Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 94

• 23 148
  • 680
  •   2
Отговори
# 675
  • Melmak
Отивай на зъболекар, че не е шега. Информирай го задължително, че си бременна.

# 676
Здравей аз също имах ужасни болки в зъба, оказа се че е от нерва, но аз съм в 37+3г.с. Онзи ден бях на зъболекар,  умъртвиха ми нерва и вчера го извадиха (нерва) . Не е болка за умиране, въпреки, че беше без упойка, той нерва вече беше умъртвен.

# 677
Упойки могат да се ползват по време на бременност. Просто уведомете стоматолога, че сте бременни, за да използва подходяща.

# 678
Здравейте, аз се включвам с продължение на моята сага с хемороида. Вчера при дефекация прокърви и така през целия ден и днес си кървеше. Отидох в една клиника за лечение на хемороиди и там ме промиха и извадиха един съсирек. Не ме е боляло. Хирурга, който е и проктолог, ми каза да се мажа 3-4 дена с йодасептмас веднъж дневно тънък слой. Аз сега чета, че този продукт не се употребява по време на бременност и кърмене заради йода. Писах и на следващия ми АГ, но ще се радвам ако някоя от вас сподели дали се е случвало такова нещо или се е налагало да ползва йодасепт.

# 679
Оказа се мъдрец с инфекция за вадене, сложиха ми пречистена локална упойка, която слага и на деца, и на бременни. Извадиха го точно за 2 минути, надявам се, че няма да има ужасна болка като мине упойката.

# 680
Ако има болка и не искаш да приемаш болкоуспокояващо можеш да вземеш подправката карамфил и да смучеш под езика или да държиш на венеца. Има успокояващ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт