🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 50 929
  • 1 203
  •   26
Отговори
# 750
Ако те наплюят "пред цяла България" надали ще те топли факта, че плюещият няма болести. Отвратително унижение над млад, възпитан мъж.

Абсолютно !
Но тук има и нещо друго : да се толерират булите като Габа Джуката, която нарича другите по какъв ли не начин или им се присмива, или джуджето, което плюе по възпитан и тих, весел и мирен човек.
А да не се показват хора като Орлин, които би трябвало да бъдат за пример.
Да, ок може би е неконфликтен и не налита на бой, не се защитава, но е много възпитан и на никой не е направил нищо лошо.
Не разбирам и Тихомир, за мен е пълен мухльо, стои плюска и не искал да се меша. Ама, не е въпроса да се мешаш бе пич, въпроса е някой, да му каже на оня гологлавия, че не се прави така.
Айде Краси тъпото можеше да го направи, но и той мълчи като пукел. Всички гледат как някакъв абориген се гаври с едно възпитано момче, но никой не прави нищо.
Това нормално ли е ?

# 751
Споменах по -рано родителите на Габриела защото по подкасти ги величаят колко морално и духовно извисени са, колко се обичат, разбират, отгледали Габриела в семейство с хармония и любов и накрая тя избира да бъде с това нещо.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 01:35 от Šunšhine

# 752
Според вас дали ще има оплаквания до Сем? Все пак това си е нарушение на кодекса на телевизията, и по е трябваше да ни предупредят или нещо ..

Да цитирам:
чл. 10, ал. 1, т. 6 и 7 от Закона за радиото и телевизията, които забраняват програми, съдържащи насилие и унижения на човешкото достойнство;

чл. 17, ал. 2 от същия закон, който изисква защита на физическото, психическото и моралното развитие на малолетните и непълнолетните;

Тук говорим за 12+ зрители но те са ди малолетни..

Етичния кодекс на българските медии задължава медиите да не толерират насилие, тормоз и дискриминация. Не знам аз ли изперквам ама това наистина ме потресе, а не съм от мекошавите.

# 753
  • София /Абсурдистан
Как се подава сигнал до СЕМ?

# 754
Сестра ми е подала, отговорили са така, че нищо не могат да направят с две думи.Това до днешния епизод.

# 755
  • София /Абсурдистан
Те за какво са там ако нищо не могат да направят?
В такъв случай не знам какво може да направи обикновен човек. Явно сме безсилни срещу агресията и простотията.
Дали ни четат тук?

# 756
Явно по случай Хелоуин са пуснали брадясалия Чъки да се вихри, ама да пуснат едно предупреждение, че хората със слаби нерви да не гледат това чучело..Достатъчно е, че от няколко седмици ни мъчат със сламеното плашило.

Ако повече хора подадат жалба, може би поне ще предприемат действия.

# 757
Как се подава сигнал до СЕМ?
Може пo имейл office@cem.bg или писмо. Трябва да отговорят до около 30дни, ако не са съгласни пращат обяснение защо. Ако не отговорят до определен срок може до омбудсмана да се прати. Аз пратих преди малко.

# 758
Какво горе долу пишете?

p.c. chatgpt ми написа едно хубаво писмо и го пуснах.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 02:06 от Zara73

# 759
Пф..

Радвам се, че Виктор защити Дениз и не се поддаде на глупостите на онази.

Тихомир не ми хареса.

За другото — ясно..

# 760
  • София
Труден за гледане епизод. Пак скандали. Уморих се вече.
Абе дайте срещата на Блага с Денислав, вместо да ни занимавате с насилника.
Това си е потенциална двойка, макар че и този е по-млад от нея. Ясно е, че с Тишо няма да стане нищо.
Жалко, че така похабиха Лъчката. Можеше да се пробва с Блажка.
Мхм, този новия на прима виста не ми хареса, но естествено, още е много рано.

Гергана и тя влезе. Имах по-скоро положително мнение за нея от сезон 1.
Странно, че не се поздравиха с Дениз, но може би по-скоро не ни е показано.

С двамата нови участниците станаха общо 32. 17 мъже и 15 жени.
Не знам обаче дали Радо Куцев се води участник? Ако се води стават 33. Абе има да влизат още 7 или 8 човека според зависи как се води Куцев.

Шермин продължава да хапе наред, но докато онова с Габи според мен не е сериозно, то с Дениз могат да загрубеят нещата и определено си личи как Шермин систематично си я дразни и провокира и то доста тежко на моменти. Докога ще се толерират тези неща?
Пак ще се повторя, но изтърваха златен шанс да приключат със сюжетната нишка с Краси и Шермин. Двамата поемат към залеза...
И недоумявам как така тя, останала без роза беше върната, а в същото това време Лъчо гръмна като бушон?!
Логика? Няма! Люси липсва тук, хаха. Но тя сега се вихри в едно друго шоу...

