🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 54 612
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 855
Гледам сега на запис.
Всичко сте написали по епизода. Но не знам, обърнахте ли внимание как Райна изговаря думата сякаш.
Тук се заслушах  и чувам отчетливо как казва на Калоян по време на лимбото - *Премини Всякаш си...*
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/69752/ergenat-lyubov-v-ra … zod-41-31-10-2025 - 1:08:
И това е актриса, която би следвало да има правилни дикция и изказ!
За деня на българските будители баш от това имах нужда...освен от дежурната простотия вътре. Всякаш са ми останали илюзии.

И аз много се дразня на подобни неща. Simple Smile Но вече почти никой не се трогва от правоговор.

# 856
Орлин наистина е инфантилен, поведението му отговаря на 20-21-годишен и особено това, което виждам по отношение на музиката му извън предаването. Това естествено не е причина някой да го обижда, визирам и разговора с Виктор. Просто да не си общуват с него.

# 857
Ако някой изпитва омраза към Орлин, заради това, че е роден в заможно семейство - имам лоши новини за човека, който го мисли и мисля, че е време да се запознае с големия лош свят, който не е честен.

Орлин е такъв, какъвто е, за предпочитане ми е пред агресивни типове. Няма как да изпитвам омраза към някакъв човек, защото не е батка.

По тази логика, Джанката много ли е успял щом па толкова добре се справя с живота?

# 858
Не ми хареса поведението на Габи Бланко, съгласна съм с това което каза Красимир в промото, когато и отговаряше на висок тон, че не е господарка на къщата. Как изведнъж й хрумна, че нейния трябва да спи при Краси, много странно. Бута се, където не й е работата, опитва се да му дирижира живота, не знам какво е очаквала като реакция. Истината е, че под форма на шега и уж приятелски тя се гаври и иронизира всички наред, винаги казва нещо хапливо и се смее. Бъркаше се прекалено много на Красимир, уж с приятелски намерения, а в предния епизод си позволи да го блъска през вратата и да го обижда. Той не е цвете, но не знам защо нейното поведение да е ок, с какво е по-различно от на Джани. Тя си е абсолютен агресор, въобще не ми е сладка, ако си тръгне Шермин, тя ще си намери някой друг, на който да изтерясва.
Джани абсолютно трябва да напусне, незабавно, без уговорки! Чудя се дали не е нещо в договорите им, че ако не е физическа агресия и уж неволно, може да се мине метър и затова да го ухажват толкова. Орлин е най-големият пич в това предаване, интелигентен, готин и просто нормален.
Виктор е пълно дъно след изпълненията си с Дениз, после се прави на големия защитник. Дениз го играе променена, но вълка козината си мени, нрава не, сори но не й вярвам.
Въпреки, че имам много критики към поведението на Красимир и Шермин, изглежда той най-накрая е взел категорично решение и започва да го отстоява, това е доста нетипично за колебливата му природа до момента. Ще видим какво ще стане.

# 859
Аз съм изненадана, че някой може да харесва Орлин. Супер анти- мъж. Живее за сметка на тате- политик и парадира с това. Сам се поставя в позицията на жертва. А и тате го няма да го защити. Не приемам агресията и простащината, ама да пази Господ Орлинчо да ти е в къщата, без парите на тати.

# 860
Във фейсбук ми излезна някаква снимка на Шаран на пилон по бульо, обаче излязох от платформата много бързо и после не я намерих пак публикацията. Някой видял ли е подобна публикация и знае ли дали е истинска или AI? Започва да ми става много интересно каква тази психологичска проекция от страна на old money дамата.

Тази ли?

Скрит текст:

# 861
От 2017 Шермин има клипчета във фейсбук профила си как танцува на някаква сцена, предполагам в дискотека, доста оскъдно облечена. Предполагам е коментирано де.

# 862
  • София /Абсурдистан
Шармата нарича Дениз “ пилонаджийка”, а тя самата каква е?

# 863
Харесвам Орлин, да, особено на фона на останалите примитиви, определено изпъква в положителна светлина. Нямам никаква представа с какво се занимава, не ме и интересува. Млад, възпитан човек. Никого не нагрубява, не иронизира, не се заяжда. Не мисля, че се държи като 20 годишен. Ама викате дразни, предизвиква агресия, щото няма да се оправи в живота! 😆

Естествено, че Габи ще каже на Красимир да направи място на Калоян, нали са приятели? Красимир е в стая с две легла, а Калоян спи на диван в хола. Кое точно ви се вижда странно? 🙄 Единственото странно за мен е, че изобщо се е стигнало до тук и че Калоян сам не е говорил с Красимир.

# 864
Време беше и в тази тема някой да се изцепи , че жертвата си е виновна.

Ми виновен е , с цялата си наглост се родил баш в кметското семейство... бива ли такива работи?!

# 865
Във фейсбук ми излезна някаква снимка на Шаран на пилон по бульо, обаче излязох от платформата много бързо и после не я намерих пак публикацията. Някой видял ли е подобна публикация и знае ли дали е истинска или AI? Започва да ми става много интересно каква тази психологичска проекция от страна на old money дамата.

Тази ли?

Скрит текст:

Даа, TuttiSalutti, много благодаря, че я изнамери! Не знам дали е тя, няма татуировка май и не съм сигурна

# 866
  • София /Абсурдистан
Същата снимка я видях по- ясна във Фейс някъде. Тя е, самата Кралица JoyJoyJoy Истинска пилонаджийка.

# 867
Пишман-пилонджийка, яд я стигна, че другите пилонджийки се представиха по-артистично от нея. Губи точки.
Същата снимка я видях по- ясна във Фейс някъде. Тя е, самата Кралица JoyJoyJoy Истинска пилонаджийка.

# 868
Не мога да коментирам Орлин как живее, от какво живее и т.н., но съм против явната агресия. За мен хора, които не могат да отговорят с думи в спор, прибягват до ниската топка на вербална или физическа агресия. Стават безсилни. Отделно от това след една определена възраст или натрупан житейски опит ( има и емоционално интелигентни, но аз не съм от тях) просто спираш да хабиш време и енергия за глупави спорове, разправии и т.н. В много случаи аз самата си задавам вътрешно въпрос при ситуация: това важно ли ми е? Ако разговор, диалог, спор не ми е, просто се оттеглям. Събеседникът не ми е важен за да губя време с него. В Орлин виждам това.
Дениз, Шармин и други са ми на една ос, просто тя дразни.

# 869
Някой би ли отишъл на психолог при Дениз:
"Аз затова винаги казвам, че мразя к* и к****енски  номера. За мен това е едно много кухо отвътре  същество, което живее един наистина безсмислен живот!"

Явно не си гледала подкаста, където гостува  на Ивка Бейбе.
Не успях да стигна до половината, просто нямате идея как се изрази и въобще за какво замаскирано леко поведение говорим. Отврати ме.

Общи условия

Активация на акаунт