🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 54 786
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 915
  • Край морета северни и южни
Сега разбирам каква е идеята да няма много церемонии - Тушев иска до толкова да си омръзнат повечето, че да се изпокарат вътре.

# 916
Искам да коментирам, че Лъчезар ми падна в очите. Има някакъв ред пил канал в ютуб.
Блякс.

# 917
  • Край морета северни и южни
Сега като влезе Гергана Стаменова най-красивите вътре за мен са тя и Нати.

# 918
Ама защо само Джанко да гонят? Да разкарат и Габа и Шаврантин. С тях да пътува и Лили. То половината там са за гонене.

# 919

Божее, понякога външността абсолютно кореспондира на духа.. А Джанъм е тооолкова грозен мъж 🤮

# 920
Младеят родителите му.

# 921
Киара какви грозни импланти е сложила. Като на Ивка бейби

Не знам кога ги е слагала, но в първите месеци стоят така високо, после се наместват. Мисля, че още е в този период, щом са снимали през май-юни.

Гергана Стаменова имаше много неприятен маниер на говорене, тук засега не се е проявила още.

Ако броя правилно, с нея, Блага и новото момче стават 33 участници, ако броят и насилника 34. Още 6 или 7. Вижда му се края!

# 922
Тази ли беше се напила яко и беше пишкала по леглата или аз я бъркам с някоя друга ергенка от Е1? Не беше ли тя яко напориста да се отърква на Виктор 1 и да му идва в повече?!  Май беше нещо като Йовица в пола. Далеч ми е от хубава.

# 923
Подкаста с Дениз не се отличаваше с нещо по-различно от останалите подкастри на Ивка, или поне от тези, които аз съм гледала.
О, да. Много гнусно държание и реплики на Дениз в подкаста с Ивка. Абсолютно обиграна труженичка с огромно самочувтсвие на голяма красавица, каквато не е.

# 924
Така и не разбрах кога ефиналът на сезона?

# 925
  • София
Не, една друга беше - Венета. Не знам колко е вярно, но се говореше че е пикала в леглото на Александра и че й изливала парфюмите. Отделно имаше някаква заигравка с оператор от екипа по разни изтекли видеа.

# 926
  • Melmak
Изпуснах доста теми, в които не съм писала и само съм чела до някъде, но следя предаването. Даже не знам защо го следя.
Попаднах на снимката на Киара и наистина се чудя защо си го е причинила.

Красива жена е, джуките ѝ са в повече, сега с тия бомби наистина е като Ивка Бейби. Самата Ивка си направи нова операция за да коригира ужасяващия резултат.
Мъчно ми е, че Киара има красиво тяло и лице, а се съсипва по поредната мода!

За Джанката каквото и да кажа е малко. Надявам се да си е тръгнал вече, не агресира за първи път.

Гледах Лъчо в Надкаст и ми се видя много адекватен, възпитан и зрял човек!

# 927
Във фейсбук ми излезна някаква снимка на Шаран на пилон по бульо, обаче излязох от платформата много бързо и после не я намерих пак публикацията. Някой видял ли е подобна публикация и знае ли дали е истинска или AI? Започва да ми става много интересно каква тази психологичска проекция от страна на old money дамата.

И аз я видях. За мен си е рИален кадър. Беше размазана и е напълно възможно да е скрийншот от видео. Или бърза снимка, че "дружката и" пречеше уж на кадъра. Абе такива неща ще изплуват за нея, че чак и Дениз ще я хване срам от кадрите на ШерминЪ....

# 928
Тази ли беше се напила яко и беше пишкала по леглата или аз я бъркам с някоя друга ергенка от Е1? Не беше ли тя яко напориста да се отърква на Виктор 1 и да му идва в повече?!  Май беше нещо като Йовица в пола. Далеч ми е от хубава.
Не е тя с леглата, но другото беше така - много му се натискаше на Виктор и като не ѝ обръщаше внимание, ходеше да реве и правеше сцени. Публиката я харесваше, защото беше последната приятелка на Александра и спечели онзи безумен куиз с въпроси от обща култура, на която почти всички се издъниха (Дениз беше веднага след нея).

# 929
Е…ако трябва да сме честни, даже на Шермин изглеждат по-добре. Потресаващи са тези.
E, как може да кажете такова нещо!?
На Шермин са най-кошмарните и тъжното е, че сама ги е направила такива и не спира да се изтъква и да смята, че са нещо хубаво.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт