Астрология - 27 тема

• 5 666
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, радвам се, че има такава тема. И на мен ми са интересни транзитите. На мен ми предстои транзит на Сатурн в Овен и Нептун в Овен съвпад със Слънцето ми, в края на 4 дом, началото 5 дом. Какво би донесло това според вас?

# 121
5-ти дом са деца и забавления през свободното време. Също и творчество. Транзитният Уран в 5-ти дом може да даде нови, неочаквани, а също и ексцентрични неща в тези области. В зависимост от това къде е в рождения хороскоп и кой дом управлява, може да има различно проявление в тези области. Може да даде трудности. Може да даде освобождение. Може да ви изненада по най-неочакван начин.

# 122
5-ти дом са деца и забавления през свободното време. Също и творчество. Транзитният Уран в 5-ти дом може да даде нови, неочаквани, а също и ексцентрични неща в тези области. В зависимост от това къде е в рождения хороскоп и кой дом управлява, може да има различно проявление в тези области. Може да даде трудности. Може да даде освобождение. Може да ви изненада по най-неочакван начин.
Само че не е Уран, а Нептун.

# 123

Само че не е Уран, а Нептун.

Напротив. Уран е за предишните две питащи.

За Сатурн и Нептун в съвпад с рожденото Слънце, трябва много да работите сега за подобряването си. Добър период за посещение на психотерапевтични събития. Особено за семейни констелации. Сега трябва да видите къде са ви границите и умеете ли да ги поставяте.

Общи условия

Активация на акаунт