🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 032
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 570
Краси тъпото в инстаграм отговаря на всички жени 😅

# 571
Аз също се чудя какво го търпят това чудовище. Как пък никой досега, освен Габриела не й се опълчи. Аз ако бях на тяхно място щях да й оскуба мазната коса много отдавна.
Това е перука, от тези дето се лепят с лепило. Вчера забелязах вече.
Чудя се Лили как мирише отстрани, с тая коса, дето не я изми 3 седмици сигурно. Блякс. Като цяло, жените в къщата са все с мазни коси. Какво е това нещо... Аз съм с бебе и си мия косата на 3-4 дни. Пък не по цял ден лежат.

Иначе Красьо май взе да съжалява за новия си избор. Очаквам тези дни пак да я разкара Grin
Щели да са топ двойка. Топ двойка клоуни да хахах

# 572
И сега какво стана - оказа се, че Натали и Киара имат рожден ден, а това заради сеирите и скандала не се отрази по никакъв начин. Добре, че беше Джан Микеле да ни каже,
Според мен, идните дни ще ни покажат тази част от вечерта 😁😁
Снощният епизод беше тъмно, когато Краси и Ана се върнаха, бяха по диваните на коктейлче. После разговори, насам натам, после готвиха, вечеряха, скараха се, после циркове от Петър, после драмата между двете клявки, после Виктор, Петър и не знам кой още, отвън говореха.. колко се проточи тази вечер?! Сякаш бях събрали няколко вечери в един епизод, толкова да е разнопосочно…
Така че, няма да се изненадам, ако другата седмица излъчат рождени дни 🤔

# 573
Блага изглежда  на не повече от 25г. Има визия на латино-дива.
Останалите визуално са й каки и лели-всички до една.

С тези сбръчкани клепачи и уморен поглед!
Точно на жена 35+ си изглежда.

Латино дива е Джей Ло. Минала Блага ама не закачила.
Единствено по сплескания бюст си прилича с латино дамите. Те са така дребни и плоски, но пък имат ханш и дупе.

# 574
Може по образование да е айти, но се хвали с успехите си във фирмите му за школадчета и напитки. Покрай тях е влязъл в класацията на Форбс 30 под 30.
"Класацията" във Форбс се плаща. Таксата за тази година 8000 лв. Bowtie

# 575
Минавам да кажа, случайно ми попадна ( гледах к'во има тоя родос и струва ли си да ходя там) вилата на момичетат Akti Villa. И на момчета вилата е там, но няма снимки

Хубаво е на Родос , но нали знаеш ,че го наричат Острова на змийте .Прави са - по тв гледаме много змии , женски и мъжки Grinning
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
Може по образование да е айти, но се хвали с успехите си във фирмите му за школадчета и напитки. Покрай тях е влязъл в класацията на Форбс 30 под 30.
Е, и?! Човекът си има кинти и вероятно може да си позволи да плати такава или по-солена такса. Друг е въпросът кой и как класира всички, които си плащат тези такси.

# 577
Блага изглежда  на не повече от 25г. Има визия на латино-дива.
Останалите визуално са й каки и лели-всички до една.

С тези сбръчкани клепачи и уморен поглед!
Точно на жена 35+ си изглежда.

Латино дива е Джей Ло. Минала Блага ама не закачила.
Единствено по сплескания бюст си прилича с латино дамите. Те са така дребни и плоски, но пък имат ханш и дупе.

Никоя жена не бива пощадена обаче. Задник с размер на камион, амортизирана, плоска, износена, грозна без грим и какво ли не…Просто няма угодия.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:20 от Plectruda

# 578
Все си мисля,че злобните коментари съвсем не означават обективност(относно обсъждането възрастта на Блага)Relieved

# 579
По казуса с мазните коси. Вярно че се вижда при доста жени ама аз съм готова да ги оправдая.
Те са натъпкани в къщи над нормалния им капацитет. Хората спят на походни легла, дивани, в кухните. Демек едва ли има и достатъчно бани за толкова народ.
Добавяме и това, че споменаха че в женската къща няма топла вода. Не знам дали е така от много време или са го оправили. Но тогава баните за къпане стават наполовина.
И дори да имаше бани и топла вода по принцип,.нз как е ама сигурно я чакат да с затопли.
Добавяме и това, че жените ползват баните и да се оправят и гримират, огледала не стигат.
Добавяме и че това там са жени които по принцип се гласят и ползват хилада продукти, а като знаят че ги дават и по тв двойно повече усилия от обикновено.
Те там са ддз..10тина жени. На една сигурна и трябват средно 30 минути. Това са 5 часа поне и то ако има топла вода. Но подозирам че времето е много по дълго.
Според мен им е трудно да се къпят и чак и скандали няколко видяхме покрай банята. И между Дениз и Шермин. И когато Йовица заплашваше Виктория и й обясняваше че не може да се къпе в мъжката къща.

