🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 54 769
  • 1 203
  •   3
Отговори
# 900
Трябва да върша досадна работа на компютъра и решавам да си пусна някакъв подкаст, гледам, гледам и виждам Мастагарков при чакалчето(тай за ИВ е поканен), казвам си ок, дай да го чуя какво прави. Някъде към средата съм и отварят тема за Ергена, нали е канен многократно. Питат го за Шермин и човекът взе да чука на дърво. Бая си я нарежда.😂

# 901
Яко беше, когато онзи, зад кадър, каза на Джанго, че той е слабакът в случая. Заоправдава се като първокласник "италианецът". И естествено, потърси валидация от другия пещерняк, който се прави на приятно разсеян и отгчен от малкото братче като от конска муха.

# 902
Според мен ще махнат Джанко, нарочно ни го пуснаха в петък, за да се изнервим яко до понеделник, а то ще се окаже, че почти веднага са го разкарали.

Не разбирам какво му пречи на някой, че Орлин бил от по-заможно семейство. Не са го питали дали не са имали проблеми - финансови, политически, здравословни. Може живота им да е ад, може да е рай. Отстрани чуждата кокошка винаги е патка.
Изумява ме пълната липса на емпатия и поставянето на етикети. Много широко скроени и модерни, ама не понасят някой защото - не бил се влюбвал, вълнува се от мъже, в същото време се вълнува от жена му, от богато семейство е, според тях не работи, не е сигурен на втората седмица дали са намерили любовта на живота си, не ги бие, обядва. Дразнител си е.

# 903
Някой да има изтрити мнения? Нарекох Джанчо австралопитек и не мисля, че съм прекалила.

# 904
А Хени няма ли да мине през Надкаст... Тъжно.

# 905
Киара какви грозни импланти е сложила. Като на Ивка бейби

# 906
  • here and now
Не съм гледала след завръщането на Анка, но ви чета..
Джан Карло трябваше да бъде изхвърлен много отдавна.  Лошото е, че май са ни спестили доста. Имаше едни епизоди с вмъкнати кадри как крещи на терсата. Как и защо са го оставили след това не знам. Предполагам има и още много неизлъчено..
Ако не покажат агресията му, има да се чудим какво толкова е станало, а така е ясно. Но, ще се повторя, имаха доводи да го изритат много по-рано. И за мен е недопустимо да го оставят да стигне до тук. Ако и въпреки това не го изхвърлят, нещата още ще ескалират... и не мисля, че ще ни покажат всичко...

Докато Анка, Джанко и ТъпомирЪ са в ефир, аз не мисля да гледам.

# 907
За мен си имаше хубави гърди. Поне не са като на Шермин.

# 908
Е…ако трябва да сме честни, даже на Шермин изглеждат по-добре. Потресаващи са тези.

# 909
На Шермин виметата са ненадминати по грозотия - до пъпа й са.

# 910
От фб профила на бащата на Хуан Пабло Маскарпоне. Кой нормален баща би си качил подобни снимки на детето?

# 911
Сега гледах малко от Биг Брадър, въпросния агресор е изгонен. И там едни филми…хората съвсем изтрещяха, да пази Господ …
Да видим с ергенския примат какво ще стане…

# 912
  • София
Не разбрах там какво е станало, но се радвам че са го разкарали. Дано и тук да последва същото. Интересно ми е Габриела дали ще тръгне солидарна с него.

# 913
Ще смее ли да остане? Grinning

# 914
И аз опитах да изгледам епизода
Еми, не можах

Общи условия

Активация на акаунт