Астрология - 27 тема

• 3 791
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Всеки път, когато Меркурий е ретрограден си го усещам много тежък, но този път... направо ми разказа играта. Cry
А още не е свършил, чаак до 29ти.

Преди малко разбрах, че Светлана Тилкова-Алена е починала...

https://btvnovinite.bg/bulgaria/pochina-astrolozhkata-na-btv-sve … ilkova-alena.html

# 46
Лека ѝ пръст. Каква изненадваща новина... но е млада. Това е, може би, най-популярната ни астроложка.

# 47
Светлина по пътя й небесен 🕊 .

# 48
Светъл път на Алена! Моя позната ми разказа, че на един свой рожден ден е слушала прогнозата за предстоящата година на рожденика (от Алена по Btv). Била е за голямо събитие, което ще преобърне живота ѝ/му. При моята позната се е сбъднала - събитие, което ще има отпечатък занапред.
Абсолютен лаик съм, но чета темата постоянно.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:53 от anmasu

# 49
  • в 1001-та нощ
Загледах се, че новолунието в Скорпион на 20 ноември е в съвпад с Лилит и Меркурий, в опозиция на Уран. Замислих се, че Уран е бил на същия градус през май, когато трябва да е имал съвпад с Меркурий (проверих - 24-25 май).

Нещо, което внезапно може да е започнало тогава, сега може да има интензивна трансформация с рестарт. Аз през май бях в Китай и ще ми е интересно да видя дали сега ще има свързано събитие.

# 50
  • При децата ми
Тази година Новолунието в Скорпион съвдапа с рождения ми ден. Тръпна...

# 51
  • SF
Замислих се, че Уран е бил на същия градус през май, когато трябва да е имал съвпад с Меркурий (проверих - 24-25 май).
Нещо, което внезапно може да е започнало тогава, сега може да има интензивна трансформация с рестарт. Аз през май бях в Китай и ще ми е интересно да видя дали сега ще има свързано събитие.
Аз бях на екскурзия в чужбина и на 25 май внезапно сложих край на едни отношения. Чух думи, които не ми харесаха и се дистанцирах.

# 52
Здравейте. Винаги ли в хорарен въпрос по - бързата планета е инициатора на събитие?
Питах въпрос за моя близка, уж не сме се карали, но усещам някакво напрежение в комуникацията, и плюс това все аз я търся.
Въпросът е тя ще ме потърси ли, ще предприеме ли инициатива да се видим/говорим нещо?
Аз съм Слънце, тя Сатурн, в сходящ тригон. Пак ли ще я търся аз? Нещо не ми се иска, но пък такива хубави аспекти...
Моя У3 Меркурий в сходящ тригон неин У3 Юпитер.. Слънце сходящ съвпад с моя У3 ..Двата ни управителя на третите домове са в точен тригон също.. Слънцето /аз/ в точен тригон с неин У3 Юпитер..само тригони Grinning но пък и толкова ретро планети... Как бихте го разтълкували вие? То май е ясно, че комуникация ще има с всички тези тригони,но някак ми е обидно все аз да ръчкам, да търся, а тя напоследък е по - дистанцирана и не знам на какво се дължи...

# 53
Всеки път, когато Меркурий е ретрограден си го усещам много тежък, но този път... направо ми разказа играта. Cry
А още не е свършил, чаак до 29ти.
[/url]

Моят мъж си купил по грешка два самолетни билета, на летището е имало технически проблем , багажът уж го мерил преди да тръгне и пак е излязъл над нормата , та доплащал. Аз не можах да запаля моята кола тази сутрин. Получих имейли с объркваща информация, имаше лек технически проблем в системата на една финансова институция , която ползваме.

Тази седмица имаме красив голям воден тригон между Слънцето в Скорпион, Юпитер в Рак и Сатурн в Риби.

Слънцето в Скорпион е за дълбочина и трансформация, Юпитер в Рак е за грижа и дом (подхранване и емоционална сигурност). Сатурн е структура и дисциплина.

След това имаме Новолуние в Скорпион (нови начала), Уран в опозиция към Новолунието и Слънцето (неочаквани, внезапни и объркващи събития), както и Меркурий Казими (яснота).

# 54
  • в 1001-та нощ
Esmee, при теб като по учебник трябва да има развитие Simple Smile

Имаш ли наблюдение как ти действа Лилит? Усещаш ли й транзитие?

