🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 014
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 615
И аз се изненадах много приятно от Блага! Изглежда нормално момиче, емпатична, състрадателна, неконфликтна.
Много внимателно изгледах разговора между Виктор и Дениз и продължавам да мисля, че той й се нацупи (не, че е прав, много детска реакция), нацупи й се, защото го мотае с нееднозначни отговори. Тя самата призна, че е така - чудела се, за това не била казала нищо конкретно. Той й каза, че много иска да им се получат нещата, но това става с ясна комуникация, за което съм съгласна. Аз го разбрах. Тя обаче е убедена, че е защото не му е пуснала. Ми аз пък не мисля така.

# 616
Някой беше пуснал линк към предния ерген с Шермин.
Много красива вила, красива градина, стилни маси, чаши, рокли. Е, вярно че едната мома дето говори като краварка малко смъква нивото.
Странното е, че Виктория ми харесва много повече тогава, преди да си е смалила носа.

# 617
Относно Виктор, хареса ми Дениз как му опонира и като не му изнася, просто се нацупи, като женчо..
И тя се нацупи, че даже ревна.  Опонираха си, но нямаше някаква теза, логика, а всеки си говореше, това, което му излезе в момента. Никой от двамата нямаше и представа как ще завърши разговора. Аз не разбрах, Дениз на обидена се направи, а тя не го ли обиди, като излезе от леглото? Че даже и реве.
Моето обяснение, е, че може би тя не иска да прави кекс в ефир, очаквала е да си хване някой, с който да се прави на влюбена, да си се гушкат по диванчето, и така до победата. Но Виктор реши да се прави на милионерът-мъж  и и обърка плановете. И тя ще го играе да смени патньора и с някой друг, докато се опознае, предаването свършило. Ще и тръгне бизнеса, нов канал и др.

# 618
Киара само една корекция си е направила е тя е единственият ѝ недостатък - големите устни. Без тях щеше да е абсолютна красавица.

# 619
Вече има и нови гърди (след предаването).

# 620
Краси тъпото в инстаграм отговаря на всички жени 😅

Мен пък ме блокира след като написах,че се е изложил и е станал за смях пред цяла България, че тича подир дупето на жена ,която го е направила на 1 стотинка.😅😅😅

# 621
Скъсанячек вярно си прави сепуко.

А Киара сложила и е цици, наскоро гледахме снимки от участие на което нямаше.

# 622
Не се издържа тази превзета логорея... Изгасих тв. Тук ще чета

# 623
Хубаво се беше разкарала тази . Не се търпи Grinning

# 624
На Анна темата за родителската грижа й е много болезнена,оттам е настръхнала срещу Дениз.
Дениз я натисна с въпроса за "майчинството" на банкета.

# 625
Дениз се беше отпуснала и се наслаждаваше на връзката с Виктор. Кой знае какво си е мислила - Най-сетне някой нормален.
Но като го видя как от "влюбен съм в теб" до "не ме поглежда цял ден" има само няколко часа и се разплака, много ясно.
Защото е безсилна да му обясни нещо съвсем елементарно, което той уж разбра - тя, пък и останалите що годе нормални жени не биха имали желание за пране в къщата пред камерите. И той като пазител на семейните ценности и борец за мъжкото его и липсата на такова в жената реши да изтъкне нейните грешки и да начука канчето на момичето.
Смятам, че Дениз е способна на силни чувства и даже беше се отпуснала.
Помня че е била много влюбена във възрастния си приятел.
Сега е по-голяма, с други приоритети, надраснала пубертетските изпълнения и сякаш очакваше нормална и силна връзка.
То и на мен отстрани ми се струваше така тяхната, докато не видях мъжлето да скача с обиди въру Орлин. И беше ясно, че рано или късно ще скочи и на нея, ако нещо не му удовлетвори скалата на изискванията.
Той иска да я разбере, но не разбира как тя не разбира колко е грешна. Нещо подобно й каза.
Съжалих я, защото такова чудо убеждаване няма. Никога няма да види нещата през нейните очи.
Просто един интелигентен психо насилник.

# 626
  • софия
Добре де,  ако проблемът е, че не иска да, прави секс в ефир(напълно обяснимо) толкова ли е трудно това предварително да се ИЗКОМУНИКИРА. Я, кви думи почнах да употребявам! Grinning
Не мисля, че това е най-големия проблем. Хлъзгава е тя, не определена и понеже той призна, че е влюбен, очакваше промяна и по голяма категоричност.

# 627
Е@ти задушаващият тип е тоя

# 628
Киара по едно време я дадоха без грим ( или беше нещо само с фон дьо тен?) и беше много хубава! Наистина е поне два пъти по-хубав от Шермината. А Красимир, разбира се, гроздето му е кисело и беж крачета към "израелката".
Шъ си дават втори шанс.
ГабаГибона е от същия сорт като Шермина - простакеси, които са се взели за принцеси. Само те си вярват, че с такива.
Също и Джанкарло се е самоубедил, че е мъжки орел, а зрителите го виждат като японско петле, което налита на всичко, което не го смята за орел.
На всички тези, само яката тояга ги свестява. Временно поне.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт