🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 031
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 600
И в предаването Лъчезар беше най-адекватен, сега и в Надкаст си затвърдих мнението за него! Страхотен пример за мъж!

Ето тук нагледно се вижда как всеки се показва точно такъв какъвто си е, но когато се изложат започват да обвиняват продукцията как монтирала нещата и им слагала думи в устата.

# 601
Може по образование да е айти, но се хвали с успехите си във фирмите му за школадчета и напитки. Покрай тях е влязъл в класацията на Форбс 30 под 30.
"Класацията" във Форбс се плаща. Таксата за тази година 8000 лв. Bowtie
Е, и?! Човекът си има кинти и вероятно може да си позволи да плати такава или по-солена такса. Друг е въпросът кой и как класира всички, които си плащат тези такси.
Само един комплексар може да си плати за подобна класация. Самоосъзнатите, разумни хора разбират, че това, което е отвътре, има далеч повече тежест от прожектирания, кух образ запред хората. Аз също имам познати, които са си плащали за същото, в един бранш сме. Смешно ми е.
При жените и с дубайски уикен става. Все пак друго си е в CV -то да ти пише Forbs. Така е устроен света т.е. бил си достатъчно пробивен и амбициозен по всякакви пътища за да схигнеш до там, а нека другите таланливи да тънат в забвение.

# 602
Честит Хелоуин банда 👹

# 603
Лъчезар в Надкаст обра точките. Няма да намерят толкова стойностен човек за подобно предаване и съжалявам, че не видяхме повече от него вместо менструалните изблици на Джан Карло или на тъпоъгълният Красимир. Такива хора като Лъчо често остават в сянка, защото нямат потребност да се изтъкват какви са, достатъчно капацитет имат да докажат по друг начин своите качества. Шапка свалям на този мъж! Не каза една лоша дума за никого вътре, успя да защити дори противната Анка и е видял само положителното във всички тези идивиди там. Напълни ми душата, към момента се вижда с някаква жена, дано да има успех в любовта, защото този човек трябва да бъде оценен.

# 604
Фифа е харесала коментара Trollface

Сори, ако вече е качвано.

# 605
Сега четох статия, според която Петър бил влязъл обвързан в предаването и излъгал всички. Качили са снимки на предполагаемата му приятелка.

# 606
Косата на Шаврантин е като разплетена прежда. Обаче най-противни са ми огромните й зъби. Като отмъщението на зъболекаря. Тя не може да си ги прибере в устата. Като повдигне и огромните сиси, стават като тезгях. Пълна карикатура е тази жена, незнам откъде идва това самочувствие за най-красива.
Красимир пък е най-простия там. Абсолютен плазмодий. Само едни сиси му липсват, на тоя женчо. Язък му за мускулите и за скъпите анцузи.
Относно Виктор, хареса ми Дениз как му опонира и като не му изнася, просто се нацупи, като женчо..

# 607
Киара като изключим джуките май други корекции няма(косата й винаги изглежда добре, и май в корените е с естествен цвят). Шермин не знам колко корекции е минала, но лицето й е криво, особено се забелязва при носа(от ноздрите вечно стърчи нещо) и началото на устата( като целунала ютия 🤣 на Lady коментара), ако и пуснеш златното сечение през лицето става страшно, след толкова пластики - карикатура ми е. И не защото не е нормално да има отклонения в пропорциите все пак не сме идеални, но нали все е най, най, та май смях.
Не знам какво да очаквам от Краси🤣. Той железен бастун излезе. Ще се излагали още, ще изтърпи ли "топ" половинката си, или и двете?😂

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 09:49 от Анонимен

# 608
Тоя човек е ангел! Как пА за всичките селянки успя да каже нещо хубаво, евала! Grinning

# 609
Най-много ми харесва как май за всичките сезони за първи път чуваме жена да говори на ''ма'' и то е олд мъни класната дама, която е  най... Даже и оная с ''Ща заапа'' не помня да е казвала ''ма''.

# 610
Те в иСраел така си говорит,  рИално. Много сте дребнави. Grinning

# 611
От мах’лата е

# 612
Изтънченият дон Джолани, който цял вагон с книги го дели от останалите участници, е качил стори от колата на Красимир под съпровода на мазна чалга. Очаквам да изхвърчи в днешния епизод, а поводът за визитата му в София, да е гостуването в “Преди обед”. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:51 от welcometoheaven

# 613
Благовеста ми направи изключително хубаво впечатление. Рядко нормална на фона на токсичната динамика между останалите.
Същото беше с трите нови момчета, че и с близнаците. Влизат нормални хора, опитват се да се държат нормално, но виждат някакви разбеснели се нарцисисти с мания за величие, булита, комплексари и хора с всякакви други диагнози.
Когато видях нормалното държание на Благовеста, си дадох сметка колко ненормални са останалите вътре.

# 614
Офф, този Краси е същият като Виктор с разпльоканите мастии. И онзи беше такъв нерешителен и загубен в превода.

Шермин ми е безинтересна. За мен тя е в ролята на женски клоун. В миналия сезон имаше мъжки клоун - Мартин, тук - женски - Шермин.

Виктор с надрания гръб - такова дребно и вредно манипулаторче. И явно краставите магарета наистина се надушват, никак не се учудвам, че с Петър си станаха толкова близки. И двамата зад гърба на момичетата "си" дрънкат с разгорещен тон всякакви тъпизми, а после пред тях - мрън това, мрън онова. Забравят дар слово.
Според мен Дениз го отписа Викторчо още в началото на последния им разговор. И няма да му даде реален шанс навън. И по-добре. Такива безумни глйпости говореше той като аргументи защо се е цупил, че просто не знам как му хрумнаха.

Блага ми е голям сладур засега.

Виктория не знам защо сама се поставя в ролята на делулу. Да не му дава роза и да не приема от него. Цялата ситуация е жалка. Аз пак му забравих името.

Общи условия

Активация на акаунт