🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 134
  • 1 203
  •   3
Отговори
# 1 065
Госпожа Ратта звучи адски самонадеяно и вместо да се аргументира, напада всеки на личностна основа, което обяснява доста за поведението на синчето  ѝ...

# 1 066
Самият факт, че е седнала за да отговаря … за такива хора, определение няма, то никога не е достатъчно.

# 1 067
Еее, г-жо Ратта,
на нищо ги направихте тези запетайки. Те също са част от пунктуацията доколкото си спомням от български език за 4 клас. Но какво зная аз?!? Ако езика не Ви е матерен това вече е друга работа. Чудесно се справяте! Wink

# 1 068
Запетайките се слагат по един и същ начин в цял свят.

# 1 069
Навсякъде отговаря на негативните коментари. И все обижда на външен вид или интелект коментиращите. Разбираме защо е такъв, такъв си го отгледали. При него и генетика и среда всичко е.....тъжното е, че и сега няма да си вземе поука.
Мернах коментар където тя обижда коментиращите, той на нейния коментар коментира с 💪.
Не се ли усещат че е по-добре да си траят, отгоре на всичко, взела да им отваря профилите и обижда на външен вид тях, семействата им, гледа какво работят, как пишат.....
Само напомпани, слаби, красиви, работещи в БАН ли имат право да упрекват сина ѝ?
Ми, той се е появил по телевизията, да го снимат 18ч. на ден, всички сме публика. Това не ти е "принц на България".

# 1 070
sigma, това беше ирония. Просто заради госпожата не смея да използвам кавички.

# 1 071
  • Melmak
Киара е хубава жена. Стегнато тяло има, каквото Шермин няма. Шермин много претендира, 48 кг и не знам какво, но стегната не е.
Киара е красива, за мен носът ѝ не е грозен. Не разбирам модата, по която всички се водят да имат някакъв конкретен нос - малък и чип, а дали после са като Майкъл Джексън, друг въпрос. Надявам се Киара да спре да се кълца.
Имаше хубав бюст, млада жена е, не ѝ трябваха тези бомби. Дори да се наместят, те са огромни. На всяка физика отиват различни размери, не знам защо си слагат тия балони.

# 1 072
Изблиците на на мама ПармиДжана.
„Най-добрата реклама е лошата реклама. Справка- Мадона“ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Мама я разбирам, иска да оправдае чедото. Не разбирам, че персонажи ката Ратта, Шермин, силиконовата Габи имат фенска маса и поддръжници, които ги ласкаят величаят - Ти си номер едно,  Джани. Най-красивата си, Ани, просто ти завиждат. Габи, УНИКАЛНА си, гледам само заради теб!...
Наистина не разбирам и не искам да разбера.

Нормално - няма да седне да си признава, че се е провалила с възпитанието на отрочето.

# 1 073
И седи Хени в сутрешния блок и се оправдава “изолацията, недоспиването”, била изнервена, Виктория им била казала, че не ѝ били на нивото, защото били некви си там танцьорки.

Чудна работа, хем се обидила, че не била на нивото на Виктория, хем го доказа в национален ефир…

# 1 074
Много са ми смешни, като почнат да си мерят нивата. Те всичките са едно голямо дъно, ама всяка се опитва да се изкара по-високо ниво от другите. Смях Joy

И, като каже някоя "Ама той в реалния живот няма шанс да срещне жена, като мен"......  Ами по-добре, че не би срещнал такава жена. Близнаците примерно бързо осъзнаха, че в живота не биха срещнали такива жени, затова избягаха по бързата процедура от предаването.

# 1 075
г-жата, майка на Джанко примата, как се казва? Споделяте тук за нейни коментари в защита на синчето, но не знам къде ги четете.
Относно Киара, много ми падна в очите това момиче, вчера реших да и видя профила в инстаграм с новите цици и попаднах на ужасно селско поведение на нейно изпълнение в някаква дискотека.. Ами тя се държи наистина като стриптизьорка, с нищо не е по-различна от Шермито.. Жалко.
Беше по изрязани гащи и се дупеше на някакви момченца.. Много евтино и грозно се кълчеше, аз нищо елегантно не видях от състезателната и кариера. Само пошлост.
За Лъчезар, малко ми е смешно това което чета, че имал високо самочувствие, но явно си е повярвал доста.
До преди няколко години живееше под наем и то доста скромно. Не знам кога е сталал софтуерен инжинер (явно е карал курсове), защото определено не е завършил такова образование. Работеше като търговец на сокчета и безалкохолни по едно време (което е нормално кариерно е имал промени). Имаше канал за тест на автомобили (или нещо такова), опитваше се да се снима тук там, но не е имал някакъв кой знае какъв успех.
Едно е ясно, много иска да пробие и да стане известен.
Не знам също така и колко пък му се връзват жените, тъй като не е особено убедителен или заможен, има по-скоро уважително и не толкова натрапчиво поведение, не е пошъл и е добродушен и поне преди беше скромен.
Но видимо се стреми към скъпоподдържани жени, които обаче в повечето случаи не се връзват на скромни мъже, като него. Затова както и вече съм казвала, аз не съм го виждала с гадже за всички тези години.
Ще гледам подкаста му, да видим колко реално от себе си е показал.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 10:43 от Joana85

