🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 866
  • 1 203
  •   15
Отговори
# 1 110
Е, то е ясно, че е с Кристина само от тази снимка, която е качил. Тя има същия татус от врата надолу по целия гръбначен стълб чак до дупето. Така, че не виждам никаква загадка.

Отвратително.
И тея изплискаха лигена. Нека се взимат попринцип, ама бива ли такава пошла показност…

# 1 111
Аз нищо не виждам от тая снимка. Сериозно.

# 1 112
Дано да си ходи патладжанчо, нито искам да  го гледам, нито да чета какви ги е писала мама Джанка.
Киара, Бонбонова и Гергана какво ще правят в предаването като има един свободен мъж?

# 1 113
Доста са ми гнуснички Кристина и Виктор

# 1 114
  • here and now
Дано да си ходи патладжанчо, нито искам да  го гледам, нито да чета какви ги е писала мама Джанка.
Киара, Бонбонова и Гергана какво ще правят в предаването като има един свободен мъж?
Ами сигурно.. тъпоъгълник??

# 1 115
Е много ясно, че Кристина ще е преориентира там, където са евентуалните пари. Няма нищо учудващо.

# 1 116
Гледайки през цялото време надменната и нагла физиономия на Кристина, някак си не се учудвам. Тя ми е малко "аз и никой и нищо друго". Изобщо не я интересува Виктор с коя е бил, ако тя си го иска, защо пък да не си го вземе.

# 1 117
И аз не съм учудена. Ясно е, че не би избрала Петър Grinning Криската се ориентира по кеша

# 1 118
Ръката му е върху дупето й, нагоре гръбнака и въпросната татуировка. Леко се вижда, ко се вижда.

# 1 119
Toва предаване лъха на тотално творческо безсилие. Нещата са повече от зле щом са решили, че скудоумната Шермин и чехълчето Краси са ядрото на предаването. Тотално безинтересни, ограничени и първични участници. Влизат и излизат, а някои изчезват с цели седмици, та се чудиш там ли са още - поне докато не излезе някой тъп битов проблем и не заподскачат около мръсните чинии и разхвърляните дрехи. Нито една сюжетна (пардон, сюНетна) линия не е изградена добре, няма нито едни интригуващи взаимоотношения. Уж предаване за любов, а обсъждаме кой чие легло е заел и плюнката с храна дали е истинска плюнка. Пълен потрес.

# 1 120
Ръката му е върху дупето й, нагоре гръбнака и въпросната татуировка. Леко се вижда, ко се вижда.
Даже с разяснението нищо не видях. А уж имам богато въображение.
Че и татуировка.

# 1 121
Най-вероятно е пресен силикона на Киара , дано се окаже сполучлив в крайна сметка 😀
Въобще не мисля , че го е сложила заради подмятанията на Шермин , човек , ако има самочувствие няма да вземе насериозно такива “обиди”.

# 1 122
Показвам татуса на снимката, за тези, които не го видяха, както и снимка на Кристина с нейния татус, точно на същото място по целия гръбнак. За мен няма съмнение, че е тя. Иначе, според мен тя е доста по-красива от Денис, въпреки че без грим не съм я виждала. Дениз без грим е неразпознаваема.

# 1 123
  • here and now
Това черно мазно нещо, ако е ръката, зад него крак ли е(че е много светъл) или е рамото на Дениз?!? Mr. Green

# 1 124
Да, легнала е по корем, между краката му. В нейния профил има много снимки от подобен вид луксозни вили.

Общи условия

Активация на акаунт