🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 005
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 630
Той се е подразнил, че казва - влюбен съм, а тя не припадна и не пожела да пере.
Той е милионер, пък тя като харесвана жена смята, че той трябва да прави стъпки към нея.
Ааа, не така.
Не вижда ли Красимиръ как също смята, че жените трябва да се борят за него и да се гонят една друга. Няма той да трябва да взема решения, да се мори да ги ухажва или гони, ама-ха.
Че и тоз същия. Гледа от другите и иска тя да е движещата сила във връзката. Той е направил достатъчно - измислил шоколад и си е татуирал гърба. Каза, че е влюбен. Не е длъжен да тича след харесвана жена. Топката е в нейното поле.
Не знам за каква допълнителна категоричност от нейна страна става дума - познават се от три-четири седмици, казала е пред него, че няма намерение да прави нищо в къщата - сигурна съм, защото и ние го чухме това.
Но както става с всяко хубаво момиче - комплексират се мъжете и ако тя не се направи на маймуна да им доказва колко е пленена, вярна, с очи единствено за него, я зарязват, обвинявайки я.
По-трудно е да си намерят нормална връзка такива жени, примери бол.
А всеки търси и има право на любов.

# 631
  • В Града на липите
Сценаристите ги карат по ред на номерата флюбените двойки.
На фона на Шарминините представления, вкарват и семейни драми.

Филипа вместо да му гука на Йово и да мига на парцали, да му обясни в прав текст, колко е задушаващ, а не само да го кльопа по синхрони.

# 632
Kойто има проблем с реда, идва при Джани. (това му харесва)

# 633
Джани с агресията си въвеждал дисциплина... 🙄🙄

# 634
Това ли беше само??? "Моля те обери се малко" Смешници, това ли беше набиването на канчето на горилата Джанъм. Киара я направиха дар мадан, тоя льольо само дето закуска не му сервираха. Кой си ти бе горило грозна, че да "дисциплинираш" чужди хора. Отвратителен прост комплексар!

# 635
Дамаджани Малелеле поддържа реда и дисциплината в света, само не му давайте водка.

# 636
Оле, тоя новия звучи като Калоян... Ама поне не говори провлачено, просто леко напомня. С Блажка си ходят. Тя ми е много сладка, знам, че вероятно е лека, платена и т.н., но има много сладко, приятно излъчване. Дори едно време като си свали гащите, го направи сладко.  Филипа общата. Не разбирам, не цепя какво ѝ харесват...

# 637
  • В Града на липите
Тушев не можа да вземе думата. Джанко въобще не го отрази Grinning
Пълна пародия.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 22:52 от hrissi_sz

# 638
Ако пречукам някой под ефект на стероидна ярост дали ще ме оправдаят? Честно казано ще заспя спокойно ако Джани си отиде позорно. Не искам да звуча толкова фиксирано, просто подобно поведение е толкова несправедливо и често пъти ненаказано, че ме стиска за гърлото. Достатъчно бой виждаме в новините, а сега и това...

# 639
Ти пък нямаш зъб Йово . Успокои топката

# 640
  • на последния етаж
Аз не разбрах Виктор ли е милионер?

# 641
Аз не разбрах Виктор ли е милионер?
Да, но в комплекси.

# 642
Подигравате се на момчето, че му го няма зъба, нещо което наистина не зависи от него, обаче тъй и не простихте на Габа, че каза на вечно мухащата нещо АМ глиган...

# 643
Габи отблъсна новия ерген с тия зодии.

# 644
"Мяу" 🐈‍⬛ -"Бау" 🐺
А аудиторията сме 🤮

Общи условия

Активация на акаунт