🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 655
  • 1 203
  •   16
Отговори
# 1 125
Кристина го е прегърнала и му се е надупила, той с дясната си ръка е хванал едната й бузка (на дупето), това представлява снимката.
Уж беше много влюбен в Дениз? А може и да е, и да й отмъщава по този начин, ако го е резнала? За Кристина няма много голямо значение с кого е, стига да има кеш, а Петър няма. Той е млад, симпатичен и представителен, но става само за тв шоу, където не се плащат сметки.

# 1 126
Кристина кой я знае как изглежда без шпакловка. Виктория да си води записки, не да ходи без грим и после да страда от ниска самооценка.

# 1 127
Ние всъщност Кристина без грим виждали ли сме я? Май не

# 1 128
Петър на мен ми е тооолкова фалшив , “храня се с любов”, “занимавам се с просвета “😀😀😀. Изобщо не му симпатизирам .

# 1 129
Попадна ми от бързите клипчета, че Вики е разработил някакви супер храни еко-био-мио на прах. Та нищо чудно да е с не лошо финансово състояние.
Нищо не е разработил Викторчо..
Знам къде ги произвеждат за него, имам и информация колко печели от тях;
Изобщо няма това цветущо милионерско състояние, което изтъква.

# 1 130
Може да не е милионерско, ама сигурно е по-добре финансово от Петър.

# 1 131
Може да не е милионерско, ама сигурно е по-добре финансово от Петър.
Е, да предполагам че е така, Затова и не виждам евентуална възможна връзка между Дениз и Петър. Тя съшо търси финансово красиви мъже, както и Криси.
А между другото и аз мисля, че си отиват Виктор и Криси

# 1 132
В Ерген 2 за къде по-невинни прояви си отиде Елисавета(ако и помня името), тук физическа и словесна агресия и дотам. Ако съм на продуцентите, ще изгоня без циркове те на розите Джани и Шермин. Нападки, обиди, агресия са, недопустими дори и в предаване тип "сеир". Малко да си помислят продуцентите какво промотират.
В Ерген 3 Теа също си тръгна за по-невинни прояви от това на Джанко, но и в двата случая беше изиграно като "обезрозяване" от Ергена. Тук могат само да отстранят дисциплинарно, а те според мен се чудят между това дали да оставят дразнител, който в същото време е на път да създаде истинска връзка или да бъдат справедливи.

Много бих се забавлявала , ако вкарат красив ,един як и висок( !) пич ( също добър актьор -да се влюби от пръв поглед в Габриела ) , да му гледаме сеира на комплексарчето .
Орлин реагира абсолютно адекватно .Той на агресивните излияния много добре си му  отговаряше , но това да те оплюват с храна е гнусно и недопустимо . А ''мъжагата '' видяхте ли как започна да лъже и да се оправдава пред екипа . СмЕх и срам !
Аз също съм майка на син , който нито е, нито ще бъде комплексар , но ако е решил да участва в тв реалити и по някакъв начин се изложи , никога нямаше да тръгна да го защитавам . Напротив - истинската любов към детето ( на колкото и години да е ) е да си честен и да не му спестяваш упреците и забележките .

# 1 133
Мама Джанка как още тук не се е разписала?
Явно сме ѝ под нивото. Joy

Въобще не се учудвам на реакциите ѝ, направо си закъсняха. То ДамаДжани все отнякъде трябва да се е пръкнал такъв. Най- вероятно Габи- неособеноумното и тя расте в подобна среда, за да е ОК с подобно отношение.

Аз Джанко- Анабола бих искала да го попитам: Щом Орлин му е женчо, защо се притеснява, че заговаря жена МУ?
Може и мама Джанка Анаболова да ми отговори, да не е той лично, то се видяло, че делят един мозък, та ми е все едно.

Моля, дайте ми някакъв пост от социалките, където се вихри тя. Много иска да я за'апа.

