🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 104
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 990
Що? То всички видяхме, там всички на масата видяха. Онези, с камерите не виждат ли? Ай, стига, изказал го! И да го е "изказал", кво?
Лайното ще ми се прави на орел и шеф...
Орльо малко, като зубърът на класа, изказва лошият батко на класният Joy
Мислех, че ще ревне даже

# 991
А кой е от Сатовча, че споменавате? Сега загледах профилите на мама и тати. Доста намахана като за жена ми идва, баща му май е мюсюлманин. Мернах снимка с още двама души, май са му по- големи деца.
Не мисля че в национален ефир и изобщо нещата трябва да се решават физически. Без значение на провокацията тук от някои потребители, саморазправата не е решение.

# 992
Майката на Джани, която пише невероятни тъпизми и се кара с хората, които осъждат поведението му, била от Сатовча. Подозира се, че са помаци и от там идва безумното му отношение към жените. Едно от нещата, които вбесяват Джани е, че Орлин гледал Габи похотливо и че я попитал нещо, вместо да попита него, тъй като той е мъжът до нея.
100% талибан!

# 993
Погледнах канала на Лъчо, а също така и чух го в Надкаст.
Повярвал си е много. Определено. И сега иска и други мъже да научи как да си повярват Simple Smile.
Няколко пъти спомена апартамента в центъра на София. Спомена че е много успешен помежду жените. Също за работата си спомена няколко пъти.
Възпитан, интелигентен, със сигурност има високо самочувствие, но пък и лееко странен ми се стори. Питах се за какво по дяволите ще влиза в това предаване, но мисля че знам. Определено има доста високо самочувствие и го демонстрира. С жените подхожда (като че ли) със заучен и репетиран подход.
Нещо ми дава вайб на успешен и желан който е отраснал инсела в себе си.
Но, хайде, спирам да го "диагностицирам" 😃
Може аз нещо да не съм в час този път.
В момента е обвързан.
Навън са си приятели с Виктория.

И много се учудих че навън всички са приятели с нея. Всички я определят като много готина, добричка, мила, страшен пич.... Под "всички" имам предвид водещите на няколко подкаста и техните гости (80% от тях).

# 994
Лъчезар е влязъл, за да си стартира кариерата на ютубър. Това е начин да се сдобие рязко с една голяма бройка последователи.
Така че цялото му държание е било рекламно.
Но на мен ми направи много лошо впечатление, като каза, че е имал връзка с 20-годишна. Той на почти 40, каква работа има с 20-годишни?

# 995
Джанката трябва да бъде изметен позорно от предаването, защото нищо добро и градивно не показа в ситуацията с Орлин. Тук даже не се видя провокация от Орлин към него! С какво ще оправдае поведението си анаболния орангутан? Щото Орлин не му бил благодарен, но за какво да му е благодарен?!
Това, което това дребно, неразсъждаващо и озлобено човече демонстрира, е антиреклама за младите и подрастващите! Имаше и добри идеи от него в началото, но с една храчка и плюнка, с една нагла, хитрееща оправдаваща се мутра, с рецидивиращият тормоз над някого, който не скача да ти начупи зъбите, зачеркна и наченките от добро като свое послание.
Не се излагайте като него, деца!

# 996
  • Melmak
И аз мисля, че Лъчо е влязъл за да си монетизира канала. Не съм му гледала видеата, само Надкаст. Хубаво впечатление ми направи, не мисля, че си е повярвал. Просто е постигнал добро кариерно развитие за няколко години, явно доста е дал от себе си и сега бере плодовете на кариерата и усилията си. Ако бяхме колеги, щях да искам да си пия кафето с него.

# 997
Може ли линк към канала на Лъчо?

Киара много сгреши за новите гърди, според мен, наедря. Но това е ефекта от живот с оперирани, които те мислят за грозна. Виктория също след предаването се подлага на още операции.

Виктория, Анна, Дениз, Блага, Габи Б., ги имам за един и същи профил -- защо не се е постарал екипът да сложи в предаването по-различни хора.

Новата Гергана не я помня, не ме е развълнувала явно.

Това шоу си няма правила и оттам проблемите. Няма и срещи. Едно лежане по диваните. 40 души няма как да се опознаят, ако няма индивидуални срещи. Къде са ви атрациите, всяка среща трябва да бъде различна, на различно място, да покажат нещо на зрителя, да повдигнат адреналина на участниците, да им предложат романтична обстановка.
Колко им е бюджета на това Шоу?