# 580
Ми аз няма как да ги оправдая.
Аз съм била всяко лято на село, там сме били на режим с водата (и до днес) и с мазна коса не съм ходила, винаги съм намирала как да се изкъпя, така че…

Или имаш хигиена или нямаш, то си и личи по състоянието на къщите точно колко им е хигиената.

# 581
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снощи гледах, гледах и все не успявах да повярвам на ушите си. Баси какъв каст - само прости**тки и хора с ментални проблеми от всякакъв порядък, най-безобидният от които - психична неуравновесеност. Всичко останало е за лечение в специализирана институция. И близките на тези същества, вместо да се погрижат за проблемите им, ги пуснали да се излагат по телевизията. Confused
Развратът на събитията изкърти! Баба Краса започва чисто нова глава в собствената си драма, наречена "Лесно ви е на вас, ами аз какво да кажа като не знам дали не сбърках, връщайки Шаврантиела". И пак ни чака неразрешима дилема,кършене на ръце и скубане на коси. Което ще е съвсем напразно, защото всички сме наясно, че тъпотата му няма да намалее от плешивостта.
Щели да са "топа на топа". Ама, Красьо, стегни се, моля те! Вие станахте за смях и родоските гарги, каква топ двойка, къде?! Ти си еманация на глупостта. Особено мъчително е като загледа едно умно-умно и току да проговори... същинско животинче. А Шаврантиела си е откровено луда по цялата глава. То направо се вижда безумният блясък в очите й като се вдъхнови да нарежда. Имам чувството, че направо се опиянява от собствения си глас. Останалите също не падат по-долу, де.
И колкото повече гледам, толкова повече съм съгласна (relate-вам по Габи Stuck Out Tongue Winking Eye) с мъдрата приказка, че светът може да бъде спасен и да стане едно много по-хубаво място, стига само да махнат надписите "Не е за пиене" от бутилките с белина.

# 582
Шавармата беше извън къщата. Сигурно на хотел, имала е баня само за нея и пал се върна с мазни пирги. Гримират се и кипрят по амнайсе часа, пият до 6 сутринта, ама не могат да намерят 10 минути да си измият косите?!
По казуса с мазните коси. Вярно че се вижда при доста жени ама аз съм готова да ги оправдая.
Те са натъпкани в къщи над нормалния им капацитет. Хората спят на походни легла, дивани, в кухните. Демек едва ли има и достатъчно бани за толкова народ.
Добавяме и това, че споменаха че в женската къща няма топла вода. Не знам дали е така от много време или са го оправили. Но тогава баните за къпане стават наполовина.
И дори да имаше бани и топла вода по принцип,.нз как е ама сигурно я чакат да с затопли.
Добавяме и това, че жените ползват баните и да се оправят и гримират, огледала не стигат.
Добавяме и че това там са жени които по принцип се гласят и ползват хилада продукти, а като знаят че ги дават и по тв двойно повече усилия от обикновено.
Те там са ддз..10тина жени. На една сигурна и трябват средно 30 минути. Това са 5 часа поне и то ако има топла вода. Но подозирам че времето е много по дълго.
Според мен им е трудно да се къпят и чак и скандали няколко видяхме покрай банята. И между Дениз и Шермин. И когато Йовица заплашваше Виктория и й обясняваше че не може да се къпе в мъжката къща.

# 583

Айде бе , това значи ,че не се къпят всеки ден ? Не съм съгласна ,че няма начин да си вземат  всеки ден душ и  да си изкъпят косите поне 2 пъти в седмицата . Може да изглеждат така от стилизиращите продукти . На мен само на Ана ми изглеждат мръсна или по скоrо като някаква вълна  и на  Лили, по презумпция .

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 16:42 от Phillipine

# 584
Е, и?! Човекът си има кинти и вероятно може да си позволи да плати такава или по-солена такса. Друг е въпросът кой и как класира всички, които си плащат тези такси.
Само един комплексар може да си плати за подобна класация. Самоосъзнатите, разумни хора разбират, че това, което е отвътре, има далеч повече тежест от прожектирания, кух образ запред хората. Аз също имам познати, които са си плащали за същото, в един бранш сме. Смешно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт