🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 119
  • 1 203
  •   3
Отговори
# 210
Бонбончева е глезана писана, играе го лъчезарна, лежерна, опитва да общува леко, приятно, без напрежение, неангажиращо. Това привлича и тя го знае, но за Бога, не мога да забравя как си събу и натика гащите на Ергена в предходен сезон, беше култово. Joy

# 211
Аз не мога да разбера защо Киара се сърди и драматизира толкова, като си каза пред камерата, че не харесва Краси и е направила цялата тази постановка само, за да си отмъсти на Шермин. И каза, че няма никакви намерения към Краси, след като е останала само тя с него, а Ана си е тръгнала.

За Виктория, обаче ми стана много мъчно. Да, поведението й към Тихомир беше доста обсебващо и токсично, прекали с бутането към него и то, след като той няколко пъти й каза, че не я иска, но все пак......

Относно Бонбонова - тази жена ме изумява с визията си. Наистина изглежда, като някакво сладко детенце - никога не бих й дала 35 години. Лошото е, че не само така изглежда, но и се държи така, което е доста грозно за жена на нейните години. В сравнение с нея, Натали си се държи направо зряло. Чак толкова инфантилно поведение не харесвам

# 212
  • SF
Габи с уста върху брадата е пълно фалшименто.
Много искрено скочи и прегърна Шермин. И тя и Краси много обичат токсични връзки, щом искат Шермин до себе си.

# 213
Като разгледах профила на Красимир в фейсбук и бърза справка с лайкове по снимките му,ми стана ясно, че неговият тип жена е точно ката Анчето.😀 С джуки,цици и т.н.
Не се и учудвам, че си я харесва ,но се учудвам как жена те прави на 1стотинка пред цяла България и ти пак и тичаш след дупето..Нали уж има ЕГО ?!?! 😅 Да си беше хванал пътя с нея по-добре.

# 214
Бонбончева е глезана писана, играе го лъчезарна, лежерна, опитва да общува леко, приятно, без напрежение, неангажиращо. Това привлича и тя го знае, но за Бога, не мога да забравя как си събу и натика гащите на Ергена в предходен сезон, беше култово. Joy

Отделно ревеше на абсолютно всяка церемония… беше меко казано жалка

# 215
И аз мисля, че Киара им дойде много скучна, затова решиха да върнат рейтинготрошачката Сперминатора.
Като гледам промото за следващия епизод, пак ще трошат рейтинг.
Гъбата уж плюеше ловешкото цигане, заяждаха се там за завиждане и лайфстайл, сега скача да я прегръща, а другия епизод ще се бият...Това му трябва на Тушев ли, Тупарев ли, изтървах им спатиите кой кой беше Simple Smile
Красимир има визия на мъжкар, а характер и поведение на жертва на домашно насилие със силен Стокхолмски синдром.
Предполагам, че както всеки сезон и тук всичко е сценарий. Няма логика да се излага някой доброволно пред цяла България. Както беше казала Киара в един подкаст - всичко е борба за ефирно време. Колкото повече минути ефирно време имаш, толкова по-големи дивиденти имаш извън предаването. Ако има някое скандалче, коментарите в социалните медии да пращят за теб, толкова по-добре за известността ти. А минутите ефирно време не се печелят с усмивка и ядене на Нуй. Скандали яко. Иначе си аут.
Мъжете видяхме какво печелят - Петър само от хладилника не ми излиза, във всякакви реклами участва. Онзи пишман милионера навсякъде ми излиза сега с някаква добавка тип шейк, която уж произвежда. Близнаците яко в реклами, Красимир го знаеха само в София (бизнеса му), сега цяла България се интересува коя автокъща е негова, кои заложни къщи.
Жените са още по-ясни - колкото повече ефирно време, толкова повече си вдигат часовата ставка в ОНЗИ каталог Simple Smile
Всъщност ситуацията е по-скоро тъжна. Кофти бг реалност.

# 216
Хич не вярвам на промото за довечера. В този сезон всеки път показват нещата по един начин, а после се оказва, че е съвсем различно. Та няма да се учудя, ако този скандал между Габи и Ана се окаже, че изобщо не е чак толкова ескалирал, та да се стигне до опит за бой.

