🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 070
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 315
Коя е Гергана, която се очаква да влезе?

Аз пък си мисля, че малко мелодии от хармоника добре биха се вписали в Рая. 🤣

# 316
Ако ще влиза Гергана, ще е със същата роля, с която влезе и Блага - в ролята на изкусителка, да поразместят двойките. Не мисля, че основните двойки ще мръднат, удобно им е, а и повечето се използват взаимно за целта на играта.
Каква изкусителка е Блага? Изхабена леля за повечето младежи там.
Но и ми направи впечатление, че Радо, който ми е много анти, има доста добри включвания на моменти.
Така е, пърха с мигли и вкарва детско гласче, ама си е поочукана Блага вече.

# 317
От целия епизод най-забавна е тихата истерия на Виктор, защото Дениз не иска да го валидира. Който всъщност е айти, уволнено от поне две компании, от едната заради това, че е направил презентация с chat gpt. "Не искам да флексвам, но съм 28-годишен милионер".  Мооля Grinning Grinning
Нещо се бъркате. Не е айти.

# 318
  • Варна
Учудвам се, че някои намират Блага за младолика. Та нейната физиономия е като размазана… нищо общо с преди няколко години. Разширен и отпуснат контур и клепачи, а пък в тяло е слабичка,филъри ли е набухала, какво ли…

# 319
Стойката на Красимир когато разказваха защо са я върнали беше като на дете, което са го хванали в беля и се чуди как ще се измъкне. Между другото погледът към Киара беше като да се извинява, което показва, че не е толкова сигурен отново дали е взел правилно решение.

На мен не ми изглеждаше така погледът му. По-скоро ми изглеждаше доволен и леко наглеещ.
Той и затова се държа кофти сутринта и директно си излезна на среща. 100% от продукцията са му пуснали записът на Киара или са му предали какво е казала.

Аз пък си мисля, че продукцията го е накарала да върне Шерми, а той наистина е харесал Киара, но е видял какво е казала тя. Тъп човек като Краси може лесно да бъде манипулиран, той няма собствено мнение и се влияе от околните.

# 320
Стойката на Красимир когато разказваха защо са я върнали беше като на дете, което са го хванали в беля и се чуди как ще се измъкне. Между другото погледът към Киара беше като да се извинява, което показва, че не е толкова сигурен отново дали е взел правилно решение.

На мен не ми изглеждаше така погледът му. По-скоро ми изглеждаше доволен и леко наглеещ.
Той и затова се държа кофти сутринта и директно си излезна на среща. 100% от продукцията са му пуснали записът на Киара или са му предали какво е казала.

Аз пък си мисля, че продукцията го е накарала да върне Шерми, а той наистина е харесал Киара, но е видял какво е казала тя. Тъп човек като Краси може лесно да бъде манипулиран, той няма собствено мнение и се влияе от околните.
Този колкото и да е тъп, се вижда че не харесва Киара, нито пък тя него. Даже се чудя какво я съжалявате. единственото което виждам аз е една надпревара междиу нея и Шерминаторката, коя е по-желана.

# 321
О, аз щях да я съжалявам ако беше наистина останала с него. Такъв охлюв не пожелавам даже на Анка.

# 322
  • София
Скрит текст:
Да се сетите за Гергана. Имаше лековато поведение на моменти, но не се даваше на другите при разправии.

# 323
На мен тази Гергана ми беше най-евтината от всички. Подиграваше на възраст, а тя беше излъгала за своята.

# 324
  • София
Сетих се за тази Гергана първо, но като взехте задружно да се прехласвате колко е красива, пък и умна, реших, че ще да е някоя друга. Това беше едно доста обикновено на външност девойче, в никакъв случай грозна, но не особено зашеметяваща и запомняща се.

# 325
  • София
Не помня за възраст какво е говорила, но на някаква викторина с елементарни въпроси ме изненада положително. Иначе като роля не я харесвах, защото беше вулгарна на моменти, но си е баш за този "Рай", дето ни го сервират всекидневно.

# 326
Повечето кифли се подготвят с въпроси по география, основно такава и матура държат, че най-лесно.  А за възрастта си беше излъгала продукцията. Изписваха им възрастта тогава и я пишеха на 25, а тя беше на 30, дали не и над. Имаше един момент, в който получи нервна криза и ревеше как някои се държали като 20-годишни, пък били на 45, нещо такова.

# 327
Мисля, че разчетох облекчение в изражението на Киара, когато се върнаха Краси и Шермин. Май си отдъхна, че няма да и се налага да се преструва пред Красимир и да го играят двойка. На фона на тръшканията и сълзите преди, сега направо се усмихна и засия.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 20:49 от pandorina

# 328
От целия епизод най-забавна е тихата истерия на Виктор, защото Дениз не иска да го валидира. Който всъщност е айти, уволнено от поне две компании, от едната заради това, че е направил презентация с chat gpt. "Не искам да флексвам, но съм 28-годишен милионер".  Мооля Grinning Grinning
Нещо се бъркате. Не е айти.
АйТи е. Доста кратко пребивава във всяка компания, но пък по професия си е айти консултант.
Е, допълнително е създателя на шоколада и на ДипГрийн добавката която е копие на вече съществуваща такава.
Но чак милионер....съмнявам се. Може и да е де, не знам, но със сигурност е богат на емоционален багаж, комплекси, токсичност...

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:02 от Glutenfree

# 329
Ей ви малко от Габа, на която задникът ѝ вече е с размерите на камион
Скрит текст:
е, поне вече има хармония с джуките и вимето, защото преди беше много несъразмерна с тези присадени атрибути.

Общи условия

Активация на акаунт