🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 866
  • 1 203
  •   15
Отговори
# 1 095
Това значи ли, че излизат като двойка от предаването😜?
Не вярвам, сега са се гаджосали според мен.

# 1 096
Вече сме спокойни. Поне една двойка се оформи в пети сезон на Ергена. Хаирлия да е!

# 1 097
Не, четворка или по вероятно тройка. 😁😜
Това значи ли, че излизат като двойка от предаването😜?

# 1 098
Ако никой от семейството на Джани не се срамува от държанието му, колко тъжно,..Майка му нарежда хората, а Джани лайкира отдолу. Ей, маме, как добре му го каза на тоя олигофрен...Майката вместо да обижда, нека се концентрира да обясни с какво хората не са прави в коментарите си..

# 1 099
РИално погледнато, баш един за друг са си Виктор и Кристина! Той нали е много морален и духовно извисен, пък и заможен, тя красива и с претенции за нещо повече, не е "пилонаджийка" и "онлифенка". Много повече ми се връзва, отколкото с Петър.

# 1 100
Дениз беше в подкаста на Ивка Бейбе, който е сниман преди време, но излезе сега. Не съм го слушала, но ми казаха, че отговаряла така, че било очевидно, че е с Виктор. Също и са ги засичали заедно през Септември. Каквито и врътки да са ставали там, е било след финала.

# 1 101
Айдеее никой ли не видя че Вики и Криси са заедно на почивка? От инстаграма им се вижда че са на едно и също място, но не се снимат заедно.

Ами те си отиват повече , и като ръст , и като нагласа . Пожелавам им да станат много успешни и известни - както двамата си мечтаят  .Дано Виктор преглътне известните мъже преди него . Grinning

# 1 102
Е, нормално да е след финала. Не си представям в предаването така да се изложат, като си разменят мястото в създадените за екрана двойки…
Всичко ми е режисирано в това предаване. Сякаш повече от всяко друго досега, в това си личи намесата на режисьор, който им определя местата/ролите/думите.

# 1 103
  • Край морета северни и южни
Да, но пък пускането на постовете може и да е съгласувано с продукцията. Сега много ще поискат да гледат шоуто от любопитство дали пък по случайност Виктор и Кристина не са станали двойка още от предаването. Неслучайно започнаха да публикуват около драмите на Виктор с Дениз.

Но пък наистина не са лоша двойка. Виктор старее, докато покрай Петър Кристина някак си му изглежда като леля. А Дениз малко му идва висока на Виктор, той изглежда набит на нейния фон. Тя е за някого с по-стройна осанка.

# 1 104
Или след като някой ги снима случайно в колата заедно са решили, че вече е ОК да почнат да публикуват.

# 1 105
Мама Джанка как още тук не се е разписала?
Явно сме ѝ под нивото. Joy

Въобще не се учудвам на реакциите ѝ, направо си закъсняха. То ДамаДжани все отнякъде трябва да се е пръкнал такъв. Най- вероятно Габи- неособеноумното и тя расте в подобна среда, за да е ОК с подобно отношение.

Аз Джанко- Анабола бих искала да го попитам: Щом Орлин му е женчо, защо се притеснява, че заговаря жена МУ?
Може и мама Джанка Анаболова да ми отговори, да не е той лично, то се видяло, че делят един мозък, та ми е все едно.

# 1 106
Според мен Виктор и Кристина биха били перфектна двойка. И двамата са доста студени, сдържани и нискоемоционални. Дениз и Петър също мисля, че биха били чудесна двойка.

# 1 107
Попадна ми от бързите клипчета, че Вики е разработил някакви супер храни еко-био-мио на прах. Та нищо чудно да е с не лошо финансово състояние.

# 1 108
Е, то е ясно, че е с Кристина само от тази снимка, която е качил. Тя има същия татус от врата надолу по целия гръбначен стълб чак до дупето. Така, че не виждам никаква загадка.

# 1 109
Редактора в промота казва " това е моето решение за сега" и дават портата на рая. Ако наистина гонят тарашан би трябвало да каже " това е окончателното решение". Ще има някаква "игра".

Общи условия

Активация на акаунт