🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 055
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Такива като Джани трябва да се вкарат в регистър за насилници и да се държат под наблюдение. Рано или късно ще потроши някой и ще има тюхкане, че насилието ескалира, а не се вземат мерки. С какво се оправдава подобно първобитно поведение? С фитнес добавки? Видимо опасно е това същество. Страшна работа.

На мен ми прави впечатление, че Джани беше в пъти по-кротък и нормален, когато бяха само мъжете сред природата. Не знам добавките ли го правят агресивен, но там сякаш беше друг човек - спокоен, уравновесен, съвсем нормален. Като се прибра в къщата, пак превъртя.

п.п. Краси е чехлата, с която Габи ще бие Шермин, като хлебарка Joy

# 526
  • София
Съвсем негледаемо стана.
Пияни труженички се заплашват и нареждат. Страхотна телевизия!

Блажка е най-нормална от отбор АлоБг

Не вярвам да изгонят Джани, освен ако не е ударил Йовица или Орлин. За удар се гони във всеки един формат.

Проблемите при Виктор и Дениз се задълбочават. Аз си мислех, че това е една от най-твърдите двойки.

Очаквах по-смирена Шермин при завръщането си, а тя стана два пъти по-агресивна и заядлива. Нарочно провокира всички и им пили нервичките. Тя си е класически трол, колкото повече я нареждаш, тя се зарежда от тази енергия и ти отвръща двойно. Няма оправия с такъв човек. Единственото решение е тотален игнор. Просто не разговарят с нея и я отбягват. Тя ще се опита пак да провокира, но ще и писне, а и със сигурност ще и стане тъпо. Просто си слагаш някаква преграда пред очите и ушите и все едно я няма. Иначе не става - трола се храни от вниманието.

# 527
Много ми хареса етюда на Петър в роля на Дубайската принцеса.
Отдавна чаках, нещо по-стойностно, куптурно.

Красимир: Не мога да ги понасям  - Киара и Нати.
 ?? А роза?

Това го каза Джанката....

# 528
Не знам на колко години сте пишещите, ама само да кажа: "остарява си е добре", та боже тя все още е на 35 г!
На толкова една жена е млада все още..
Не знам какво е това, че си и личат годините.
Когато станете на 45 и нагоре пак си помислете, като сте били на 35 дали сте били "остарели"?
По повод годните, днес масово момичетата изглеждат по-големи от възрастта си, по-високи и някак по-едри.
Вземете например Йоана от предишния сезон (гаджето на Мартин). За мен тя изобщо не изглежда на 21 годишно младо момиче, спокойно бих и дала годините на Блага.
Това се постига с корекциите които си правят още в ранните 20.

# 529
  • В Града на липите
Някакси на 98,7% съм сигурна, че на КрасимирЪ е бил пуснат сценарий още преди церемонията на розата. Иначе цялата сюжетна линия щеше да отиде на кино. То си личи, къде го влече главата.
Тушев му е пуснал запис в който Киара си признава, че не го диша, егото му е подскочило поне до Крит и е казал давай го тоя сценарий, щом се налага, ще чета. И тъй като актьорските му качества са по-зле и от тези на Петър, почнахме да се чудим, какво му стана, пък той е бил в роля.
ШарминЪ отказва пренебрежително розата на Лъчо/ти да видиш/ и си тръгва, като моногамна домакиня, съкрушена че мъжа й е предпочел любовницата. МъжЪ се трогва и осъзнава, колко му е незаменима, измива си зъбите, сресва си двата косъма, облича си най-новата риза и хуква да я връща.
После влизат ръка за ръка на фона на залеза и любоФта възтържествува, а гадната любовница страда нескопосано и обикаля напред назад в угризения, че само е искала да си поиграе, а е разбила едно здраво семейство за пример.
Докато съпругата я е нямало, роднините са го ударили на живот и са превърнали къщата на богатия й мъжЪ в кочина. Първата й работа естествено е да ги строи в две редици и да им покаже, кой е с най-рейтинговия сценарий и ако не слушат, следващия път може и да не им раздадат реплики.
КрасимирЪ, вероятно се е надявал Шармин да си спазва сценария, обаче тя не може да се побере в рамка и импровизациите й го вадят от галошите. В най-скоро време, ще й падне пердето, ще си забрави ролята и ще го подпука и него. Галоша му с галош.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:49 от hrissi_sz

# 530
Според мен най-губещ от този формат ще излезе Орлин. За какво му е трябвало на един кметски син, който влезе с доста голямо самочувствие и популярност от родния си град, а ще излезе охулен, унизен, намачкан, с лепнат етикет женчо, гей и прочие. Свален ореол за цяла България, камо ли за съгражданите му. По-добре пръв на село, отколкото последен в града, са казали хората. Дори всички да са наясно, че момчето е свястно и интелигентно, че голяма част от мъжете му завиждат, каква работа има сред такава компания от бивши и настоящи танцьорки и надуваеми кукли на повикване , батки, матки, пропаднали политици и безпарични неосъществени актьори.. Те са от едно тесто, карат се, бият се, на финала се разбират. Няма как различният да оцелее без да се изцапа. Голяма, огромна грешка от негова страна. Расъл под похлупак в щадяща среда, този експириънс със сигурност ще му остави доста неприятни спомени, белези и имидж, но не и открита любов

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 09:52 от Catfish

# 531
  • София
Аз пък мисля обратното за Орлин - той може би ще е единствения, който ще излезе с по-добра репутация от това предаване. Показа се, като добро, кротко, възпитано и уравновесено момче, което е достатъчно интелигентно, за да успява да не влиза в конфронтации и да избегне всякакви провокации. Реагира съвсем спокойно и адекватно на всички опити за атаки и обиди спрямо него, което със сигурност много повече ще го издигне в очите на зрителите, отколкото, ако беше седнал да отвръща на агресията с агресия. И въпреки, че е кротък, не се дава и отстоява мнението си.
Всеки един от останалите, в един или друг момент се е изложил по някакъв начин.

