🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 033
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 555
За раждане може би не е едно и също на колко си, но ако е за визия Блага изглежда доста добре. Шермин като е уж млада няма особена полза, защото изглежда на поне 35. Даже се смях, когато Киара я наричаше "госпожата". Ана наистина изглежда като доста по-голяма от Киара.

В Диви и Красиви определено процентът на естествените беше по-висок от колкото в Ергенът, дано догодина ЛВР да заложи на такива, но то си зависи от кастинга. Там пък някои ги плюеха, че не са достатъчно оперирани и не стояло хубаво на екран. Тук като са все напомпани в гърди и мускули, фотогенични, китосани и оперирани сякаш не е пълна боза и то провкиснала и едвам ставаща за гледане.

Очаквах наред със старите ергенки да изберат и хора, които наистина може да срещнеш в университета или в някой супермаркет. А то повечето са хора като от каталог на жигола и компаньонки. Краси ми е като дърт стриптизьор, който сега вече иска да стане сутеньор. Имаше един мъжки балет навремето от стриптиpьори, той ми е като от там.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 12:47 от Анонимен

# 556
Такива като Джани трябва да се вкарат в регистър за насилници и да се държат под наблюдение. Рано или късно ще потроши някой и ще има тюхкане, че насилието ескалира, а не се вземат мерки. С какво се оправдава подобно първобитно поведение? С фитнес добавки? Видимо опасно е това същество. Страшна работа.

Да гледа него да не го потроши някой някой  .Знаем ги тези напомпаните колко са пъргави , знаем тези, които се изкарват големи биткаждии колко бой са изяли и колко са страхливи .
Понеже снощи не гледах , на кого пак е скачал италианското петле порода ''джинка ''Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
  • На морето!
Такива като Джани трябва да се вкарат в регистър за насилници и да се държат под наблюдение. Рано или късно ще потроши някой и ще има тюхкане, че насилието ескалира, а не се вземат мерки. С какво се оправдава подобно първобитно поведение? С фитнес добавки? Видимо опасно е това същество. Страшна работа.

Да гледа него да не го потроши някой някой  .Знаем ги тези напомпаните колко са пъргави , знаем тези, които се изкарват големи биткаждии колко бой са изяли и колко са страхливи .
Понеже снощи не гледах , на кого пак е скачал италианското петле порода ''джинка ''Stuck Out Tongue Winking Eye
Гледах промото, Джанката да не скочи на Тушев? Дано!

Радвам се, че завръщането на Делулуто ще довърши образа на Кастратимир. Габи добре го подкара и него с "чехлата". Изобщо тая чехла- от Чехълче до Чехльото е супер готина метафора на жените и мъжете в коптора на Тушката.

# 558
Йоана няма толкова корекции-устни и силикон.
Според мен има и брадичка, както и нещо в скулите. Ужасно грубо ѝ изглежда лицето.

# 559
Твърди , че няма 😅май брадичката си е такава .
Имах предвид , че рои нея самото и поведение допринася да изглежда по-голяма , както и това на Блага -малка . Като цяло една жена дали е ма 25 или 35 трудно може да се прецени вече .🙌🏼

# 560
Минавам да кажа, случайно ми попадна ( гледах к'во има тоя родос и струва ли си да ходя там) вилата на момичетат Akti Villa. И на момчета вилата е там, но няма снимки

# 561
Тушев, време беше да четеш конско и на бичето Джани, дето няма никаква мъжественост!
Такава завист по Орлин и агресия 🤢 отврат!
Орлин категорично ми е на плюса, той е МЪЖ, не онова напомпено ревниво агресивно добиче!

А Шермин - не помня скоро някой да ме е изнервял толкова много! 😡
Тая отвратителна злоба, наглост, изкуствено величие и от сутринта пияна, заляна да ми унижава всичките и да провокира нарочно, ми идва прекалено!
Да не говорим за предишните и излагации...
Дениз поне израстна донякъде, малко или много е по-добре в сравнение със сезон 1, а тази непоносима куха лейка е ДЪНОТО!
Искам да я разкарат, защото наистина вече ми се повръща от нея от цялото и гнусно поведение и безочие! 🤢😢
Тушев, надявам се и на нея да и скръцнеш със зъби възможно най-скоро, а не да ми превръщаш в героиня подобна псевдо-жена!
И на мен. Вече почти не виждам смисъл да гледам предаването- натоварващо, грозни сцени всеки ден.
Дениз вчерашния епизод ми хареса много, а по принцип не съм й фенка.

