🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 206
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 375
Двамата Краси и Анна се правят. че не виждат Киара.

# 376
  • у нас
Е, как може да върнат тази лисица? Не мога да разбера Краси. Дава роза на Киара, а после реве за Ш. И накрая я връща. Егаси мъжа. Направо съжалявам Киара.

# 377
Мъж до мъжа в това шоу Close

# 378
Не знам колко е нагласено, обаче като гледам Дениз, имам чувството, че е ревала цял ден за Жоро Игнатов.

# 379
Киара. бягай от такъв като Краси, да не ти пука.

# 380
Може ли Виктория да услужи с една панделка на Киара, за да престане да си пипа тази коса. Адски е дразнещо.
с тази права и залепнала коса във вятър е много досадно разпилени косъмчета да се лепят по шпакловката на лицето- от личен опит.

# 381
"Имаш възможност да ми докажеш".... Викторчо във всеки епизод разкрива още и още от мерзкия си нрав

# 382
Виктор е типичният комплексар и долен тип, който се прави на “nice guy” докато не му откажеш секс. Тогава се започва с изблиците и драмите…

# 383
Виктор и той не знае кога да спре речите. Няма да пере  и това е.
Дениз пък го играе психоложка - определи, че предразсъдъци имал. Ама какви?
Виктор само повтаря, че тя е известна и красива. Това ли му е предразсъдъка.

# 384
Продължавам трети епизод да не разбирам Виктор какво иска да каже. Дениз да се спасява с двеста.

# 385
  • Бургас
Клише след клише, всичките са много добри да разгадаят другия.

# 386
  • София
Виктор е противняк и комплексар! Не бих го изтърпяла и 2 минути да ми се блещи, да ми спори и да ми се прави на велик!

Много ми е страшна Дениз без грим, сори!

# 387
Добре де всички разбрахме ,че всички вътре знаете чужди езици и крайно време е да проговорите на БЪЛГАРСКИ все пак сте в българско предаване и ефир....ай сихтир....окей

# 388
И аз имам предразсъдъци като видя някакъв чичак с татуси се едно са го драли котки по улицата

# 389
Какво говорят Д и В?

Общи условия

Активация на акаунт