🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 137
  • 1 203
  •   2
Отговори
# 585
Киара например, винаги е с чиста коса. Или ако има нещо, я връзва.
Ако не с друго, поне с коса на русалка, блести.

# 586
Киара например, винаги е с чиста коса. Или ако има нещо, я връзва.
Ако не с друго, поне с коса на русалка, блести.
Така е. Също и грима и е винаги добре.

# 587
Аз не очаквам една прос**ка да е хигиенична, както казва Габа и по-лоши неща е яла, тя ако е толкова чистоплътна няма да спи с тези мазни дубайци за пари. Защото съм далеч от мисълта, че клиентите и са някакви млади момчета.

# 588
  • На морето!
Киара има прекрасна коса, Делулуто е с някакви кератинови кичури, които явно са й правени на аванта по фреме на фризьорски курс в Ловешкото село.

# 589
  • Пловдив
Ахаха, не познах, че скандалът е режисиран! Най-накрая някой да натрие носа на Шермин. "Ще я чакам с чехъла на вратата и ще я бия като хлебарка!"
Ама се следват в инстаграм циркаджийките 🤡

# 590
В Надкаст с Лъчо казаха, че са гледали малко напред и влиза мъж, предполагам, че ще е тази седмица.

# 591
  • Пловдив
Красимир си е абсолютен Чехломир!

# 592
  • somewhere near the sea
КрасимирЪ не знае дори майчиния си език. Ето как се опита да й свие сармите:
"Между другото ти пак да се изтъкнеш и таковаш, отново ме изкара такова...., знам, че не го направи на такова, обаче разбери ме...всички ми казваха, че демек..., да двойка сме, но ти ше ме излагаш, ти само се изтъкваш, само се изтъкваш...Ти може да не го таковаш, но аз супер много те уважавам. Но утре ти като земеш хейт, утре и аз ще взема тоя хейт...Утре като го излъчат, зрителите ше кажат тая кво само се прай, кво само се такова...."
Толкова дълга реч не беше произнасял. Ама и той хабер си няма за какво иде реч. Зрителите не го хейтят само заради нея, а и заради самия него.

# 593
Чудя се, КрасимирЪ страх ли го е да говори с Киара или просто е и невъзпитан освен прост.
Малко страх, че не знае какво да и каже и  много невъзпитание.

# 594
Чудя се, КрасимирЪ страх ли го е да говори с Киара или просто е и невъзпитан освен прост.
Малко страх, че не знае какво да и каже и  много невъзпитание.

Всичко изброено според мен - страхлив, много прост и невъзпитан.

# 595
  • софия
РАЗКОШ!!! Grinning
Така е като чете човек книги цяла седмица, само в петък си почива Blush
Аз Да пусна поредна плюнка към любимата му. Каква мода ще прави тази жена!!! Тя няма грам чувство за пропорция и естетика?!! Какво имам предвид. Тя има хубава фигура, дребничка, но съразмерна, дребно лице също. Как може и защо, за Бога, слагаш тези огромни ц.. и, огромни гадни устни(половин лице) и обемни изкуствени кълчища. Това е анти, да се обезобразиш зорлем!
И това намираш за красиво!
Начинът и на обличане, по-скоро на събличане, не коментирам! Толкова пък да не знаеш къде - как?!! Как ще заведеш такова чуротило в светски среди?!!

# 596
...залага се на ефекта на долнокачествени скандали с презумпцията , че скандалът продава.
Това до известна степен е вярно - да, генерира се трафик в интернет, хората говорят, коментират- както се казва по-добре в устата отколкото в краката на хората. Изглежда печелившо- но само на пръв поглед.

Не знам какъв е пазара на рекламодатели в България, но тук след едно подобно шоу изпълнено вербална агресия, каруцарски език, обиди , псувни , рекламодателите за следващото издание силно ще се замислят дали да участват. Никой не би искал продукта да му бъде свързан със скандали- примери за това бол.
Много хубав коментар! При нас не знам дали самите компании-рекламисти канцелират някого, но публиката до голяма степен го прави.