Джани съвсем нарочно си наплю Орлин. И как може после така да лъже пред Тушев?
То се вижда, че дори не говори. И преди да излезе на терасата се изплю върху него. Съвсем съзнателно. Нарочно целеше това.
Явно от продукцията не смятат това за физическа агресия (?!). Ако беше друг отдавна да са го изгонили, но Джани им е ценен, защото той и Габриела са им най-силната и истинска двойка в сезона. Обаче Джани е толкова изперкал, че няма никакъв усет за тези неща. И че можеше да си стои спокойно, победата му беше в кърпа вързана. За емоционална интелигентност пък да не говорим. Такава липсва.
Според мен Тушев се надява да има едно последно мъжко здрависване между Джани и Орлин и повече да няма драми по тази линия. Дори и да не се поглеждат, пак добре и работи за целта на шоуто.
НО, Джани е предозирал явно и в промото се вижда, че май, май си го е ударил. Или ако не е, яко го е нареждал и заплашвал. Чух думата гъзолизец. И още нещо беше, но забравих. И после тъмнина, някакъв мрачен фон и дават за финал как Натали плаче.
От всичко това съдя, че Джани ще бъде изгонен. На 90% съм сигурен. Ама напоследък не познавам, така че не ми вярвайте много, много. Хаха. Амааа, поне малко разсъдък все им е останал и не може да се търпи повече подобно поведение. Така че да, ще му покажат вратата. Би трябвало. Това означава и че Габриела ще напусне.

Сега ако изгонят Шермин и Бланко най-накрая ще започнем да гледаме и малко нормални взаимоотношения, че тези двойки се мачнаха още в епизоди 1 и 2 и оттогава няма почти нищо за тях. Само ги гледаме как си висят по диванчетата и шезлонгите и това е. От време на време се случва нещо (за 2 месеца - Криси разказа за бившите си, а Дениз не пусна на Виктор).
Всичко останало е Шермин на 95% Преди това беше Емили + Шермин, но основно Емили я даваха. Първите две седмици някъде. Особено първата.

От промото
Изненадан съм от Габи Бланко, която така яростно нападна Краси. Явно Краси е загубил респекта и уважението вътре в къщата, което е логично с оглед меко казано НЕмъжките му изяви...

# 761
Джукестата нали беше много добра приятелка на бат Краси. Щом и тя започна да му крещи, изплискаха легена вече.
Направо насила го карат тоя сезон. Очаквам и леля Криси да се развика скоро!

За Микеланджо  (инч хай) нямам какво да кажа. Не разбирам комплексирани мъже, и бягам с 200-та от такива.

# 762
Много неприятен епизод, истински отвратителен.
Радвам се, че Красимир му говорят основно за предбрачни договори, хубаво стана за смях на всички заради една тъпа златотърсачка, която го направи на маймуна. Той нека мисли, че са квит и че ще излезе с голяма репутация от предаването.
Киара мина на лимбото като една секси и готина жена, а Шермин с нейното отпуснато тяло всеки път ми напомня на размразено пиле за готвене..Голямата, неземна красавица...Киара правилно каза, че Шермин е спечелила, но пък тя не мисли, че е загубила кой знае какво ..Самата истина!
Браво на Виктор, че даде отпор на Шермин за цялата помия, която изля върху Дениз..
Нямам думи за Джани. Добре, че не може да се види отстрани колко е жалък.  Не по-малко жалък беше Тихомир... Джани прилича на някакъв първобитен човек с тая издадена челюст, точно като такъв се и държи. По-добре свободата на Орлин да може да си позволи да каже, че при някакви обстоятелства би могло да се получи с Кристина, повечето от тях биха се видели с поне още един човек... Болният мозък на Джани обаче  прави проблем, че Орлин питал Габриела дали иска нещо за пиене. Този откъде го намериха, верно все едно в пещера е живял. Лошо, че е също толкова тъп, колкото и силен и е опасен. Ако продукцията застане зад него и не го изгони,...това наистина трябва да се сигнализира...
В Канада имаше предаване, в което се получи нещо подобно. Вдигна се голям шум от зрителите и се стигна до отлив на много рекламодатели, които не искаха да ги припознават с предаването. Всичко това имаше реален ефект. Да се надяваме продуцентът да е взел правилното решение...
А иначе това, което Джани си направи сам на себе си, никой друг не можеше да му го направи. След всичките му приказки за чест, доблест, мъжество, ценности и семейство, нека излезе и да погледне хората в очите. Може да го свържат и с родителите му да му обяснят колко се гордеят с него. Да напада, обижда и плюе човек без никаква причина..." любовта" на хората навън ще го накара да съжали изобщо, че е влязъл...

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 05:14 от friends

# 763
Най-смешното е, че самите „най-красивата“ и „най-умният“ не осъзнават как изглеждат за зрителя, докато на останалите им светна лампичката. Шармин седнала да пита Красимир за брачното законодателство в България. Прочела няколко клюкарски статии за звезди, получили издръжка, и си го представя като приятелки — пълни глупости.

# 764
Райна е много слаба. Не и ли подхвърлят по някой оустър или "твърд октопод"...

Общи условия

Активация на акаунт