Отговори
# 15
# 16
  • София
Единият профил, който следя написа преди малко, че се чака да свършат новините около АБИ, за да пуснат инфото за Юсуф. 🥳😎

Сигурни ли сме , че такъв сериал въобще съществува 😀 Все пак достоверните източници казаха , че Мерт  е подписал празни листи 😀

Благодаря за темата 🌹🌹🌹

Кой пък си го е измислил това 🤦‍♀️

# 17
Момичета, сега се чатнах,че утре е петък 31-ви октомври - Хелоуин.
Не,че съм суеверна,но не можаха ли от АБИ да изберат друга дата за начало на снимките. Не когато навън бродят всякакви свръхестествени същества. Joy
Утре подгответе всички възможни символи и предмети за защита моля Joy
Аз въпреки, че не го празнувам този празник съм приготвила бонбони за децата. Не искам да ми хвърлят яйца по вратата. Така пише на бележката сложена във входа Joy
На мен би ми било забавно да видя Афра и Мерт в костюми на някое парти Simple Smile Като кой биха избрали да се облекат. Може да отидат като Сейфер Joy
Всичко живо от Турция е в Гърция сега да бере маслини. Изпускам ли нещо.

# 18
Единият профил, който следя написа преди малко, че се чака да свършат новините около АБИ, за да пуснат инфото за Юсуф. 🥳😎

Сигурни ли сме , че такъв сериал въобще съществува 😀 Все пак достоверните източници казаха , че Мерт  е подписал празни листи 😀

Благодаря за темата 🌹🌹🌹

Кой пък си го е измислил това 🤦‍♀️

Птичките Grinning

Хайде другата седмица започват снимките
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1983932164472262850

Сериалът "Аби" (Брат) е очакван с нетърпение. Ветеран актриса се присъедини към актьорския състав на сериала, което ще отбележи завръщането на Кенан Имирзалъоглу на сцената. Уважаваната актриса Тулай Бурса е подписала договор за главната роля в сериала "Аби". Бурса, която ще играе Ламия , ще играе лелята на Доган Ханджоглу (Кенан Имирзалъоглу) в сериала, продуциран от OGM Pictures

От друга страна, снимките на сериала, чиито сценарии бяха планирани да започнат утре , са отложени за следващата седмица , тъй като подготвителната работа се е удължила.

Още една главна роля Grinning

# 19
Хайде дано другата седмица да започнат вече, че да пуснат и новините за Юсуф.

# 20
  • София
Днес всячески се опитват да активират спорове чрез Бирса. Никой не й се подиграва и накрая написа статия, в която не споменава изобщо Афра 🤦‍♀️. И?

# 21
Хайде дано другата седмица да започнат вече, че да пуснат и новините за Юсуф.

Лили , да сме оптимисти Grinning края на ноември новини Януари , края -Юсуфи

# 22
  • София
Така или иначе АБИ явно отива за началото на декември. Някой разбра ли колко серии ще е Кралят?

# 23
Така или иначе АБИ явно отива за началото на декември. Някой разбра ли колко серии ще е Кралят?

Може би това чакат, Кралят да свърши и АБИ да е на негово място. Според мен няма да посмеят да го пуснат срещу Далечен град.

# 24
Ох, слава богу, че снимките почват другата седмица,а не утре Simple Smile Че се бях притеснила от лоши поличби. Явно Бирса пак нарочно пусна грешна информация.
На Бирса сигурно й плащат,за да дразни и да създава спорове и драми. Като гледам иначе няма от къде да дойде взаимодействие в момента. Толкова ли не могат да намерят да плащат на някой друг,но не и на тази.

# 25
  • София

Може би това чакат, Кралят да свърши и АБИ да е на негово място. Според мен няма да посмеят да го пуснат срещу Далечен град.

Атв нямат ли сериал във вторник. Помня, че възможностите бяха понеделник и четвъртък. А, и някой от почивните.
Който го е страх от мечки да не ходи в гората, за мен денят е понеделник.
Аз за на мястото на Краля, както и част от екипа, глася Юсуф.

# 26
Семейство Сейфер Heart

# 27
Сега осъзнах че другата седмица ще дават целувката от 89 еп, според вас ще изрежат ли целувката както по арабската телевизия или ще дадат цялата сцена, надявам се да не дадат целувката. Качили са епизода, всичко дадоха

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 21:15 от anabeell

# 28
Айдееее, не остана! Другата седмица започват снимките за АБИ-то!

# 29
  • София
Сега осъзнах че другата седмица ще дават целувката от 89 еп, според вас ще изрежат ли целувката както по арабската телевизия или ще дадат цялата сцена, надявам се да не дадат целувката. Качили са епизода, всичко дадоха

Освен при арабите я имаше навсякъде, аз проверих тогава в няколко държави и щях да се изненадам да я няма при нас.
Иначе арабите бяха топ и тяхната версия поне беше по-логична. Скоро си трих клиповете от телефона 😂

Общи условия

Активация на акаунт