🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 075
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 225
Предпочитам Шерминъ да гледам пред бате Лили и Киара (не е лоша, но е скучна). Хора като Виктория ме изумяват , как се влюбват за 5 часа? Бонбониерата и тя е от този тип, беше много сладка с тази рокля.
Предлагам Краси да го вземат за класическия ерген. 25 Шерминки и той да се чуди и мае 3 месеца. Това ще е достойна конкуренция на индийски сериал, даже може да го продадат на Боливуд.

# 226
Както пишете, наистина и според мен е борба за екранно време. В противен случай не бих могла да си обясня как Киара говореше, че не харесва Краси, а после изведнъж вече имала някакви чувства.
На Краси от продукцията са му казали какво е говорила Киара и е разбрал как го е изиграла. Затова и тръгна пак към Шермин. Отделно, той искаше да си продължат да седят и двете там и се разочарова, че си тръгна, а на него му харесва две жени да се бият за него.
Според мен Киара няма повече място там.
Не знам защо мисля, че Бонбонова ще опита с Краси да завърти интрига, но предстои да видим.

# 227
Предпочитам Шерминъ да гледам пред бате Лили и Киара (не е лоша, но е скучна). Хора като Виктория ме изумяват , как се влюбват за 5 часа? Бонбониерата и тя е от този тип, беше много сладка с тази рокля.
Предлагам Краси да го вземат за класическия ерген. 25 Шерминки и той да се чуди и мае 3 месеца. Това ще достойна конкуренция на индийски сериал, даже може да го продадат на Боливуд.
Бате Краси и Алек Ерген 3 са и двамата водолеи. Това обяснява много неща 😏

# 228
Жалко, че вече всичко е снимано и единственото, което можем да направим да не го гледаме и да трупаме рейтинг.

Ама е добре,че в операторите има функции на запис,където може да се прескача.
Аз като си гледам мача,на почивката изглеждам цял епизод.То като прескочиш монолога на Штърмин,повторен стотина пъти,остава под 15 минути.
Не съм сигурен,ама и в рекламите на турски сериал май ще стигнат минутките.

# 229
От целия епизод най-забавна е тихата истерия на Виктор, защото Дениз не иска да го валидира. Който всъщност е айти, уволнено от поне две компании, от едната заради това, че е направил презентация с chat gpt. "Не искам да флексвам, но съм 28-годишен милионер".  Мооля Grinning Grinning

# 230
  • София
Не е необходимо да му казва продукцията на Краси за мнението на Киара за него. Аз така и не видях химия между тях. И привличане. И от двете страни.
Още в момента, в който Шермин си тръгна, Краси се подразни много и сигурно е питал дали може да хукне след нея. То се видя и по реакция и първи синхрони. Чак след това дойде онова конско на Тушев срещу Киара.

За Дениз и Виктор не писах снощи, само едно кратко изречение, че Тушев твърде много започна да им се меси и ръчка. Визирам за техния 'скандал' и за сигналите, за това че на него много му се иска и т.н.
Та тук е малко сложен казус, но аз съм по-скоро на страната на Дениз в случая. Виктор е обигран мошеник и тънък манипулатор. Нормално е Дениз да го тества малко.
Но чета тук в темата, а и слушах Ясмин в Чакалккаста. Имало стори на Виктор с Криси в кола, а Дениз не го следвала вече и го била насолила. Абе нещо такова, не помня вече. И от там излиза, че все едно в реала, Виктор е с Криси в момента. Ако има истинска любов, нека, живи и здрави. Лошо няма.
Ама си е много долно. Те четиримата (Дениз и Виктор и Петър и Криси) са навсякъде заедно, като някакви четиризнаци. И сега това? Бляк.

# 231
Тамън това идвах да попитам - какво работи Виктор, че се заяви като милионер, а и по-горе се пишеше, че Кристина се е захванала с него, защото бил по-заможен от Петър?

# 232
От целия епизод най-забавна е тихата истерия на Виктор, защото Дениз не иска да го валидира. Който всъщност е айти, уволнено от поне две компании, от едната заради това, че е направил презентация с chat gpt. "Не искам да флексвам, но съм 28-годишен милионер".  Мооля Grinning Grinning
Като "добре изглеждащ милионер" се определи Виктор. LaughingLaughingLaughing

# 233
Тамън това идвах да попитам - какво работи Виктор, че се заяви като милионер, а и по-горе се пишеше, че Кристина се е захванала с него, защото бил по-заможен от Петър?
Ако сте гледали Диви и красиви - едни шоколади с афродизиак уж има. Grinning

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:50 от savii_

# 234
Това самоизтъкване, че е милионер, ми прилича на изтъкването на Мартин Елвиса, че е най-богатият ерген. 😆

П.П. Не, не съм гледала Диви и красиви и не знам за какво иде реч. 😅

# 235
Ако някой е изпуснал "Студио Ергенът" днес:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-ljubov … pva-krasimir.html
П.П. Не, не съм гледала Диви и красиви и не знам за какво иде реч. 😅
Пропуск!

# 236
Това е първият сезон на Ергена, в който се вижда от самолет, че е много режисирано кой с кого какво. Буквално им слагат думите в устите.

# 237
Не знам за вас, но моето усещане е, че излизането на Шармин беше постановка на продукцията. Първо, за да покаже достойнство Ш., което ме усъмни още тогава и второ, за да я върне на бял кон и да покаже на останалите, че протежето е недосегаемо. Можеха да измислят нещо по-приемливо в този случай за Лъчезар, но очевидно той не им е важен и го жертваха съвсем безпардонно, без дори да положат усилия да замажат положението. Та, продукцията е евтина не само като битови условия за участниците, но и по отношение на редактори и сценаристи.

# 238
  • София
Това самоизтъкване, че е милионер, ми прилича на изтъкването на Мартин Елвиса, че е най-богатият ерген. 😆

Сега е момента да им направят един телевизионен дуел на двамата, в който да се скарат кой от двамата е по-богат. Че Елвиса трудно би приел да му отнемат титлата "най-богат ерген" Joy

п.п. Сетих се за клипа на Катето Евро, в който се възмущаваше, че мамин Алеко е отнел титлата "Мамин Сашко" на Кадиев  Joy JoyJoyJoy

https://www.tiktok.com/@stasimarinkova/video/7370640403051121953

# 239
Шермината е излезнала от имението СИ, чула се е с мама, онази ѝ е казала колко са сметките, които я чакат да ги плати и ще- не ще, back to the Рая, че инак ептен зле. Пък и алкохол на аванта. Що пък да не. Бленуващите ОлдМъниСтайл дами именно така правят. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт