Варицела- тема 6

• 761
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Да, води се регистър и ако не уведомите лекаря, при следващата карантина, няма да може да посещава групата, ако не е бил контактен със заразените деца.

# 16
Здравейте , жена на 34 съм и се заразих вече 4 дена не съм спала и ходя по мъките , това което най ме побърква е че излязоха и по интимните части и ужасно боли , моля кажете има ли нещо което мога да приложа да облекчи , личната нищо не каза - мазане със спирт

# 17
На деликатните места може да пръскате Джинджира Алба. Неприятно е, но минава.

# 18
По същия начин бях, на малко повече години, беше ад, с какво ли не мазах - нищо не помогна. Изписаха ми ацикловир, не че и той облекчи нещо...

# 19
Благодаря ви за отговорите ,мисля че почна да се разминава , бях се уплашила че са херпеси и трябва да правя нещо по специално

# 20
  • пловдив
Здравейте, моето дете е на 7г. От началото на декември започна хрема, която премина в слуха кашица. Уж се подобри , но кашлицата не можахме да овладеем. Водих я редовно на преглед и на 24.12 се оказа, че се чуват хрипове и започнахме Аб. Оказа се , че след 7-8 дни не настъпва нужното подобрение и ни изписаха 2-ри Аб , взеха ни и изледване и се оказа микоплазмена пневмония.
Тъкмо ни изписаха и от събота започна варицела.
Според вас колко ще бъде възстановителния период?

Общи условия

Активация на акаунт