Имаше една мама, която слагаше едни таблици, коя мома колко време е в кадър? Статистики.

Кога ще дават Златните рози? И на кого?

# 998
  • София
Лъчо ми направи добро впечатление (може би защото беше за кратко) с участието си, и ще е доста жалко да се окаже поредният комплексар, който има нуждо от женомразки гуро да го води в живота. Още по-зле, ако той самият се мъчи да става такъв.

# 999
  • Melmak
Той ИТ ли е като професия?
Да, бил е финансист и на 30 г решава да се преквалифицира. Доколкото разбрах сега е senior dev.

# 1 000
Според мен Орлин не е просто „спокоен и уравновесен“ – за мен той е типичен пример за емоционална незрялост, маскирана като сдържаност.

Казва, че „не е бил истински влюбен“ и „не бърза“ - защо тогава е в това предаване? Случаят с Натали го показа чудесно – първо ѝ дава сигнали, после говори за „съвпадение“ с друга и е изненадан, че тя не се почувствала добре от това.

А когато Джани тръгна с агресия към него, Орлин пак замълча. Мнозина го нарекоха „зряло и мъжко“, но според мен това не беше сила, а избягване – тип „ако не обръщам внимание на проблема, може би ще изчезне“. Истинската зрялост не е в мълчанието, а в това да поставиш граница спокойно и ясно.

И нека си го кажем – няма нужда от толкова хайп само защото един човек е възпитан и образован. Това е нещо базово, не подвиг. Фактът, че вече ни впечатлява дори минимална култура на поведение, само показва колко ниски са станали критериите ни и колко често гледаме на повърхността, вместо в дълбочина.

Симпатично момче е, но определено не е зрелият мъж, за когото го представят. По-скоро е чаровно момче, още под опеката на баба, по чиято идея е в предаването.

# 1 001
Много смешно с това зрял, презрял, неузрял, какво значение има това, няма нищо общо с желанието да търсиш любов, всеки има право да се влюбва, всеки човек е различен, и като не е узрял, сега какво, да чака да навърши 40 години ли

# 1 002
  • Варна
И нека си го кажем – няма нужда от толкова хайп само защото един човек е възпитан и образован. Това е нещо базово, не подвиг. Фактът, че вече ни впечатлява дори минимална култура на поведение, само показва колко ниски са станали критериите ни и колко често гледаме на повърхността, вместо в дълбочина.
Все повече подвиг ми се струва из реалити предаванията.
Не знам какво твърдиш, че понеже е нещо базово да не му обръщаме внимание, а да гледаме австралопитеците?

# 1 003
Изобщо не ме интересува, дали Орлин е зрял, или незрял -това си е негов проблем!
Мой проблем е, а и на цялото общество, някой простак и агресивен маймун като Джани, да тормози по-слаби телесно, или не агресивни и неотвръщащи  и непровокирали го хора, да ми се налага, да ме командва и "да ме страхува"! Нямам толерантност към такива!
Цитат на: slastna
link=topic=1826072.msg50409188#msg50409188 date=1762097144
Според мен Орлин не е просто „спокоен и уравновесен“ – за мен той е типичен пример за емоционална незрялост, маскирана като сдържаност.

Казва, че „не е бил истински влюбен“ и „не бърза“ - защо тогава е в това предаване? Случаят с Натали го показа чудесно – първо ѝ дава сигнали, после говори за „съвпадение“ с друга и е изненадан, че тя не се почувствала добре от това.

А когато Джани тръгна с агресия към него, Орлин пак замълча. Мнозина го нарекоха „зряло и мъжко“, но според мен това не беше сила, а избягване – тип „ако не обръщам внимание на проблема, може би ще изчезне“. Истинската зрялост не е в мълчанието, а в това да поставиш граница спокойно и ясно.

Симпатично момче е, но определено не е зрелият мъж, за когото го представят. По-скоро е чаровно момче, още под опеката на баба, по чиято идея е в предаването.

# 1 004
Новата Гергана не я помня, не ме е развълнувала явно...
Не е лошо момиче, на мен ми допада. Типичен Скорпион.. някъде към 32-33 години.
Втора на Мис Плеймейт 2016. Беше се появявала в някакъв стар клип на П.И.Ф. като масовка, по-късно опита да пее. Наскоро взе 15 000 в Сделка или не: https://play.nova.bg/video/sdelka-ili-ne/season-15/sdelka-2025-05-02/646222

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:14 от bobby_me

Общи условия

Активация на акаунт