🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 041
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 540
Йоана няма толкова корекции-устни и силикон.

# 541
Книгите са им ги раздавали там. Те си го казваха. Затова и толкова и четат

# 542
А Шерминка тръгнала да отваря бизнес за дрехи, като се сети човек каква е неизкъпана не знам кой ще си купи дреха от нея. Даже не знам с всичките и корекции как я харесват като на мен ми навява на много мръсен човек- вечно мазната коса и спането с грим точно та това навяват. Не знам коя нормална жена ще легне с толкова пластове грим ако има поне елементарни хигиенни навици. Та ще видим нейните парцали как ще потръгнат,  като никой не я харесва. И не е като да е някакъв виден дизайнер на дрехи, а ще е търговец на парцали от Шейн и Тему.

# 543
  • София
И според мен е по сценарий. Краси никога не е изглеждал уверен и усмихнат около Шермин. Изглежда подкован, че са хубави заедно и ще им завиждат в БГ. Имало е разговори зад кадър 100%. А всъщност е за сеир. Много евтино и долно - да се възползваш от малоумен все едно. Гледах представяне на нови три момичета кандидатки за оригиналния Ерген, нищо общо с контингента тук. Ники Николов вкарва малко повече мисъл и търси друго ниво. Този Рай, който ни сервират не е никакъв рай, а долна кочина. Шермин също е със зададена роля - да е дразнител. Краси обаче този път я защитава - това също му е спуснато. Не сме чак толкова тъпи, колкото ни мислят. Блага е наистина емпатична и миличка. На мен ми изглежда, че си й личат годините, не че е престаряла. Отделно и този маниер с пръсчето... като че ли има и някакви тикове. Нещо не е наред там, като жертва ми стои.

# 544
каква работа има сред такава компания от бивши и настоящи танцьорки и надуваеми кукли на повикване , батки, матки, пропаднали политици и безпарични неосъществени актьори..
Напротив, Орлин ще излезе като този с най-нормална репутация.
Иначе много хубаво ги описа - точно такива са!

Само едно не разбирам - това уж е по-голяма продукция, с по-висок бюджет от ДиК и въпреки, че не е точно стандартният "Ерген", донякъде е наложена марка у нас.

Толкова ли трудно беше на кастинга да избират по-нормални хора?
Не вярвам само такива да ходят, Орлин и Лъчо някак са се промъкнали между капките, сигурно и други нормални е имало. Просто не са ги одобрили.

След ДиК С2 имах доста големи очаквания от ЛВР, уви не се оправдаха. Не вярвам толкова да е нямало на кастинга по-нормални момичета като Джулия например? Дори Ренета и Ивелина ми изглеждат нормални на фона на Габа и Шермин, че и са си с истинските носове. В ДиК темата плюехме мъжете там във втория сезон, но спрямо повечето тук батки направо са за предпочитане. Чак Чефо започва да ми става симпатичен на фона на такива като Джани.

Наистина Орлин е единствения нормален мъж досега тук. За Тихомир ще видим, Радо малко ми е квартална батка, но поне не е злобен като останалите. Другите с една дума ще коментирам: отврат.

# 545
Съвсем негледаемо стана.
Пияни труженички се заплашват и нареждат. Страхотна телевизия!

Блажка е най-нормална от отбор АлоБг

Не вярвам да изгонят Джани, освен ако не е ударил Йовица или Орлин. За удар се гони във всеки един формат.

Проблемите при Виктор и Дениз се задълбочават. Аз си мислех, че това е една от най-твърдите двойки.

Очаквах по-смирена Шермин при завръщането си, а тя стана два пъти по-агресивна и заядлива. Нарочно провокира всички и им пили нервичките. Тя си е класически трол, колкото повече я нареждаш, тя се зарежда от тази енергия и ти отвръща двойно. Няма оправия с такъв човек. Единственото решение е тотален игнор. Просто не разговарят с нея и я отбягват. Тя ще се опита пак да провокира, но ще и писне, а и със сигурност ще и стане тъпо. Просто си слагаш някаква преграда пред очите и ушите и все едно я няма. Иначе не става - трола се храни от вниманието.

Няма как да я игнорират, защото целта е да има зрелища

# 546
Какви нормални....тоя на Грубиела как говори, като бавноразвиващ се. От останалите кой е нормален? Виктория и Киара са най-норнални, но това е само сравнително. Иначе дори не ми се почва

# 547
  • sofia
Какви нормални....тоя на Грубиела как говори, като бавноразвиващ се. От останалите кой е нормален? Виктория и Киара са най-норнални, но това е само сравнително. Иначе дори не ми се почва
хаха аз мислих , че е пиян непрекъснато този Калоян Simple Smile , то вярно е като с умствена изостаналост лека форма човека

# 548
Йоана няма толкова корекции-устни и силикон.
Филъри (видими от километри), устни, силикон, на 21 години. Това не са много корекции? Изглежда поне с 10 години отгоре, поне не им личи разликата с Мартин.

# 549
Не мисля ,че има филър , брадичката и е била такава и преди.

# 550
Не мисля ,че има филър , брадичката и е била такава и преди.
Тя самата е споделяла какви корекции си е правила. За брадичка не знам. Както и да е всеки си преценява, какво ще си причинява, но е факт че въпросната Бонбонка и Йоана си изглеждат наборки.

# 551
Блага е стара, не като визия, а като кандидатка за такъв формат. Колкото и късно да се случват на днешно време нещата, жена на 35 без семейство, без поне едно дете, тепърва още търсеща човек до себе си, прави впечатление, сори. (това във връзка със заявката на всички, че искат семейство и деца, иначе въобще не е задължително) Скоро и другите ще са стари вече за моми, търсещи любов, та последен влак гонят ...

# 552
Сега погледнах клипа на Красимир със колата и високата скорост, много са го нахейтили за грозният клип, той много отворен, не е като по телевизията. Иначе си е все толкова неграмотен и прост- едно изречение не е подредил и се чудиш какво е искал да каже авторът. Една дама го е закачила за маратонките, при което той е отвърнал, че това са видиш ли Баленсиага и тя едва ли ги е чувала.
Та както казва Ана- търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. Той е неграмотен, но е важно да има маркови маратонки, че не знае да пише и подрежда изречения не е важно. Grinning
За Баленсиага е чувала и баба ми ,защото това е марка на 70-80 години , ама той пък от къде да знае .Видяхме го колко струва .По-добре да си мълчи ,че като отвори уста само грухти и не може 2 думи да навърже .

# 553
Блага изглежда  на не повече от 25г. Има визия на латино-дива.
Останалите визуално са й каки и лели-всички до една.

# 554
Аз мисля ,че само за устни и силикон е казвала ,че има , то има знамение и  грим,  и  поведение.

Общи условия

Активация на акаунт