# 532
Да бе и аз се чудя за това остаряване.. при Блага започва смъкване на горен клепач, което си е и до структура, не толкова години. На мен тя ми е сладка.
Относно игнор на Шермин в това отношение Киара се справя отлично. Никаква комуникация с нея. Дали е плод на мъдрост, на безсилие, или продуцентска намеса не е много ясно де.
Хора Виктор ми е голям дразнител. Като почне да каканиже ми иде да загася телевизора. Как го търпи Дениз не знам. Че и да реве!

# 533
Шермин има нужда спешно от психиатър, като се засмее с тази зловеща усмивка е като То. Красьо е не чехъл, а Чехълче. Искали да бъдат топа на топа, майко мила! Той бил чел книги! Дали и заглавието на някоя е прочел. Габи как го изгони обаче много се зарадвах. Надявам се довечера Джан-Микеле и какъвто е тоя смешко да си ходи, че навън така ще му изпука някой два шамара, че ще падне на кухото си теме. Тая Габриела и тя е като Красимир с една мозъчна гънка явно.

# 534
Възрастта на Блага се дискутира в светлината на професията. Тя си има една ниша, но тя е до време. Ще трябва да се преориентира.

# 535
Чудя се дали парите на продукцията са орязани или ги пазят за глобите от СЕМ. Не, не се чудя. Тушев сигурно го е предвидил. Друг въпрос е че СЕМ не реагират.

# 536
Гледам на запис. Слушам Шермин как обижда Краси, че не бил прочел една книга. 😆 После Краси я обвинява, че така го насолила и нали искала за пред зрителите да изглеждали „топа на топа”, та затова трябвало да го слуша него и да не се изтъквала толкова. 🤣 Тоя човек страшен мазохист излезе, че да върне тая откачалка отново.
Интересно ми стана, че след като не хареса скаридите, приготвени от Габи, как така на нея и Краси изведнъж им донесоха храна само за тях? По тая логика защо не носят готвена храна за всички, много странно.

# 537
Имам сериозни подозрения, че вилата в Гърция е "дом" на Шармината точно толкова, колкото апартаментите в Дубай, Израел и София. Горката, нека поне е горда с подарените парцали по себе си.

# 538
Ахаха, Шерминката го играе малката господарка на голямата къща, но тя къщата е по скоро "Вила Роза" и в тоя аспект тя наистина оглавява психиатрията и може да мине за господарка на лудите. Joy

На 35г.човек е още млад, кви остарявания, кви 5лв. - 2.50евро Joy.
Да, личи, че не си на 20г., но си далеч от остаряване.

# 539
...залага се на ефекта на долнокачествени скандали с презумпцията , че скандалът продава.
Това до известна степен е вярно - да, генерира се трафик в интернет, хората говорят, коментират- както се казва по-добре в устата отколкото в краката на хората. Изглежда печелившо- но само на пръв поглед.

Не знам какъв е пазара на рекламодатели в България, но тук след едно подобно шоу изпълнено вербална агресия, каруцарски език, обиди , псувни , рекламодателите за следващото издание силно ще се замислят дали да участват. Никой не би искал продукта да му бъде свързан със скандали- примери за това бол.
Много хубав коментар! При нас не знам дали самите компании-рекламисти канцелират някого, но публиката до голяма степен го прави.

За себе си мога да кажа, че закупих продукти на Ейвън, позиционирани в "Диви и красиви", а от години не бях дори се сещала за тях. Също така ще резервираме стая в хотела, който играеше ролята на "палата на любовта" в предаването. След като видях колко се е променил Балчик искам пак да го видя, а също така да посетя един ресторант във Варна, който показваха там постоянно - Немо.

Докато Шермин я попиляха с негативни коментари за рекламата на четка с косми от глиган. Grinning А и тя позира като някоя ненормална. Тази жена е като една карикатура.

Дори и в България, където обичаме сеира по-скоро хората не биха закупили продукт, промотиран от някой такъв противен персонаж. На мен например поне за няколко месеца след предаването ще са ми противни сладоледите Нули, като ги свързвам с тези посмешища вътре. Предизвикват ми гнусни асоциации "ъ, все едно виждам онази гнусна батка Джани да ги вади от хладилника". Те не са и особено хубави, де.

Също така Родос би бил последния остров, който бих посетила в Гърция, поне не и тази част, в която се намира вилата с този плаж със сивкав пясък и камънак. Та, според мен може да има отлив на рекламодатели, защото при мен и хората около мен не виждам да има голям ефект, дори има антиефект рекламата в и около шоуто. Този сезон е като антиреклама на Родос спрямо два от предишните, които ги снимаха пак там, но на много по-добри и красиви кътчета.

По едно време Габа я снимаха как чете продуктово позиционирана книга. Издирих заглавието и макар и на първо четене темата да ми беше леееко интересна точно нея никога не бих я купила, защото веднага правя асоциация с вулгарното були Габа. По-скоро бих пробвала нещо, промотирано от Виктория и Кристина, от колкото от противни образи като Габи, Джани, Шермин, Краси, Йовица, Виктор, Лили.

Радо пък не ми е противен като човек чак толкова, с изключение на това, че все разпитва другите, но визуално ми навява асоциации за нечистоплътност. Та, ако той тръгне да рекламира сладолед или храна ще има силен антиефект у мен. Laughing

Скандалът може да крепи шоуто, но като няма полза за рекламодателите и дори им подбие продажбите кел файда. Да успееш да накараш гръцки остров да изглежда толкова зле се изискват специални умения.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 12:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт