🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 071
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 330
Тая пихтия да се подиграва на външен вид на другите.  Боже, прибери си версиите

# 331
Тази Гергана в кой сезон е участвала?
Толкова са ми безлични повечето (освен ярко изразените психарки), че до седмица- две след напускането им на формата, всичките ги забравям.

# 332
Аз не намирам разлика между това, което прави Киара и останалите - напр. Габриела, Хени, Лили, Фифа и т.н. Всички приемат и дават рози само и само за да висят повече време там, не защото имат истински чувства. Отделен е въпроса, че Киара многооо изпростя, защото си го призна, че го е направила нарочно.

# 333
Е, те я принудиха да си го каже. Само нея. Както попитаха само Дениз дали е била насилвана да прави нещо, а не Шермин, която имаше сходна ситуация, а това че е била пияна не я прави по-малко жертва.

# 334
АйТи е. Доста кратко пребивава във всяка от тези фирми, вярно, но пък по професия си е айти консултант.
Е, допълнително е създателя на шоколада и на ДипГрийн добавката която е копие на вече съществуваща такава.
Но чак милионер....съмнявам се. Може и да е де, не знам, но със сигурност е богат на емоционален багаж, комплекси...
[/quote]
Може по образование да е айти, но се хвали с успехите си във фирмите му за школадчета и напитки. Покрай тях е влязъл в класацията на Форбс 30 под 30. Така го представиха и във визиткаха му на влизане във формата. Доста е странен и си има някакви психо особености. Нормален човек не би си направил такива ужасни татуировки.

# 335
Тя и Анна-Мария беше бизнес жена на годината...

# 336
Ами принудиха я силно казано, можеше да извърти както всички - ами още сме в процес на опознаване бля бля нали дрънкат тези простотии постоянно.
Много изпростя, защото искаше да си каже, че е победителка… и че го е направила напук. А смешното е, че без да го казва пак се знаеше. То й личи от 100 км., че не го харесва.

# 337
  • София /Абсурдистан
Киара не беше особено умна и в предишния сезон. Днес я мернах на някакво клипче във Фейс, снимана в чалготеката, пееше някаква неземна простотия. И все пак, не трябваше така да я прецаква продукцията. / тя май захапа наистина по Кратун/.

# 338
Така е монтирано, кой знае колко са я въртяли, докато си каже. Защо не четоха конско на Филипа, която нагло лъжеше. Не че не ѝ го показаха, ама друго си е да ти се скара класния.

# 339
Ами да, аз не разбрах защо на Фифа й се размина така леко… ама нали е много влюбена. Просто разликата е, че тези другите си пеят тяхната песен като навити..

# 340
И Гери Никол с 'направо ги убивам'''... Да де, Кринджани.

# 341
Ама това татуировки ли са? Да казва, че са го драли нахъсани моми ли?

# 342
Хем намразих Шермин, хем се радвам, че още ще ги тормози другите вътре. Да вземе да потормози Габи няма да е зле, тя си го заслужава.

Уви, сигурно анонса за днес е фалшив. Като е простотия и сеир, поне да е наистина интересно и да има хвърчащи екстеншъни между кукувиците Габа и Анна Махленчек. Един сблъсък кобра срещу пепелянка би бил интересен.

# 343
По-интересно ми е с Виктор и Дениз, честно.  Така разревана не очаквах да я видя. Тоя ще излезе по-лош от Джанайката.

# 344
Ама това татуировки ли са? Да казва, че са го драли нахъсани моми ли?
Да, татуировки са. Не помня какво обясни за тях. Това беше в първи епизод при влизането им в рая.

Общи условия

Активация на акаунт