🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 073
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 345
Ама това татуировки ли са? Да казва, че са го драли нахъсани моми ли?
Да, татуировки са. Не помня какво обясни за тях. Това беше в първи епизод при влизането им в рая.
Егати грозотия, на този му хлопа дъската😁

# 346
  • Бургас
Красимиръ, виждам, че е станал вече КрасимирУ.
Ужасни кочини са им стаите, леглата, дневните. Доста е тясно, нямат пространство за дишане, стоене, леглата в дневната, дрехи и вещи навсякъде и най-вече по земята. Голяма мизерия.

# 347
Попринцип Виктор наистина може да излезне по-гаден и от Джанго, защото е многоо прикрит. Този истерик Джани поне го гледаш и знаеш какво да очакваш, а това подмолно и обръснато джудженце Виктор е доста съмнителен

# 348
Колко от вас са живяли с такова като Шермин? Аз още нося травмата.

# 349
Лежа на дивана и се чудя: да гледна или да не гледам тази вечер Joy.
Може и да гледам, че от утре съм отпуска...

# 350
От целия епизод най-забавна е тихата истерия на Виктор, защото Дениз не иска да го валидира. Който всъщност е айти, уволнено от поне две компании, от едната заради това, че е направил презентация с chat gpt. "Не искам да флексвам, но съм 28-годишен милионер".  Мооля Grinning Grinning
Нещо се бъркате. Не е айти.

Изобщо не бъркам, защото познавам хора, работили с него.

# 351
Виктор има поглед на психар, направо ме плаши понякога. И бил под 30, той ми изглежда на гонещ 40. И Шермин някак си старее за годините си.

Между другото търсих клипчета със Шермин и направо не мога да повярвам, че имението от нейния сезон е на същия остров. Нищо общо, много по-хубав двор, личи си, че ЛВР е с по-нисък бюджет:

https://www.youtube.com/watch?v=DChIIKHhBdw

Тя тогава пак се е мусила и лигавила, но поне не са излъчили да е стигала до такива истерии. И никоя от нейните тогавашни съквартирантки не я е плюла по синхрони или интервюта. А сега е направо стихийно бедтствие.

Сигурно клиентите много лошо са се гаврили с нея между двата сезона и се е побъркала.

# 352
Тя просто е била там три дни...

# 353
  • София /Абсурдистан
Нямат шкафове и гардероби, няма къде да си приберат нещата и става кочина. Нямат и навици да поддържат де.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:25 от The Iron Lady

# 354
Как Виктор ще е под 30г. 😧

# 355
Баба ви Деница 2  е Виктор. Grinning

# 356
Нямат шкафове и гардероби, няма къде да си приберат нещата у става кочина. Нямат и навици да поддържат де.
Да и аз се чудя защо нямат гардероби, много не е удобно, особено за жени, които имат милион неща

# 357
Дали наистина нямат или това им е оправданието?

# 358
Подозирам, че нарочно са монтирали промото, за да изглежда, че има скандал между Габа и Шерминтията, а всъщност те да са се шегувкали нещо и да са се правили на интересни, което в техните среди минава за проява на изискан хумор.

# 359
Показала се е без грим и без коса ли? Grinning Tя и с тях Рупецова не беше първа хубавица.

Общи условия

Активация на акаунт