Аз доста силно, при мен е в 1 дом натално и може би за това Simple Smile

При мен това ретроградие също е доста осезаемо! Много разтърсващо. Започва от знака на Слънцето ми и 9 дом и се връща до СЛВ в 8 дом Скорпион. Започна много фатално със срив на сървъри още в стационарната фаза, загубих информация, върна ме назад.

Намести ми доста ментални "чакри" на ниво осъзнаване, а Меркурий е още в Стрелец и 9 дом ... не ми се мисли, като нагази обратно в Скорпион и като седне на Лилит срещу Уран Simple Smile Но ... ще трябва да се дълбае дълбоко Simple Smile И да се изрине излишното. Аз започнах вече голямото разчистване с голямата метла Simple Smile с голямо разширение по юпитериански Simple Smile

# 55
Какво ще кажете за вчерашния срив? Меркурий в опозиция на Уран?

# 56
Струпването на транзитиращите планети в скорпион и по-точно съвпадът на Слънцето с Лилит на асцендента ми (скорпион) натално съвпад с астероид Клеопатра отключи при мен мощна сексуална енергия , либидо на макс !

# 57
  • в 1001-та нощ
Какво ще кажете за вчерашния срив? Меркурий в опозиция на Уран?

Като човек в тех средите от доста години - "нищо особено" Simple Smile

Иначе при мен имаше и изява в личен план. Конфликтна семейна ситуация, която отприщи задържано напрежение.  Мъжът ми е с опозиция Меркурий / УРан по оста АС / ДЦ и "не се сдържа" Grin

Меркурий, горкият - хем заточен и на заден ход, се натриса на меча на Уран (в опозиция) и аха да си почине малко в Скорпион и се озовава в обятията на Лилит под прожекторите на Светилата. Жив да го ожалиш Simple Smile

Но аз не се оплаквам. Очаквам "много"  от ретро хода на Меркурий именно от Стрелец към Скорпион, в опозиция на Уран, в съвпад с Лилит и Новолунието.

Имам нужда от осмисляне на извървяния път до тук, разтърсване и отрезвяване, ново начало с мощен импулс и по-висок интензитет.

Че ми е гадно - гадно мие. Световната гадост за мен започна малко преди стационарната фаза. Напрежението е хипер голямо. Скорпион е знакът на Раху за мен, 8 дом. Малката смърт, която трябва да преживея не е малка, и заради Раху ... е по-трудно. Но трудните неща изграждат и те движат напред. Поради което и внимавам в картинката.

Загата ми беше предвидил, че ноември ще е най-предизвикателният месец в годината. Бях сигурна, че няма как да е по-зле от март, но ... грешала съм Simple Smile Нямам търпение да дойде пролетта и малко да си отдъхна Simple Smile

# 58
  • SF
Esmee, при теб като по учебник трябва да има развитие Simple Smile

Имаш ли наблюдение как ти действа Лилит? Усещаш ли й транзитие?

Аз доста силно, при мен е в 1 дом натално и може би за това Simple Smile

Ами как го усещам... Не го усещам всеки ден. Все пак това е Лилит! При мене е в точен съвпад с МС. И вечно имам сътресения в работата. Появяват се най-вече от нищото. Примери колкото щеш. Напоследък започнах често да сменям работата и да не търпя нетърпими неща. Преди години повече свеждах глава. Сега пак търпя, защото такава ми е природата, но и изчезвам, когато някой човек или правило заиграе срещу мен.
Не се разправям, не давам обяснения, просто напускам и търся нови хоризонти.
В момента Слънце и Лилит са в моя втори дом. Не знам. Не ми е щастливо и доволно. Въобще в момента такъв стелиум се е набутал в Наталия ми втори дом. Венера е точно върху куспид. я е управител на асцендента ми.  Всички лични са вътре на купона. Само тежките планети ги няма. Те пускат транзити. Управител на втори дом при мен е Плутон. И съм вечния трансформатор.
В работата страдам от синдрома на най-добрия служител и най-работливия - първото качество ми носи опоненти (врагове от завист), а второто - обвинения, че се натискам на ръководството. Не мога да се представя в най-добрата си светлина, защото тя не допада на шуреите и баджанаците.

# 59
  • в 1001-та нощ
Ех ... надникнах ти в картата - такова хубаво хвърчило ти се е заформило. Изглежда, като благословия за ново начало, без да съм навлизала в детайли за другите обстоятелства Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт