🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 119
  • 1 203
  •   2
Отговори
# 1 080
Нищо различно не бих очаквала от родителите на Джани, в частност, от майка му. Напротив, напълно покриват идеята ми за семейството, от което произхожда.
Първото, което видях в него, беше ужасната брада и по-точно начинът, по който е оформена, после свръх напомпаното тяло, тип "батка". Човекът си изглежда точно такъв, какъвто е. От там нататък първите крясъци, пушенето на цигари в спалнята, налитането на бой (тогава на Йовица, който пръв се оплака от него на продукцията, но не беше обявен за женчо, а сега му мълчи и приглася, щастлив, че не е той на мушката), докато стигнем до желанието му да блесне като голям мъжкар унижавайки Орлин - никаква изненада.
Е, какво да очакваме и от майка му? Същото дънно ниво.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 11:13 от Tess d`Urberville

# 1 081
Оо, да, особено Шермин, как вади едно сладко, сладко гласче, когато иска нещо.
Малко ми напомня на един скеч на немски комик, които обясняваше различната интонация в гласа на жена му между “Юрген, не яж толкова яйца” и “Юрген, виждам нещо, което ти не и то струва 1500€”.

Я, Хени може да се изразява и без да маниерничи, в ПО звучи почти нормално. Точният израз към Тишо, мисля, че беше - само тук, той има МАЛШАНСА да срещне жена като мен! Close
Въобще, тя, Шермин и Натали имат богат запас от гласове и интонации, които прилагат в различни ситуации. Натали дори има нужда от субтитри, в определени моменти. И не, не звучат секси и мило, жалки са.

# 1 082
Аз за възпитанието на Джанко вече констатирах, че е от семейството и вече си пролича. Като майка я разбирам да взима неговата страна, но с това обиждане на външен вид и грамотност показва, че не е по-различна от тези дето го обиждат него.
За Орлин дали е женчо или не- никой не казва противното, но това си е негов проблем, не на този ръб Джани. За мен пък Орлин е много привлекателно момче, добре сложен, не е нисък както тук написаха, че бил дребен. Жените, които избират мъже по мускули и колко скачат на бой после биват и те прибивани. Джани не бил посягал на жена досега?! Може би защото е нямал. Шермин обаче не му мълчеше и се вижда, че някой като му се озъби той не е толкова велик.

# 1 083
Изблиците на на мама ПармиДжана.
„Най-добрата реклама е лошата реклама. Справка- Мадона“ Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мама я разбирам, иска да оправдае чедото. Не разбирам, че персонажи ката Ратта, Шермин, силиконовата Габи имат фенска маса и поддръжници, които ги ласкаят величаят - Ти си номер едно,  Джани. Най-красивата си, Ани, просто ти завиждат. Габи, УНИКАЛНА си, гледам само заради теб!...
Наистина не разбирам и не искам да разбера.

Можете ли да дадете линк към този пост? Искам да нареждам мама Джанка.

# 1 084
За мен пушене и спортист е оксиморон.
Мама Джанка!  Joy
Тази джанка винаги я свързвам с израза - да дойдем ли да ви одрусаме джанката/за ракия/?.

# 1 085
  • Варна
На Киара гърдите са още пресни, затова стоят толкова на високо, огромни, като камъни.
Ще омекнат, ще слязат надолу.
За мен, тя трябваше да сложи импланти. Не са й били лоши гърдите, но някак малки идваха на телосложението й.
Разбирам я.
Само се надявам, да не е прекалила с кубиците.

# 1 086
  • Край морета северни и южни

Ехе, тази жена се преобразила. От невзрачна жена, станала красавица. Откъде е взела толкова пари, за да направи толкова корекции? Всички знаем колко скъпи са тези корекции и обикновена жена не може да си ги позволи, колкото и да иска да ги направи. Затова си стоим грозни.
Киара се обезобрази. От красива жена, се превърна в грозна. Заприлича на чучело. Шермин по-добре изглежда от нея вече.
Хванала е олд мъни сигурно и е бИла Шермин в нейната игра. Доказателство, че такива по-скромни и тихи имат повече успех от крещящо напористите скандалджийки като Анка.

# 1 087
Гледах от видеата на Лъчезар, не знам къде видяхте ред пил. Според мен уважително си се държи.

# 1 088
Аз пък като майка бих излязла и да кажа "Не съм възпитавала детето си така, разочарована съм, но го подкрепям и обичам", нещо такова. Тая какво маже й обижда? Ясно е, че са от псевдо-мутро-италианско тесто, пловдивския батка дето обижда на мамино синче и скача на бой, а на всяка снимка е с маминка и тя ку адвокатства. Тези не заслужават да се коментират дори.

Аз идвам с прясна клюка. Виктор е всъщност с Кристина, а не с Дениз. Тадаааам. Гледайте сега:

Стори на Кристина. Вижте масата:

Стори на Виктор, пак вижте масата:

И коментар:

И стори на Петър:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 11:31 от beach_please

# 1 089
Айдеее никой ли не видя че Вики и Криси са заедно на почивка? От инстаграма им се вижда че са на едно и също място, но не се снимат заедно.

# 1 090
# 1 091
Е, Виктор Моралисто явно не се притеснява да е баджанак с половината хайлайф (по Пешо), щом жената до него не се е снимала гола. Или е?

# 1 092
""Не знам кога е сталал софтуерен инжинер""

И все пак, за протокола, да споменем, за хора с претенции за оценка, пише се "инженер"

# 1 093
Много сте ми странни всичките, които мислихте, че родителите на неандерталеца и жена му ще се срамуват от тях. То те са същите. Габриела защо запазва такова спокойствие покрай него? Сигурно баща й е същия.

Друга тема: пресни клюки от тредс (въпреки че не е нищо, което не знаехме:

# 1 094
Това значи ли, че излизат като двойка от предаването😜?

Общи условия

Активация на акаунт