За себе си мога да кажа, че закупих продукти на Ейвън, позиционирани в "Диви и красиви", а от години не бях дори се сещала за тях. Също така ще резервираме стая в хотела, който играеше ролята на "палата на любовта" в предаването. След като видях колко се е променил Балчик искам пак да го видя, а също така да посетя един ресторант във Варна, който показваха там постоянно - Немо.

Докато Шермин я попиляха с негативни коментари за рекламата на четка с косми от глиган. Grinning А и тя позира като някоя ненормална. Тази жена е като една карикатура.

Дори и в България, където обичаме сеира по-скоро хората не биха закупили продукт, промотиран от някой такъв противен персонаж. На мен например поне за няколко месеца след предаването ще са ми противни сладоледите Нули, като ги свързвам с тези посмешища вътре. Предизвикват ми гнусни асоциации "ъ, все едно виждам онази гнусна батка Джани да ги вади от хладилника". Те не са и особено хубави, де.

Също така Родос би бил последния остров, който бих посетила в Гърция, поне не и тази част, в която се намира вилата с този плаж със сивкав пясък и камънак. Та, според мен може да има отлив на рекламодатели, защото при мен и хората около мен не виждам да има голям ефект, дори има антиефект рекламата в и около шоуто. Този сезон е като антиреклама на Родос спрямо два от предишните, които ги снимаха пак там, но на много по-добри и красиви кътчета.

По едно време Габа я снимаха как чете продуктово позиционирана книга. Издирих заглавието и макар и на първо четене темата да ми беше леееко интересна точно нея никога не бих я купила, защото веднага правя асоциация с вулгарното були Габа. По-скоро бих пробвала нещо, промотирано от Виктория и Кристина, от колкото от противни образи като Габи, Джани, Шермин, Краси, Йовица, Виктор, Лили.

Радо пък не ми е противен като човек чак толкова, с изключение на това, че все разпитва другите, но визуално ми навява асоциации за нечистоплътност. Та, ако той тръгне да рекламира сладолед или храна ще има силен антиефект у мен. Laughing

Скандалът може да крепи шоуто, но като няма полза за рекламодателите и дори им подбие продажбите кел файда. Да успееш да накараш гръцки остров да изглежда толкова зле се изискват специални умения.
https://
Пиша от телефон и не виждам опцията за скрит текст , за това се извинявам за цитирания дълъг пост , но да, това което сте написали е точно така и е другата част от уравнението - ползи - вреди за бизнеса от скандала.

# 597
Как ще заведеш такова чуротило в светски среди?!!
В кои па светски среди ще се водят тези екземпляри? 😂

На ръка се пишат таговете от телефон [spоiler][/spоiler]

# 598
Лъчезар е много приятно момче, слушам го в Надкаст. Първоначално са му казали, че ще влезе на 13 май, той си е пуснал отпуска и като наближило и още не е получил билет, е звъннал на продукцията и са му казали - о, ама ти ще влизаш на 1 юни! В крайна сметка ги е убедил да влезе по-рано, но да не се чудите защо не виждаме хора с нормални професии в тия предавания.

# 599
Може по образование да е айти, но се хвали с успехите си във фирмите му за школадчета и напитки. Покрай тях е влязъл в класацията на Форбс 30 под 30.
"Класацията" във Форбс се плаща. Таксата за тази година 8000 лв. Bowtie
Е, и?! Човекът си има кинти и вероятно може да си позволи да плати такава или по-солена такса. Друг е въпросът кой и как класира всички, които си плащат тези такси.

Не е точно е,и защото е смешно, че тези класации не са според заслуги, а който си плати.  Понеже съм в тези среди - всички много им се смеем на наградени от какви ли не конкурси и класации, защото знаем, че си се награждават сами.

Общи условия

Активация на акаунт