Астрология - 27 тема

• 6 092
  • 137
  •   2
Отговори
# 135
Как транзитен Нептун е бил в опозиция на наталната луна, а сега ще е в съвпад? Между двата аспекта би следвало да има едни 80 години. Или пропускам нещо?
Да, пропускате цялата публикация. Понеже е написано, че първо съм имала Нептун опозиция Луна, а сега Сатурн съвпад със Слънце, а след още няколко месеца Сатурн и Нептун ще направят едновременно съвпад на Слънцето.

# 136
Да, извинявам се.

Аз съм в сходна ситуация със светилата. Нептун ми беше в съвпад със слънцето 2-3 години и сега влизайки в овен директно ми удря квадрат върху Луната. Сатурн ми седи на слънцето вече почти цяла година в последните градуси на Риби. И сега ще ми ударят Луната едновременно. 😀

Това което мога да кажа от личен опит, че действително не е лесен период. При мен слънцето се намира в 6ти дом и бях бременна през 2025-та и изолирана по стечение на обстоятелствата, влизах в болница няколко пъти и тн. Родих на точен съвпад. Също реално лятото вече бяха там двете планети, на нулев градус на овена, и тогава беше най-неприятно това постоянно лежане. При мен Овена е и седмия знак, та в живота на мъжа ми се случиха много, много неща.

Сатурн и Нептун в Овен не са толкова силни по знак, колкото са в Риби. Особено Нептун. В този смисъл не бих очаквала да е по-зле този удар за вас на база информацията, която сте дали.

Бих казала основно да следите здравето, като най-общ съвет. Имам много близки Овни на първите градуси и това съм им казала - да са бдителни.

Също бих ви казала да не се страхувате толкова, да работите над това. Самият страх може да ви нарани и да ви обезсили повече. За съжаление живота действително не е лесен, но е добре с по-здравословна нагласа да минаваме през него. Все пак сте Овен, трябва да сте смела. Култивирайте положителните качества на знака - смелостта е между тях.

# 137
Благодаря от сърце за съветите.

Общи условия

Активация на акаунт