# 562
Струва си Родос , определено.

# 563
Скрит текст:
Иска ми се тази вечер да коментирам малко по-глобално сезона. Достатъчно дъвкахме тази дъвка - участниците, кой кавъв и колко струва. Не мисля, че вече някой от тях може с нещо да ни изненада. Те не са виновни , че не могат да предложат повече от това , което имат- и като интелект и като възпитание . Просто толкова си могат и няма как да надскочат себе си.

За да се окепази така един доста успешен и общо взето утвърден вече световен формат се изискават специални умения. Да се упрекне продуцента в творческа немощ е лесно и е едната страна на монетата. От вас разбирам , че въпросният Тушев е дългогодишен продуцент на Биг Брадър.  Това обяснява подбора на каст изцяло заложен на хора със съмнителни морални. интелектуални и пр.качества.Биг Брадър маскиран като любовно реалити.  Т.е залага се на ефекта на долнокачествени скандали с презумпцията , че скандалът продава.
Това до известна степен е вярно - да, генерира се трафик в интернет, хората говорят, коментират- както се казва по-добре в устата отколкото в краката на хората. Изглежда печелившо- но само на пръв поглед.

Не знам какъв е пазара на рекламодатели в България, но тук след едно подобно шоу изпълнено вербална агресия, каруцарски език, обиди , псувни , рекламодателите за следващото издание силно ще се замислят дали да участват. Никой не би искал продукта да му бъде свързан със скандали- примери за това бол.

И все пак няколко думи и за снощния епизод- ако трябва да съм честна ( Боже получавам нервни тикове вече като чуя това клише- ами бъдете честни де - не само ако трябва) , та ако трябва да съм честна, за първи път ми дожаля за Дениз и Благовеста. Не им е леко и лесно на тези жени. Как Благовеста за секунда разбра какъв е проблема на Дениз с Виктор. Всичко, което й каза беше точно в десятката. И се сетих нещо от Еклесиаст- " Който трупа мъдрост , трупа печал"
Също приятно впечатление ми направи чисто човешкият разговор, който Благовеста проведе с Виктория. Опита се искрено да разбере от нейна гледна точка какви са им отношенията  Тихомир.

Извинявам се ако съм досадила и прозвучала малко нравоучително. Лесно е да се пишат язвителни коментари и да се демонстрира остроумие си на чужд гръб ( визирам изцяло себе си в случая), още повече когато хората наистина си го заслужават, но нали освен бахура обичаме и културата и е редно да и отдадем дължимото където я видим.
Да точно това са истинските моменти в това предаване, които си заслужават да се покажат и внясят някакъв смисъл в този панаир. Но за съжаление, на такива неща се отдава много малко ефирно време и значение.

# 564
Аз пак се чудя тая Бижуто как го търпи този- дори и да не посяга към нея той не дава нито някой да говори с нея нито да я закача, веднага скача на бой за най-малкото нещо. Аз с такъв човек не бих била спокойна дори на кафе да изляза и ще ме е супер много срам постоянно да е в някакви кавги с хората.

# 565
  • софия
Минавам да кажа, случайно ми попадна ( гледах к'во има тоя родос и струва ли си да ходя там) вилата на момичетат Akti Villa. И на момчета вилата е там, но няма снимки

Е така погледнато къде си струва да отидеш затворен в една вила с n броя кретени, да висиш  край една локва и да се наливаш цял ден Blush
Нищо не се видя от острова, освен 2 семпли кръчми,така че не си съставяй мнение от този формат.

# 566
И сякаш снимат най-смотания плаж там. В предния сезон, сниман на острова (този с Алек) даваха плажовете и гледките повече си струваха, но те са в друга част.

# 567
И сега какво стана - оказа се, че Натали и Киара имат рожден ден, а това заради сеирите и скандала не се отрази по никакъв начин. Добре, че беше Джан Микеле да ни каже, че не ги понася /той откога не понася Киара - нали уж я харесваше като даваше акъл на бат Красьо/.

# 568
И сега какво стана - оказа се, че Натали и Киара имат рожден ден, а това заради сеирите и скандала не се отрази по никакъв начин. Добре, че беше Джан Микеле да ни каже, че не ги понася /той откога не понася Киара - нали уж я харесваше като даваше акъл на бат Красьо/.
Джан Патладжан нещо я яхнал метлата, чуди се с кой да се сбие.

# 569
Валерия от сезона на Алек и тя си е отрязала носа. Заради носна преграда, уж, не можела да диша, бла-бла, поредната. Въпреки, че не я харесвам като поведение, защото ми е лигава и фейк, визуално си беше много добре.

Общи условия

Активация на акаунт