# 1 076
т.е. Лъчезар има нереално висока оценка за себе си 😃

# 1 077
Визуално ми приличат на коментари от фейсбук и откъси от лични съобщения, пак там. Явно, мама плъх си вилнее във фейсбук.

Ако, мамичка чете тук, искам да добавя поне едно позитивно нещо за сина ѝ (с надеждата да дойде да ми каже, колко съм нещастна) -

Г-жа, синът ти поне не разочарова - изглежда точно така, както и се държи - като некъв примат.

Иначе и аз видях новите придобивки на Киара, не знам дали имам изкривяване от Nip/Tuck, ама не мисля, че трябва да са толкова на високо и естетиката им куца.

г-жата, майка на Джанко примата, как се казва? Споделяте тук за нейни коментари в защита на синчето, но не знам къде ги четете.
Относно Киара, много ми падна в очите това момиче, вчера реших да и видя профила в инстаграм с новите цици и попаднах на ужасно селско поведение на нейно изпълнение в някаква дискотека.. Ами тя се държи наистина като стриптизьорка, с нищо не е по-различна от Шермито.. Жалко.
Беше по изрязани гащи и се дупеше на някакви момченца.. Много евтино и грозно се кълчеше, аз нищо елегантно не видях от състезателната и кариера. Само пошлост.
За Лъчезар, малко ми е смешно това което чета, че имал високо самочувствие, но явно си е повярвал доста.
До преди няколко години живееше под наем и то доста скромно. Не знам кога е сталал софтуерен инжинер (явно е карал курсове), защото определено не е завършил такова образование. Работеше като търговец на сокчета и безалкохолни по едно време. Имаше канал за автомобили, опитваше се да се снима тук там, но не е имал някакъв успех. Едно е ясно, много иска да пробие и да стане известен.
Не знам също така и колко пък му се връзват жените, тъй като не е особено убедителен или заможен, има по-скоро уважително и не толкова натрапчиво поведение, не е пошъл и е добродушен и поне преди беше скромен.
Но видимо се стреми към скъпоподдържани жени, които обаче в повечето случаи не се връзват на скромни мъже, като него. Затова както и вече съм казвала, аз не съм го виждала с гадже за всички тези години.
Ще гледам подкаста му, да видим колко реално от себе си е показал.

# 1 078
Я, Хени може да се изразява и без да маниерничи, в ПО звучи почти нормално. Точният израз към Тишо, мисля, че беше - само тук, той има МАЛШАНСА да срещне жена като мен! Close
Въобще, тя, Шермин и Натали имат богат запас от гласове и интонации, които прилагат в различни ситуации. Натали дори има нужда от субтитри, в определени моменти. И не, не звучат секси и мило, жалки са.

# 1 079
т.е. Лъчезар има нереално висока оценка за себе си 😃
Честно казано, в съвсем началото съм на подкаста, и до тук си звучи доста адекватно Лъчо и искрено.
Не съм чула все още някакви изхвърляния от него, както прочетох в малко по-задни коментари.
Редактирам се: изслушах участието му и не ми остава никаква лоша чувство за Лъчо. Мислех, че са му пораснали ушите, но поне това което показа си е същото честно момче, което и аз познавах до преди няколко години.
Не е преувеличил за нищо, нито пък се е изкарал някакъв супер заможен, доста ясно даде да се разбере, че до преди няколко години е бил в много затрудено положение (за което и аз знам) и отскоро се чувства по-свободен и си е закупил апартамент.
Нормално е да се чувства доволен от себе си и да е доста по-уверен.
Единствено се поизтъкна малко, колко е харесван от женския пол, което спрямо съвсем новата му приятелка, сигурно не е особено приятно, но те си знаят.
Наистина се отличава от отбора смешници, които гледаме вътре и се надявам да продължи да се развива успешно в живота.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:05 от Joana85

Общи условия

Активация на акаунт