🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 119
  • 1 203
  •   3
Отговори
# 975
Този Джани, без да е предизвикан, реагира така, вие представяте ли си, ако някой беше поискал да излезе на среща с Габриела или беше заявил симпатии...Този ще се пукне като балон...По едно време май беше взел един нож , като говореше за Орлин, Габриела му казваше...ти луд ли си. Нон стоп казва, че ако бил навън, досега да му бил изпукал един на Орлин.

Отношението му към Габриела е като към собственост..Той с жените на приятелите си не говорел, какво имало да си каже с тях...Да казвала приятно Ни е..като се запознава. Странно ми е как в днешно време е отгледан и възпитан човек  по един толкова примитивен във всяко едно отношение начин.  Лошото, че най-вероятно ще нарани някой отвън. Много агресия има в него и явно страха на другите го храни.

# 976
В Ерген 2 за къде по-невинни прояви си отиде Елисавета(ако и помня името), тук физическа и словесна агресия и дотам. Ако съм на продуцентите, ще изгоня без циркове те на розите Джани и Шермин. Нападки, обиди, агресия са, недопустими дори и в предаване тип "сеир". Малко да си помислят продуцентите какво промотират.

# 977
  • Варна
Отношението му към Габриела е като към собственост..Той с жените на приятелите си не говорел, какво имало да си каже с тях...Да казвала приятно Ни е..като се запознава. Странно ми е как в днешно време е отгледан и възпитан човек  по един толкова примитивен във всяко едно отношение начин.  Лошото, че най-вероятно ще нарани някой отвън. Много агресия има в него и явно страха на другите го храни.
Майка му била туркиня или помакиня, направо го е възпитала в шериата.

# 978
Орльо малко, като зубърът на класа, изказва лошият батко на класният Joy
Мислех, че ще ревне даже
Защо, ти как щеше да реагираш?
Много грозен коментар.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 15:30 от Tess d`Urberville

# 979
  • Melmak
Орлин не е зубъра на класа. Трябва ли да се стигне до още по-голяма агресия, за да се сети Тушев да изкара тоя неандерталец?

# 980
Йовица първи се оплака, доста преди Орлин. Този сюжет си го има и си въртви тенденциозно. Няма начин Джанко да не си хване пътя скоро.

# 981
Майка му била туркиня или помакиня, направо го е възпитала в шериата.

Помаци са там в Сатовча, турци няма. Но една от най-консервативните общини по отношение  традициите на етноса им.
Аз дори се удивлявам колко модерно изглежда майка му, предвид закостенялото си мислене относно правотата на мъжкото  отроче.
Тези фамилии Серкьова, Бакьова и тн с ьо в тях, са си чисто помашки.
А той го извъртя, че имал и турски корен.

# 982
🤣 Мамо на Джани и тук ли си дошла?
Хора, сгрешили сте мястото, Фейсбук се казва вашето място. Обаче по тази тема даже и те са съгласни ...масово...така че ...
Чух че щял да става фитнес треньор, тичайте да се записвате, ако не ви набие, ще можете да се похвалите със завидна физика (за мен е 🤮, но за някого завидна). Но, ако сте жена, може да иска разрешително от мажът ви, или пак той да присъства винаги за да може чрез него да ви говори.

Инаку, Орлин даже закъсня с реакцията, той даже почти не реагира, ако бях аз........

А за Джанко, когато на 14 си тръгнал да ставаш принц на България....очевидно е как са те възпитавали, защото кой 14 годишен би искал приятелите му да го видят с лента на която пише "принц на България"? Някой който много си е повярвал (защото родителите му са го насърчавали). А пък когато си родител и си тръгнал да правиш синът ти, в тийнейджърските му години, 'Принц на България' - всичко е ясно.  Вече ѝ лепнахме "диагноза" и на принцесата в другата тема. По принцип това са разглезени деца които много  са си повярвали,идващи от семейства с възможности.  И в двете предавания и двамата наливат акъл на другите, мислят се най умните, най готините, с голямо самочувствие, само че единия плюс агресира и има една торба комплекси и психични наклонности...

# 983
🤣 Мамо на Джани и тук ли си дошла?
Хора, сгрешили сте мястото, Фейсбук се казва вашето място. Обаче по тази тема даже и те са съгласни ...масово...така че ...
Чух че щял да става фитнес треньор, тичайте да се записвате, ако не ви набие, ще можете да се похвалите със завидна физика (за мен е 🤮, но за някого завидна). Но, ако сте жена, може да иска разрешително от мажът ви, или пак той да присъства винаги за да може чрез него да ви говори.

