🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 104
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 960
Точно така, Петър се прави на възвишен само много настрани и пред камера. Йовица "омиротворителят", просто излезе да яде на терасата с Джани, за да засвидетелства вярност, а не за да го укротява, както се опита да го изкара после. Джани тогава се пенявеше, че не само Орлин, но и тия дето говорят с него са отрепки.

# 961
И аз смятам, че Орлин е единственият мъж там, не може да седиш и да мълчиш когато един мъж напада друг физически, защото това с чекмеджето си беше нарочно. За Тихомир вече коментирахме, Йовица мина и той по тъча. Красимир едноклетъчното подкрепя всъщност това отношение. Явно майките им са пропуснали да им кажат, че не е мъжко да нападаш по-слаб физически. Истинските мъже се изправят срещу такива от тяхната категория, не случайно бокса е така както и други силови спортове. Само един слабак посяга на жена или дтуг физически не толкова силен мъж. Иска ми се Джанката да се изплюе така на Емо Каменов, който освен, че е от Монтана е и доста як. Ама той там ще мълчи като лайно.
Понеже аз имам син и не бих искала никога ама никога той да се държи с друг човек по този начин. И това го говорим вкъщи. Мъж не те прави способността да биеш, а постъпките ти. Микелето иска да е мъж, но е станал леке. Съмнявам се от тези анаболи дали и мъжките му функции работят. А Красимир седнал да се чуди как Орлин се оплакал на продукцията като някой женчо?! Моляяя?! Та теб те направи на мушмурок една 48 килограмова компаньонка!  Тия хора там не осъзнават ли колко жалки изглеждат?

# 962
Само искам да кажа, че Орлин не е по- слаб физически. Защо да е по- слаб? Защото не е е напомпал фалшиви мускули с химия ли?

# 963
За тоя Джанков беше ясно - сливата не ражда круши. Всичко винаги започва в семейството, а свършва...докъдето се дотъркаля в зададената посока. То затова старите хора по селата като срещнат някой, първо питат на кого е момче/момиче и по отговора знаят какво да очакват. Рядко има изненади.

# 964
  • Melmak
Джанката не е силен физически, тия с напомпаните мускули са много зле! Спомнете си как най-стероидните - Джан и Стоян се пребиха на състезанието на плажа, чак Габриела щеше да пострада, защото Джан падна. Те са напомпани и изглеждат големи, но нямат издържливост, гъвкавост и промените в тялото има много променен метаболитен баланс.
Орлин реагира много зряло, аз не го познавам извън предаването, изглежда възпитан и образован. Личи, че майка му се е старала повече от тая на Джанката! Срамота е такава агресия да се дава по телевизията, но СЕМ е най-безполезното нещо на света!

# 965
Само искам да кажа, че Орлин не е по- слаб физически. Защо да е по- слаб? Защото не е е напомпал фалшиви мускули с химия ли?
И аз не смятам, че е по-слаб, обаче ми направи впечатление на няколко пъти, как сам казва, че “само защото някой е по-здрав/силен от теб физически, не му дава правото да..” нещо в този смисъл. Според мен, него го е страх от Джани, чисто физически го приема по-силен, което автоматично е грешка за него. Такива хора всъщност са слабаци.

# 966
А Орлин с какво е силен? Че е кметски син ли?

# 967
Говорим за физика. Аз поне.
И да, смятам, че би могъл да е по-силен, тъй като изглежда да има жилавост, пъргавина. На някои хора с неговото физическо телосложение им личи много, че са слабички, но жилави. Не изключвам просто да го е страх, но в никой случай този кютек Джани, не е нищо повече от една лека плюнка.

# 968
  • Варна
Говорим за физика. Аз поне.
И да, смятам, че би могъл да е по-силен, тъй като изглежда да има жилавост, пъргавина. На някои хора с неговото физическо телосложение им личи много, че са слабички, но жилави. Не изключвам просто да го е страх, но в никой случай този кютек Джани, не е нищо повече от една лека плюнка.
Каква жилавост и пъргавина у Орлин?
"Би могъл", да би могъл, ама айде да не правим свободни съчинения.

# 969
Не, изобщо! Орлин е по- силен от ДжанМ. с това, че може да контролира емоциите си и с това, че лимбичната му система не е доминантна, както при първосигналния ДжанМ. Той във визитката си твърди че майка му е от турски произход, баща - италианец, че владее осем езика😵💫😵💫😵💫…. Хора, 8 осем езика говорел Пещерняка- / за справка-Ана Метушева само 5/ 😵💫😵💫- къде са те- полиглотите, къде Орлин, Морлин и други 😉😉😉
Двама с Дънинг- Крюгер….🤮

# 970
Ама то точно това е целта на помпането на мускули и репченето и викането - да те уплаши та да не дръзнеш да се биеш, че стигне ли се до бой не се знае кой кого.

# 971
Ама защо е нужно да се мери кой по силен, това там да не е някаво състезание за неадерталци.

# 972
Хич не обичам като на някой почнат да му се приписват немислими качества само защото е по-добрият в дадена ситуация. Орлин си е дребен и нетрениран, в никакъв случай не мисля, че е жилав - такъв изглежда Петър, който стигна доста напред в надпреварата със спорта.

# 973
Орльо малко, като зубърът на класа, изказва лошият батко на класният Joy
Мислех, че ще ревне даже

# 974
  • Варна
Орльо малко, като зубърът на класа, изказва лошият батко на класният Joy
Мислех, че ще ревне даже
Хич няма да ревне. Joy Това е правилния начин.
Много го търпи обаче, според мен не се е сблъсквал с такова животно.
В нормално общество, трябваше отдавна да са реагирали.Че и връзкарче  Джанката - продукцията му се моли. /Предполагам че защото им е единственият със сигурна половинка/

Общи условия

Активация на акаунт