# 217
  • В Града на липите
Аз не мога да разбера защо Киара се сърди и драматизира толкова, като си каза пред камерата, че не харесва Краси и е направила цялата тази постановка само, за да си отмъсти на Шермин. И каза, че няма никакви намерения към Краси, след като е останала само тя с него, а Ана си е тръгнала.
Киара е много наивна, да не кажа глупава и лесно манипулируема. От 100 км си личеше, че чувствата й към Кратун са толкова силни, колкото й към бърканите й яйца. Обаче, като й начука канчето Тушев и й вмени вина, че е разделила двойката на века, й вкара някакви мухи в главата. Тя започна да изпитва много силни угризения, че е постъпила лошо. И докато подсмърчаше на леглото, започна да си въобразява, че видиш ли, тоя селски бек има и хубави качества. Припомнила си е някой засукан комплимАн и хоп реши, че има нещо в него. А и кой друг да й даде роза. Лежи си по цял ден на шезлонга и събира тен. Иначе трябва де се връща на работа.
Според мен, нищо не изпитва и дано това унижение я излекува от въображаемото й увлечение.

# 218
  • somewhere near the sea
Оффф, сега две седмици ли ще чакаме следващата церемония?
Ако Шерминъ издържи и не пребие някого, ще ми е драго да видя как НЕ дава роза на тоя бастун Красимиръ, когото не може да понася.
Виктор и Джанко си показаха вече всички недостатъци и трябва да си ходят.
Едно шоу трябва да забавлява, а не да напряга драгия зрител! (Малеее, как ми дойде тая върховна сентенция, не мога да се нарадвам!)

# 219
Промото за довечера е върха.Сълзи,сополи и скандал по цигански. Sunglasses
 - Да не ти лепна една чехла по главата!
- Ама айде ма! 🤣🤣🤣🤣

# 220
Благодаря за темата!

На мен ми е все по-интересно и мисля, че започва да става по-динамично. Нямам търпение да видя как ще се развият нещата.

# 221
Изгледах поредната порция третокласна комедия. Зъбатото с перуката се върна и започна да коли и беси. Има ли някой изненадан? Предполагам, че не. Чудно ми е какво ще подшушне още продукцията на Киара - харакири може би...?Горката, на седянката, на която ги бяха наредили в студа, за да посрещнат "изненадващото" завръщане, никой не я отрази или попита как се чувства. Надявах се, че е погледнала на ситуацията с облекчение, но май не беше така. Оказа се много податлива на внушение.
Виктор е като обзумял гном. Мъжът можел да има его, но жената не. И това, само защото Дениз не му е пуснала. Изкопа мазе на дъното този неуравновесен, ококорен и треперещ от злоба мухльо.
За Виктория няма полезен ход. За пореден път я сменят и то все за труженички. Не е лесно за преглъщане, въпреки нейната обсесия.
Много ми е неприятна Блага - надула се е като хамстер в лицето и ми е много нечистоплътна. Пък нека е позитивна и така нататък.
И защо все по-често дават монолозите на редактори и продуцент? Какво ме интересува тяхното мнение, освен, че демонстрират престорена загриженост. Видяхме ги, хайде няма нужда.
А, да, сега беше редно да върнат и Лъчезар. А пък господарката другия път, на розораздаването, може да се счита с имунитет от излизане, само защото е погледнала някоя роза... Много голям гаф на продукцията, сега тя определено се има за протеже и безсмъртна. Очаквам Красимир отново скоро да се хване за главата с "избора си".

# 222
Без Шермин скандалите щяха да са скучни и на ниво изцепките на мъжожените Виктор и Джанъм, така че аз се радвам на завръщането й. Очевидно тя е най-качествената скандалджийка и трол в къщата и след като се уверихме че там никой не е отишъл за любов /звучи адски криндж  този израз 🤮/ поне да има съспенс, драма, психотрилър 😏

# 223
Виктор младият милионер бил на 27-28 ?!? Мислех, че е към 40 годишен ! Харесвам диалозите на редактор с участник. Чрез тях директно ни разкриват как продукцията им влияе и ги манипулира. От разговора между Тушев с Дениз, също стана ясно, че Виктор се е оплакал, че са имали интимност с Дениз и тя не била довършила започнатото. Joy

Кукуригото на Виктория и мръсната й коса ме подлудяват повече от завръщането на Шерминка. Зад гърба на Тихомир е силна и вилна, но в пряк разговор с него, всеки път когато той й каже нещо от сорта "престани да ми искаш обяснения", Виктория бие отбой и се свива в ъгъла, което се получава, защото тя много добре осъзнава, че няма право да му търси сметка, но просто не може да се спре да го натиска за отговори. Достойнството й изчезва пред вътрешните й неконтролируеми пориви да търси внимание и признание. Безсилна е да пребори себе си. Много кофти положение.

# 224
Аз лично не бих издържала, ако някой 24/7 стои до мен и постоянно ме засипва с въпроси за това, какво чувствам към него и ми иска обяснение за това защо съм поела въздух в присъствие на трети човек, защо съм издишала и какво съм си мислила, докато го правя. За Виктория и Тихомир иде реч. Абсурдно е това поведение.

Общи условия

Активация на акаунт