Отговори
# 45
  • София
Разправят, че щяло да стане нещо, което да взриви Х. Не знам само как, защото шипърите много трудно ще пропишат, трябва да е нещо много фрапантно. Не пише и кога, разбира се, чакаме да видим Simple Smile

Относно трети сезон, аз се радвам, че гледах доста пъти арабската версия с цел превод. Така си изчистих неприятния вкус и поне беше по-логична.

# 46
# 47
Още една топ сцена, въпреки сезон 3!

# 48
# 49
Албенка,благодаря момиче,че спретна новата тема.Нека и нея да я изпишем с позитивизъм.Нека да има само хубави новини за нашите патрони.Искам АБИ да е много,много успешен,да се изправи пред Узака и да го победи.Искам "Нищо няма да ни се случи" да е не само в топ 10,а номер 1 по Дисни.Искам и "Пера" да избухне както Метрука.Искам ги двамата супер звезди с които да се съобразяват продуценти и продукции.Те го могат.Но искам и Онур най-сетне да ги "пусне" и се снимат в проекти на доказали се сценаристи и режисьори защото ОМГ както ги издигна,така може и да ги прецака.За АБИ-то имам малко оптимизъм,че все пак Кенан е "тежка артилерия" и след 7 годишно отсъствие няма да позволи Онур да се подиграе с труда му.Доволна съм,че и Тютюнджу ще участва.Както споменах съм го гледала в 3 сериала.Сега захванах да го гледам в 4-ти.Още съм на втора серия,но момчето е огън.Партньорка там му е Дилан Чичек Дениз.Страхотни са.Непременно ще го изгледам сериалчето,кратичко е и е за FOX.Ами харесвам си го това момче и това е.Страхотни ще са с Афра.Дано и на Мерт да му се падне по-добра партньорка от Мирай.Ами някак "студена" ми изглежда.Дори и да се усмихва,погледа и е някак студен.Не го може,като Афра например,да изразява емоции с поглед.Красиви,но студени сини очи.И да,момичета,след Рибарчето няма сериал който да е по-интересен и заинтригуващ и който не просто да гледаш,а да съпреживяваш с героите му.

# 50
Октомври 2022🌹🧿🐑🤍

# 51
  • София
В Х се появи снимка от Йешим, но не знам дали не е от тик ток, акаунтът е заключен

Снимката е разделена на две, затова така я качвам. От Шиле, преди около седмица. Въпросът е Мерт ли се вижда зад дърветата, но няма кой да каже 😂😂😂

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 23:57 от MysteryG

# 52
Мистери, задава се в Х и още един въпрос - кой е до него? Мъж или жена е? Дали е Афра. Или някой друг.
Но,кой да знае Grinning

# 53
  • София
Не знам за снимката, но в момента различни хора в Х коментират, че знаели, че Мерт е бил в Шиле преди няколко дни.
Нямам идея дали е истина, просто чета акаунти, които не са свързани помежду си.

Допълвам си поста, имало е стая по нощите, в която са казали, че Афра и Мерт са били в Шиле и са се прибрали в понеделник. На тези хора в стаята им вярвам. Малко по-рано имаше друга стая, в която също са говорили нещо подобно, но тези, които я бяха направили са странни и им нямам доверие изобщо.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 04:52 от MysteryG

# 54
Не знам за снимката, но в момента различни хора в Х коментират, че знаели, че Мерт е бил в Шиле преди няколко дни.
Нямам идея дали е истина, просто чета акаунти, които не са свързани помежду си.

Допълвам си поста, имало е стая по нощите, в която са казали, че Афра и Мерт са били в Шиле и са се прибрали в понеделник. На тези хора в стаята им вярвам. Малко по-рано имаше друга стая, в която също са говорили нещо подобно, но тези, които я бяха направили са странни и им нямам доверие изобщо.

Добро утро, момичета!😘

Само ще кажа, че изобщо не съм изненадана, че не са разделени.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 07:23 от Lilia*

# 55
Добро утро и честит празник!🍀
Слагам цялата снимка, взех я от рускините. По-голяма част от тях мислят, че са Мерт и Афра. На мен също ми се струва, че това е  наш Мечо 😁, много специфична походка и позиция на тялото има.

# 56
Диче, това си е баш наш Мечо.😄

# 57
  • София
Жените от стаята снощи са казали, че не са сигурни дали е той, наистина прилича. Но тяхната информация е такава, те го намекват с туитове и ако се разбере нещо отварят стая и казват. За моделката беше същото, тогава писаха седмица предварително. Обаче понеже по това време излизаха клипове с Афра от онзи концерт, реших, че за нея ще има слухове, не за него.

А тук иначе само Сема цитираме Wink

# 58
Момичета,не знам колко са си близки Мерт и приятелката на Афра,но според мен,ако това е Мерт няма кой друг да е до него освен Афи.Едва ли приятелката на Афра ще тръгне на разходка с Мерт и нова изгора.Въпроса е дали изобщо е той.Първия сериал паднал в "битката" май ще е с Ханде и Баръш въпреки добрите международни продажби.Изключително слаби рейтинги след снощи.Почти не е гледан.Жалко.Не заслужаваше такава съдба.Онзи сериал с Берил е три пъти по-тъп,сал една Берил беше на ниво и продължава.Не знам какъв вкус имат турците,но явно ориенталщината е на ниво.

# 59
  • София
Има видео, в което твърдят, че се чува някой да вика Афра, но то това пак нищо не значи.
Иначе интересни коментари в Х, ако тази снимка беше дошла от Лондон и до въпросния мъж се виждаше да върви руса жена, примерно, кой знае какво щяха да пишат.
На този лов за гъби е имало много хора, то си е организирано забавление от хотела. Не виждам нашите какво ще правят там, честно казано, ако се крият, но всичко е възможно.
Поне ни намериха тема за разговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт