🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 103
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 390
Не му е дала секс и стана голяма драма…

# 391
Виктор е противняк и комплексар! Не бих го изтърпяла и 2 минути да ми се блещи, да ми спори и да ми се прави на велик!

Много ми е страшна Дениз без грим, сори!

и на мен никога не ми е харесвала нито в тяло,нито в глава,но щом болшинството казва,че е красавица то аз съм пас...

# 392
Не му е пуснала докрай, каза си го с Тушев.
Ама пред камерите според мен си трае, за да не се разбере, че е правила нещо. Все пак чисти имидж.
Иначе с тоя нрав досега да му се е озъбила, както се зъбеше на Ана Шермин ("к'ъв си ти да ме натискаш за секс")

П.С. Красимир, Виктор, Джани и Петър се борят за титлата "Най-голям боклук"

# 393
Не мога да реша коя двойка е най противна

# 394
Дениз без грим е покъртителна, обаче не мога да отрека - уменията й да се гримира са впечатляващи.

# 395
Как ѝ се изкриви сърцето да нарече "дом"е тоя неугледен коптор.

# 396
Хора, аз нищо не разбрах от разговора между Виктор и Дениз. Може ли някой да ми разясни за каква куцаща комуникация става въпрос, какъв му е проблема на Жоро Игнатов?

# 397
Виктор е противняк и комплексар! Не бих го изтърпяла и 2 минути да ми се блещи, да ми спори и да ми се прави на велик!

Много ми е страшна Дениз без грим, сори!

Аз така и не разбрах защо се карат тези двамата. Струва ми се, защото тя му е отказала кекс и той се сърди. По принцип цялата им "комуникация" е сбъркана и ми изглеждат като женена двойка от 20 години. Скучни хора, но се опитват да си се катерят взаимно по главите, от скука всъщност. Тя май не го харесва особено, а мисля, че и той - нея.

Краси - няма такова падение. Уж его - мего, накрая й лази на Анчето.

# 398
Изпитвам неистово желание да ударя едно гребенче на Метушева.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Боже Шерминко...
Историята им с Краси напомняла на Красавицата и звяра 🤣🤣🤣
Толкова е абсурдна вече!!!

# 400
Бат Краси сто процента е чел я "Винету", я "Шогун" Laughing

# 401
  • В Града на липите
Щели да заживяват заедно Grinning
Струва ми се че единствената книга, която е чела Шермин е Момиче за милиони.

# 402
Кога си чел книги бе Краско хаххахаха, да разлистваш списания не е “четене на книга”

# 403
Кога си чел книги бе Краско хаххахаха, да разлистваш списания не е “четене на книга”
“Знайш ли какви книги съм чел аз, книги на бизнесмена”😂😂😂😂😂

# 404
  • София /Абсурдистан
Шармантната е с неизмита коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт