🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 047
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 300
  • somewhere near the sea
Аз пък чакам Гергана, ако е верно, че ще влиза. Хем красива, хем устата, хем с малко повече ум от тези патки. Не че ми е някакъв топ, но помня че се представи добре на въпросите за обща култура и можеше да върже поне едно смислено изречение. Дано се противопостави на някое от булитата вътре. Въпреки че като гледам двете най-големи ще си скубят екстеншъните довечера.
То хубаво, ама тия мъжоря кога са оценявали по ум? Нали трябва първо да го притежаваш. Дори тия, на които IQ е мааалко над месечната температура на Родос по това време не ги интересува.

# 301
Казах, че Шермина без пръстен няма да си тръгне. Всички ще подлуди, но пръстена ще вземе.
Тарашан беше изненадан от завръщането на Ана, колко "навиваше" Красимира да остави това чудо, но всичко е театър.

Ще си тръгне, то пък остава и победителка да я направи! След като я е върнал даже без Златна роза!

И като не останаха вече и двойки, кой ще е победител не зная? Освен Дениз да пусне един секс на Виктор и да победи.
Или Джони и Габриела?

# 302
Стойката на Красимир когато разказваха защо са я върнали беше като на дете, което са го хванали в беля и се чуди как ще се измъкне. Между другото погледът към Киара беше като да се извинява, което показва, че не е толкова сигурен отново дали е взел правилно решение.

# 303
Аз пък се радвам, че ХИени си тръгна! Сега е ред на ЛилиТ /грешката е умишлена/! Новодошлата Блажка е поредната изхабена и повяхнала труженичка, която обикаля форматите, за да напомни за себе си и евентуално да вдигне цената! Лигава, с неестествено подута( може би от интервенции) физиономия и не особено умна- това е т.нар. 'Бонбонова'. Бонбонче, може и да е била някога, сега минава далееееч, ама много далеч покрай бонбончето. Колкото до връщането на  Шермин- само физиономията на Денис ми стигаше,за да оправдае повторното и влизане. Нека разтърси малко тези заспали къщи там,че взе да става много скучно! Малко сеир няма да е излишен! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
Стойката на Красимир когато разказваха защо са я върнали беше като на дете, което са го хванали в беля и се чуди как ще се измъкне. Между другото погледът към Киара беше като да се извинява, което показва, че не е толкова сигурен отново дали е взел правилно решение.

На мен не ми изглеждаше така погледът му. По-скоро ми изглеждаше доволен и леко наглеещ.
Той и затова се държа кофти сутринта и директно си излезна на среща. 100% от продукцията са му пуснали записът на Киара или са му предали какво е казала.

# 305
[quote author=Lotus32 link=topic=1826072.msg50397995#msg50397995 date=
. Между другото погледът към Киара беше като да се извинява, което показва, че не е толкова сигурен отново дали е взел правилно решение.
[/quote]
Да и аз го забелязах. Какъв ли ще е следващият ход на Киара..
Шермина ШЕврентиева въобще .. за каква се помисли. Ясно е, че поведението й е изкуствено и режисирано от продукцията. Гнусно е. И тези физиономии, след всяка дума, това пърхане с мигли ..егати отврата.
Бива, бива да искаш слава, ама да те плюят и ти да си мислиш, че вали дъжд… пази Боже

# 306
  • София /Абсурдистан
Жалко за Киара. Излъгаха момичето по много долен начин.

# 307
  • София
Киара да ходи на черква да пали свещ, че се откачи от Краси мекотелото. Още недоумявам - младо готино момиче как залитна по тоя застаряващ австралопитек?!

# 308
Хич не ми е жал за Киара. Глупаво си разигра картите. Студена, без емпатия.

# 309
Киара се усети, че Шармин ще се върне; изобщо не е глупава, бързо го съзря. Красимира е от онези, които изневеряват и все някой друг е виновен.
Киара може само да се радва на развитието на събитията.
Може би е било неприятно на момента, но тя ще извлече много повече позитиви от онези двамата. Да си жертва винаги е в плюс.

# 310
  • here and now
Киара просто си играе ролята, не особено успешно. Ни КрасимирЪ я вълнува, ни любов този измислен рай...

# 311
Ако ще влиза Гергана, ще е със същата роля, с която влезе и Блага - в ролята на изкусителка, да поразместят двойките. Не мисля, че основните двойки ще мръднат, удобно им е, а и повечето се използват взаимно за целта на играта.

# 312
  • София
Тази Гергана, за която постоянно говорите и толкова хвалите за външността й, изобщо не се сещам коя беше.
Стори ли ми се или Сърмата нарече снощи Кратун КрасимирО?? Ясно и отчетливо чух О накрая??!!

# 313
На мен ми е интересно Краси, който така е лапнал по Ана, дали един ден би бил ОК дъщеря му да изглежда, да се облича и да се държи по същия начин, като нея - с дрехи изкарали целите й гърди на показ, покрили само з..ната, поли, които са с дължина 1 пръст под з@дника и предлагащи се на разни мъже за пари, часовници и чанти. Защото обикновено момичетата копират майките си - като маниери, като поведение, като визия, облекло и т.н. За сина му чухме, че няма да е ОК, ако е гей, но за дъщерята щеше да е добре да го попитат.
Сигурно би ѝ направил подарък гърди за завършването...Да не забравяме как той каза, че Шермин била по-красива от Киара според неговия вкус Scream

# 314
Ако ще влиза Гергана, ще е със същата роля, с която влезе и Блага - в ролята на изкусителка, да поразместят двойките. Не мисля, че основните двойки ще мръднат, удобно им е, а и повечето се използват взаимно за целта на играта.
Каква изкусителка е Блага? Изхабена леля за повечето младежи там.
Но и ми направи впечатление, че Радо, който ми е много анти, има доста добри включвания на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт