🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 998
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 645
КрасимирЪ вече е мъжки мъж, похвален от ШерминЪ.

# 646
  • В Града на липите
То с букети от продукцията всеки може. Да чака тя да се бръкне Красун за букет в реала.

# 647
Шермин задмина Капитона от сезон 1 стократно...

# 648
  • София
Джуджанко до вчера дава съвети на Натали и обяснява колко повече била от Орлин, такава като нея нямало да види в реала, а после казва, че не може да я понася? И онази неговата кукувица пак мълчи безропотно. Все по-неприятна ми става въпреки красотата си.

# 649
Шермин задмина Капитона от сезон 1 стократно...
Капитона, ако не я настъпваха, си беше ок. В конфликти не влизаше.
Шерминатора направо си се заяжда.

# 650
Олд Мънито е напълно луда!
Кво се заяжда толкова евтино и безпричинно с Дениз...
Надмина по лудост и Капитонова даже, няма толкова нетърпимо същество!

Новия дето влезна нещо не ми хареса, ама може и да се окаже свестен...

# 651
Тези скандали на госпожата от Дубай  по сценарий за рейтинг ли са или наистина е толкова луда?

# 652
Толкова е луда.  Тейчето си каза, че в предния сезон е правила диви и щастливи продукцията и операторите. Сега го прави с участниците. Дениз единствена ѝ тръгна на контра отрано и то назря и излезе от добрия тон. И пак аз лично съм зад Дениз и съм приятно изненадана колко се владее.  Аз щях да съм отървала Шермин от пердето досега.

# 653
Шермин явно е научила тези неща за Дениз, докато е била навън, иначе щеше по-рано да почне темата с пилона нямаше да може да издържи. Сигурно не е знаела за живота на Дениз. Но пък видяхме, че имат телефони... и всеки може да научи за всеки. Джани откъде знае, че Орлин е кметски син?

Дениз знае, че ако влезе в конфликт, може да блеснат тези неща, но до тук държеше фронта. Реакцията и да отрече не беше като да е премислена.

В подобни реалита хората, като влизат трябва да са им взети телефоните и да са отделени преди влизането, за да не познават участниците.

# 654
  • София
Виктор (девата) сдъвка Ширмшн (овена) и я изплю. Мноооого ми хареса 😁

# 655
  • София
Новото момче на пръв поглед ми изглежда възпитан и приятен, има и чувство за хумор. Като външност не е мой тип, но е ОК. Джанорльо го нарече сервитьор ... Според мен умишлено покани Филипа, подшушнато му е. Да я видим, че ангелите й са слаби.

# 656
да, Филипа не случайно изигра етюд, колко я задушава Йовица. Искала време за себе си, дрън дрън.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:05 от Pepina_n3

# 657
Виктор и Дениз обаче си говорят точно като аз с моето говедце. Grinning Ние си мелим постоянно, и сега си обсъждаме така Шермин и Филипа Grinning А и Туджаров каза, че те постоянно говорели двамата. Жалко, че е такъв комплексар, а тя носи товар. Вярвам, че се е променила, наистина, обаче тоя няма да ѝ го прости.

# 658
  • Пловдив
Почти не съм гледала тази седмица, но малкото време, в което гледах Шермин и Краси тъпото се зачудих как се намират хора, които да им повдигат самочувствието, че да си мислят, че са топа на топа. И двамата са много далеч от това, излъчването на Краси е като на мутра, не мисля че е красив, секси и т.н. Шермин има ужасен вкус за дрехи и изглежда евтино. Тънкото кръстче и килограмите не я правят така красива, както мисли. Не знам в кой свят живее, но е далеч от реалността. Може би това е голям проблем на днешното общество, на тези незаслужаващи внимание индивиди им повдигат изкуствено самочувствието или някое девойче търсещо спонсор или някой изпаднал за женски ласки дъртак. Да отбележа, че Шермин за съжаление освен талантите, които показва легнала по гръб, няма други. Това я кара да завижда безумно. Видя се на играта в басейна, вижда се и с танците, лимбото, ами Дениз е грациозна, Шермин въпреки 48-те й кила, няма чувство за ритъм, не й се отдава това и я прави бясна. Предизвикателството в басейна показа колко непластична е.
Блага ми е симпатична, показа емпатия към Вики, държи се съвсем нормално, а и е много чаровна, с което пленява мъжете. Може да има бурно минало, но това не пречи излъчването й да е прекрасно. Същото е с Дениз, държи се доста нормално, провокация с Шермин единствено е имала, но това обрано поведение й допада. Много се надявам този младеж е готин.

# 659
Гергана влезна по-бързо от очакваното!
Е тук вече ще е интересно!

От 1ви сезон още ми беше готина, въпреки че в началото ми беше крайна!

Общи условия

Активация на акаунт