🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 117
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 360
Филипа и Йовица също не са по-голяма стока от Габи Бланко. Като пирани са. Като захапят веднъж, трудно пускат. Чак ме избива на физическо насилие като ги гледам как се гаврят с Виктория например. Тя ,че се е филмирала- спор няма, но тези двамата са кошмарни!

# 361
Ретроспекция на Виктория, просто е неземен образ...
Скрит текст:

# 362
Подозирам, че нарочно са монтирали промото, за да изглежда, че има скандал между Габа и Шерминтията, а всъщност те да са се шегувкали нещо и да са се правили на интересни, което в техните среди минава за проява на изискан хумор.

Най-вероятно е точно така.

# 363
Показала се е без грим и без коса ли? Grinning Tя и с тях Рупецова не беше първа хубавица.
Ами да, беше облечена със спортни дрехи, с вързана коса и без капка грим.

# 364
Дениз защо ходи без грим?

# 365
Това, че Киара е развила чувства за една нощ много ме забавлява. 😄

# 366
  • Бургас
Дениз защо ходи без грим?
Да си ходят двамата с възрастния си виктор милионер. Седнали двамата като пенсионерска двойка, добре че малко им се разбута "идилията".

# 367
Не мисля, че съм виждала по ТВ по-голям мухъл и чехъл като Красимиръ.

# 368
А пък Мартина Симова, онази, която беше като по-невзрачна версия на Киара от сезона на Вики, Киара и Шермин направо си е сменила физиономията. Smile
Ако я бяха поканили в ЛВР бившите й съ-ергенки може би нямаше и да я познаят.

Май вместо Шерминката Мартина е попаднала на богат дубаец, защото я видях в подкаст от типа "жените на Дубай". Анна само лае, но тези тихите води без хвалби и крясъци доста повече постигат това, което тя желае:

Сега:
Скрит текст:

В "Ергенът":
Скрит текст:

# 369
  • Бургас
Радо и той се маскирал като дядо, качил е 5 години до Лили-растел.

# 370
Тоя Краси няма да се опита да се изясни с Киара, какъв страхливец...брутална излагация в ефир

# 371
Интересно какъв рейтинг има тая боза. Ще го бъде ли втори сезон?

# 372
  • Варна
О,не! И Джанковата Габи вече ми излиза да рекламира във фейса, а с тежкия говорен дефект да се слуша е направо мъка. Колкото красива толкова …

# 373
Лила не и се получи да издълбае интрига с Киара.....а боклука дубайски и е зле и англииския....то в махалата все блюда е яла....клоун

# 374
Може ли Виктория да услужи с една панделка на Киара, за да престане да си пипа тази коса. Адски е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт