🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 54 540
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 840
И аз така, от последните три епизода, гледах само снощи. Предните два не исках да си ги причинявам след като четях тук и беше ми достатъчно, не исках да си причинявам Шермин "завърнала се по-силна отвсякога".
Обаче и в снощния Квазимодо ме изнерви на макс, а продуцента направо ме отказва да продължавам.
Надкаст ... Докато не започнат да канят гост коментатор за подкастите за ЛВР, спирам да ги гледам. Щах да им пиша коментар, и от това се отказах, спирам да се занимавам с тях, докато Туджаров коментира Ергенът, а Неделчо не се съвземе, освежи, наспие, подстриже и гледа по-внимателно епизодите (знам че е зает със семейството ѝ рисуване).... Но този път имаше толкова много за коментиране, те го претупаха.
Сега след цялото това нещо което сме видяли, връщам се на Туджаров който е бил там, видял всичко това и за Шермин се изказа: тя е много умна, много интелигентна, начетена, ерудирана.... 🙄😐 И единствения и грях е ....че всичко е .....пазете .....защитен механизъм . 😃 Добре Туджаров, добре Simple Smile.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:26 от Glutenfree

# 841
В надкаст след този епизод са сложили заглавие свързано със скандала Дениз и Шермин. Тия хора в ред ли са.. Като нищо може и да го оставят Джани ..щом за всички толкова нищо не е станало..

# 842
Не съм гледала днешния епизод на Надкаст , но от телефона видях коментарите за епизода.
Масово хората недоволстват към Туджаров и изказват възмущение , че не е обективен.

# 843
  • софия
Само да не помислите, че защитавам насилник, писах по-горе, че  Джани  трябва да бъде незабавно изгонен, а не да се обяснява пред Тушев.
Радо (или к'ъвто беше го изгониха за много  по-дребна проява), това е системно безпричинно насилие.
Обаче, Орлин ми е страшно инфантилен! Леко на малоумен ми прилича, 15 годишен. Дразнещ е. И си е потенциална жертва.
Браво на, родителите му, че са отгледали такова мекотело. 30 годишен-ни работа свястна, ни връзка..Абсурдното му видео, в което искаше космически суми за "таланта си" .
Нали все пак тези деца ги възпитаваме, така че да са адаптивни, отговорни, самостоятелни. Не ли?

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:44 от swetulka

# 844
Толкова голяма търпимост към агресия не се развива току така.

Буквално се регистрирах, за да напиша същото.

# 845
Някой би ли отишъл на психолог при Дениз:
"Аз затова винаги казвам, че мразя к* и к****енски  номера. За мен това е едно много кухо отвътре  същество, което живее един наистина безсмислен живот!"

# 846
Само да не помислите, че защитавам насилник, писах по-горе, че  Джани  трябва да бъде незабавно изгонен, а не да се обяснява пред Тушев.
Радо (или к'ъвто беше го изгониха за много  по-дребна проява), това е системно безпричинно насилие.
Обаче, Орлин ми е страшно инфантилен! Леко на малоумен ми прилича, 15 годишен. Дразнещ е. И си е потенциална жертва.
Браво на, родителите му, че са отгледали такова мекотело. 30 годишен-ни работа свястна, ни връзка..Абсурдното му видео, в което искаше космически суми за "таланта си" .
Нали все пак тези деца ги възпитаваме, така че да са адаптивни, отговорни, самостоятелни. Не ли?
С какво е дразнещ Орлин? Коя му реакция ви се видя инфантилна? Защото аз нищо подобно не виждам. Или ви се вижда инфантилно това, че не е агресивен изобщо?

П.п. Дениз хубаво обяснява, че Шермин искала да бъде издържана от мъже с пари, само че тя е абсолютно същата. Като беше гадже на Ицо 100-те манекенки, той не я ли издържаше? Шермин се държа отвратително и се самоизложи с атаката си към Дениз, но айде и последната да не се прави на еманципирана и самостоятелна работеща жена.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 16:26 от Tess d`Urberville

# 847
Орлин си се държи чудесно. Честно казано, аз съм много спокоен човек, но нервите ми не биха издържали на Шермин и Джани, сигурно бих излязла луда истеричка.

# 848

И понеже родителите не са отгледали гамен трябва да е малтретиран ли? Възпитан е достатъчно да не посяга на бой за най-малкото нещо, какво значи да е адаптивен? Който няма насилници около себв си няма как да свикне да се защитава срещу такива. Относно Габриела тя сама толерира всякакви такива изблици на този примат и жените, жертви на насилие обикновено оправдават боя докато не станат на кайма. Всяка жена, веднъж пребита ако се пеотивопостави няма да има такова насилие, обаче повечето се крият и търсят вина в себе си.

# 849
  • Варна
Дениз не е по-стока от Шармин. На колко години беше Дениз?

# 850
На Джан Микеле майка му е старши експерт в Агенция по заетостта в Пловдив. Как ли се чувства тя след всичко  и какви са причините за това падение?

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 16:25 от Dimana12

# 851
Видимо няма проблем с насилието над жени или мъже.
Скрит текст:

А колко жалко и смешно е, че на синчето ѝ най-големият страх в живота му е да не му опетнят името, което той сам нацапа с кафяви краски.
Скрит текст:

# 852
Орлин реагира много сдържано и уравновесено, както на нападките на Виктор, така и на тормоза от Патладжана. Това в моите очи го прави много по-голям мъж от всички. За да те провокират постоянно и да търпиш, трябва много сила. Не е седнал да плаче, както може би би направил Патладжана, ако някой орангутан като него му се репчи насреща.

# 853
Във фейсбук ми излезна някаква снимка на Шаран на пилон по бульо, обаче излязох от платформата много бързо и после не я намерих пак публикацията. Някой видял ли е подобна публикация и знае ли дали е истинска или AI? Започва да ми става много интересно каква тази психологичска проекция от страна на old money дамата.

# 854
  • софия
С какво е дразнещ Орлин? Коя му реакция ви се видя инфантилна? Защото аз нищо подобно не виждам. Или ви се вижда инфантилно това, че не е агресивен изобщо?

П.п. Дениз хубаво обяснява, че Шермин искала да буде издържана от мъже с пари, само че тя е абсолютно същата. Като беше гадже на Ицо 100-те манекенки, той не я ли издържаше? Шермин се държа отвратително и се самоизложи с атаката си към Дениз, но айде и последната да не се прави на еманципирана и самостоятелна работеща жена.
Инфантилна са разговорите му с Натали, начинът по който говори, без да казва нищо, оплакванията му от Джани. Може да отговори и да парира насилника словесно още в началото, ако знаеше как разбира се.
И не става дума аз дали го харесвам. Житейско то му поведение е неадекватно. У някои наистина предизвиква агресия, у други презрение, особено у негови връстници, които сами се борят и успяват. И не, не точно завист. Превъзходство.
На 45г. ще е същия непризнат талант, ще изхарчи спечеленото от кмета и така.

Общи условия

Активация на акаунт