# 1 134
Аз не разбирам хората, тук които се присмиват на Орлин. За мен е един доста млад, но интелигентен човек, който тепърва ще натрупва опит в житейски ситуации.
Реагира изключително адекватно в ситуацията, на която е подложен на тормоза на простака.
Аз се опитвах да се поставя на негово място, да ви призная не знам колко хора ще реагираме толкова добре при такава ситуация.
За мен той запазва зверско самообладание, отговаря напълно мъжкарски и като цяло ме радва.
В отношенията с Натали, да вижда се неопитност, а от нейна страна лицемерност, но това са доста млади хора, тепърва ще израстват и различават такива нездрави взаимотношения.
Специално за Орлин, мисля, че родителите му са се справили чудесно като възпитание.
По отношение на първобитното, анаболно джудже, там прозират дълбоки комплекси и завист към Орлин, за мен и заради положението му, социалния статус но и външния вид.

# 1 135
Орлин не е лошо момче. Възпитан е, личи си че родителите му са положили усилия в това.
Честно казано му се възхищавам на търпението, аз на негово място със сигурност нямаше да съм толкова сдържана в ситуациите, които го поставиха 1. Виктор и после 2. Патладжана.

# 1 136
В темата за спойлерите бяха написали довечера какво ще стане с този тъпанар Джани. Не знам на колко години е тоя палячо, но и той и Красимир дядото се държат като пубертети.

# 1 137
Аз не разбирам хората, тук които се присмиват на Орлин. За мен е един доста млад, но интелигентен човек, който тепърва ще натрупва опит в житейски ситуации.
Реагира изключително адекватно в ситуацията, на която е подложен на тормоза на простака.
Аз се опитвах да се поставя на негово място, да ви призная не знам колко хора ще реагираме толкова добре при такава ситуация.
За мен той запазва зверско самообладание, отговаря напълно мъжкарски и като цяло ме радва.
В отношенията с Натали, да вижда се неопитност, а от нейна страна лицемерност, но това са доста млади хора, тепърва ще израстват и различават такива нездрави взаимотношения.
Специално за Орлин, мисля, че родителите му са се справили чудесно като възпитание.
По отношение на първобитното, анаболно джудже, там прозират дълбоки комплекси и завист към Орлин, за мен и заради положението му, социалния статус но и външния вид.

Орлин е на 29 години - не е доста млад. Че е неопитен с жените е ясно - той си каза, че до сега не е имал сериозна връзка, а именно в такава се трупа опит. Иначе с всичко написано съм съгласна Hands V

# 1 138
Гледам последния епизод на запис и съм на момента, в който прехвърчат искри между Шърмин и Дениз. Дениз обяснява,че е казала всичко на Виктор и тъкмо поради това не се притеснява, а аз си мисля че това няма как да е вярно. Че то предаването до тук не е чак с такова времетраене,че да има време Дениз да изреди хронологично пред Виктор всичките си бивши! Няма как, физически невъзможно е! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 139
Когато излезе първата снимка на Кристина и Виктор в колата, Виктор коментира в Тредс, че са просто приятели и се прибират от рожден ден. Но в Чакалкаст подхвърлиха, че са видели Кристина да целува Виктор в столично заведение. Ще видим какъв е разврата на събитията.
Лично на мен, когато надраният гръб разплака Дениз ми стана жал за нея. Да, не я харесвах в първи сезон, да не е света вода и си има миналото, но ако се издъним, нямаме ли шанс да се поправим? Или, бам - пропадаме и нищо и никога няма да ни реабилитира. Разплаканата Дениз ми заприлича на малко момиченце, което иска да бъде обичано заради нея или въпреки нея. А Виктор е прекалено голям комплексар, за да превъзмогне миналото й. Да, защити я от Шермин, ама с довода- тя ти завижда, защото избрах теб. Верно ли бе, милионере Satisfied
 Дениз и Шермин може да са от една черга, но първата не си проси издръжки и часовници на всяка среща със случайни мъже, които са се заблудили да я поканят.

Общи условия

Активация на акаунт