Отговори
# 30
Сега осъзнах че другата седмица ще дават целувката от 89 еп, според вас ще изрежат ли целувката както по арабската телевизия или ще дадат цялата сцена, надявам се да не дадат целувката. Качили са епизода, всичко дадоха

Освен при арабите я имаше навсякъде, аз проверих тогава в няколко държави и щях да се изненадам да я няма при нас.
Иначе арабите бяха топ и тяхната версия поне беше по-логична. Скоро си трих клиповете от телефона 😂

Това го дадоха, но сцената от Мармарис с целувката им дадоха непълната версия

# 31
  • София
Те не продават с интернет версиите или искат повече пари за тях, нещо такова съм чела.

Още една актриса, снимките започват на 4-ти ноември

Вече се обърках, трябва да си ги запиша кой кой е Simple Smile

# 32
Обърках се вече кой кой ще играе. Не беше нужно така на куп да изсипят всичко.
Иначе тази актриса играеше майката на Бетюл в Рибарчето. Където уби една жена,за да излъже,че къщата е нейна. После Орхан разбра и я вкара в затвора. После Ифакат щеше да я вади от затвора,ако Бетюл си тръгне. После Орхан щеше да я спасява. Накрая не знам какво стана,изгубих му нишката Simple Smile Важното е,че Бетюл си тръгна.
Май все още нямаме родителите на Чаала. Имаме само сестра. Да не са израстнали сами без родители? Или до вторник ще избълват целият каст?

# 33
Добър вечер,момичета! Kissing Heart
Албенка,мерси за новата ни тема. Flowers RoseДано да  я изпълним само с хубави новини и коментари. Heart
В анкетата гласувах с първата опция-първите романтични кадри,но и другите АфРам моменти са ми много любими. Simple Smile
Леле какво стана с каста на "Аби" Thinking Както имаше само трима известни  артисти в началото сега всеки ден ни сервират по няколко нови имена.Е това хич не е лошо де като се има и предвид ,че почват снимки от другата седмница си е направо чудесно ,че вече повечето герои са ни известни.

# 34
Здравейте,
Албенаа, благодаря за новата тема. Sparkling Heart
Голям и разнообразен състав се оформя за ABI.
Всички го очакват с вълнение, но аз да ви кажа /сигурно съм единствена/ си чакам Юсуф.
По принцип, когато се започне за един проект с много суперлативи, на мене ми става безинтересен.
Ще го поглеждам заради Афра, но усещам, че няма да ми е интересен. След Рибарчето, все не мога да
загледам друг сериал. Единствено ми допадна филма на Мерт и го изгледах с удоволствие няколко пъти.
Мерт си е талант и го харесвам във всичките му роли и за това очакваме Юсуф с нетърпение...
Със сигурност Мерт отново ще ни покаже нещо, което ще ни държи пред екрана с интерес и в очакване.

# 35
Бирса е писала, че се готвят да пуснат АБИ в понеделник, което за мен е грешка.  Градът все още държи много високи рейтинги, но дано им е на късмет.

# 36
  • София
Бирса е писала, че се готвят да пуснат АБИ в понеделник, което за мен е грешка.  Градът все още държи много високи рейтинги, но дано им е на късмет.

Той и Шербета държеше рейтинг Wink

Не е сигурно за понеделник, ще си го сметнат. Има сериали, които вероятно ще отпаднат до месец.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:57 от MysteryG

# 37
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро в петък

Скрит текст:
Така или иначе АБИ явно отива за началото на декември. Някой разбра ли колко серии ще е Кралят?

Може би това чакат, Кралят да свърши и АБИ да е на негово място. Според мен няма да посмеят да го пуснат срещу Далечен град.
Който го е страх от мечки да не ходи в гората, за мен денят е понеделник.
Аз за на мястото на Краля, както и част от екипа, глася Юсуф.

Аз също си мисля, че АБИ ще го сложат точно в понеделник. Това може да е част от стратегията . Когато си срещу най-рейтинговия сериал в момента, едва ли ще се отпускаш. Трябва да дадеш най-доброто от себе си, за да завладееш зрителите! Поне се надявам да е така!

Скрит текст:
Те не продават с интернет версиите или искат повече пари за тях, нещо такова съм чела.

Още една актриса, снимките започват на 4-ти ноември

Вече се обърках, трябва да си ги запиша кой кой е Simple Smile
Хич няма и да се затормозявам
като почнат така или иначе ще разберем

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 13:12 от kotelina

# 38
Здравейте, момичета! Честит петък!

# 39
Искат,  не искат един до друг! Съдба! 😜

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 13:27 от BELL-

# 40
  • София
Зад кадър на ДеФакто

https://x.com/gouzel04/status/1984238202602057731

Защо изведнъж се пуснаха слухове, че Съла отива в сериала на Мерт. Няма ли да почива като е решила да напуска Шербета. Може да стяга сватба и да не й се занимава повече.

# 41
Най-добре ще е Сълата да не снима! И аз си мисля, че сватба ще стяга! ✌🏻

# 42
  • София
🧿🧿🧿

# 43
Добър вечер ,момичета Kissing Heart
До сега добре вървяха нещата с артистите в "Аби" обаче тия двете дето играха майките на Пелин и Бетюл айде нямаше нужда и от тях . И двете са мега неприятни ама какво да се прави ще се гледат няма начин.Особенно Топрак/Зерин  ще е жената на големия брат та сигурно няма да има отърване от нея и фасоните и.
Оф,наближава омразния 89 рпизод по бтв стори Angry Погледнах на войо да се подготвя психически за другата седмица и пак почнах да се ядосвам колко нелогично го бяха измислили цялото нещо сценаристите. Angry Ама ще си дадат всичко ачик ачик и целувката и после и фантазиите на Суна няма да ни спестят нищо. Angry
Интересно какви бръмбари са им са се въртяли на сценаристите в главите ,за да измислят всичките тия глупости Thinking  Angry
Малко красота за оправяне  на вкуса. Simple Smile

# 44
Мистери, страхотни са! 🤍
И в движенията си еднакви! 🧿

Общи условия

Активация на акаунт