Инаку, Орлин даже закъсня с реакцията, той даже почти не реагира, ако бях аз........

А за Джанко, когато на 14 си тръгнал да ставаш принц на България....очевидно е как са те възпитавали, защото кой 14 годишен би искал приятелите му да го видят с лента на която пише "принц на България"? Някой който много си е повярвал (защото родителите му са го насърчавали). А пък когато си родител и си тръгнал да правиш синът ти, в тийнейджърските му години, 'Принц на България' - всичко е ясно.  Вече ѝ лепнахме "диагноза" и на принцесата в другата тема. По принцип това са разглезени деца които много  са си повярвали,идващи от семейства с възможности.  И в двете предавания и двамата наливат акъл на другите, мислят се най умните, най готините, с голямо самочувствие, само че единия плюс агресира и има една торба комплекси и психични наклонности...
Мажът ви ,означава?
Иначе препоръчвам на Наталия да си намери истински мъж, не Орлин Joy

# 984
  • София
Продукцията е най-виновна. Много добре са знаели, че е агресивен примат. Трябваше да бъде изгонен много по-рано, но го оставиха да вилнее и сега ще се изкарат праведни, че са го изгонили. Такива трябва да бъдат отритвани от обществото и санкционирани от властта (в случая продукцията), иначе започват да налагат своето. Другите "мъже" стоят и гледат с наведени глави. Нито един "мъжкар" няма там, язък им за тупането в гърдите.

# 985
Иначе препоръчвам на Наталия да си намери истински мъж, не Орлин Joy
За теб истински мъж е Джанката, който се ежи само на жени и на културни и възпитани момчета, а бързо подви опашка и почна да лъже и маже, щом от продукцията му свиха сармите?
Тогава ти пожелавам и ти да си намериш един такъв "мъж".
Много ми е интересно също, ти какво би препоръчала на Орлин, щом не трябвало да се оплаква от агресивното джудже? Няма опция да му отвърне със също толкова агресивно поведение, за да не изхвърчи той. Тогава какво трябва да направи?

# 986
  • SF
Хич няма да ревне. Joy Това е правилния начин.
Много го търпи обаче, според мен не се е сблъсквал с такова животно.
В нормално общество, трябваше отдавна да са реагирали.Че и връзкарче  Джанката - продукцията му се моли. /Предполагам че защото им е единственият със сигурна половинка/

Хич не го търпи, но се владее. Не го понася, но понякога е в ступор от постъпките на говедото.
Друг път си трае умно, защото вижда, че говедото се чувства подкрепено от стадото.
Според мене това е по-разумното поведение.
Ако мене ме бяха наплюли, вероятно щях по същия начин да онемея. После да да се възмутя, но при реакции като тази на Тихомир, отново да махна с ръка и да се свия. Няма правилна контрареакция в случая. Или поне аз заради собственото си възпитание не мога да я видя и да я отиграя.
Тъжна работа... Това са младите хора на България. Батки, глупаци, подлизурковци и когато видят, че някой се държи възпитано и премерено, решават, че е слабак и скачат като палета.
А са толкова грозни с тези тиквички огромните си неестествени тела.
Мускулите на Джани са грозни колкото и торбите на Шермин.

# 987
В Ерген 2 за къде по-невинни прояви си отиде Елисавета(ако и помня името), тук физическа и словесна агресия и дотам. Ако съм на продуцентите, ще изгоня без циркове те на розите Джани и Шермин. Нападки, обиди, агресия са, недопустими дори и в предаване тип "сеир". Малко да си помислят продуцентите какво промотират.
В Ерген 3 Теа също си тръгна за по-невинни прояви от това на Джанко, но и в двата случая беше изиграно като "обезрозяване" от Ергена. Тук могат само да отстранят дисциплинарно, а те според мен се чудят между това дали да оставят дразнител, който в същото време е на път да създаде истинска връзка или да бъдат справедливи.

# 988
chill.zone - синчето как се чувства? Снахата как е?

# 989
Още ли дъвчите дамаДжанката Joy Тоя жалък смешник тогава сигурно си е преставял, че по време на излъчването ще излезе, като големия мъж, пазител на морала и ценностите. Сега направо не му завиждам, като чете цялата помия, която съвсем заслужено се излива върху него. А, като нищо и дръвцето да гризне някъде. Винаги има по-прости, по-агресивни и по-големи здравеняци от него.

Общи условия

Активация на акаунт