Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Пожелавам честит празник на всички будители!

Като гледам снимката все повече започва да ми прилича на Мерт. Също така,ако е той, гаранция,че Афра е до него. Той няма какво да прави сам там с компанията на Йешим. И може би е жена до мъжа,почти сигурна съм. На снимката се вижда, че жените носят еднакви сини якета или дъждобрани. Афрам?

# 61
  • София
Айде и Ханде вече е свободна за сериала на Мерт. Аз я харесвам и ще се радвам да си партнират, не че ми се вярва. Вероятно там главната е известна от доста време, просто не ни я казват Simple Smile

# 62
Честит празник! 🇧🇬
По-добре Хандето да си гледа рекламите, супер успешна е там! Да си даде малко почивка от дизита и филми! ✌🏻
И нея не я искам за Рамо, няма да са хубава двойка!

# 63
# 64
Здравейте и Честит Ден на Народните Будители!

А такааааа хубава клюка имаме днес ,хайде дано всичко в нея да е вярно.  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray

# 65
Айде и Ханде вече е свободна за сериала на Мерт. Аз я харесвам и ще се радвам да си партнират, не че ми се вярва. Вероятно там главната е известна от доста време, просто не ни я казват Simple Smile
А неее...Тук не съм съгласна 🫣😛...Ханде става само за ромком, това поне е моето мнение. Сериала с Бурак Дениз беше страхотен, но тя изобщо не се справи с ролята и го спряха на 13 епизод. Хич не си ги представям с Мерт, чисто актьорски говоря.
Може Аслихан например да вземат или пък Илайда 🥰....
Но всичко зависи от това какъв жанр ще бъде сериала....Като гледам ще почакаме доста преди да разберем.

# 66
  • София
За Аслихан или Илайда съм съгласна. Пънар може да ни изненада и да се завърне. Не знам защо си мисля, че щом Афра ще си партнира с Кенан, за Мерт също ще вземат опитна и известна актриса. Освен, ако не отиде и той в АБИ, разбира се 😂

# 67
Ханде на мен ми харесва как играе,Доста е подобрила играта си и в "Друг човек" и в "Любов и сълзи" се справя достатъчно добре,но някак си хич не си ги представям един до друг с Мерт.Излъчването им е доста различно и наистина хич ама хич не си ги предтавям заедно.А Аслихан ако е тази с фамилия Албора май беше дето играеше в "Три куруша" е тя вече много ми харесва и ми стои добре до Мерт.Илайда май беше дето играеше в сериала "Пазар" или бъркам Thinking Ако е тя ами на външен вид е много добре изглеждаща,сигурно може и да играе така ,че и тя става.
Еееееее най става хубавата ни Афра ,но не може все двамата с Мерт да играят  така че която и да е навата му партнъорка няма да е съшото като с Афра.Но все пак има и други много талантливи и красиви актриси така ,че ще видим коя ще е следващата нова след Мирай. Thinking  Simple Smile

# 68
Много искам да е Аслихан Малбора.Много красива актриса,аз като жена се възхищавам на красотата и.Чаатай много добър вкус.В "Три куруша" беше страхотна.Значи с Мерт въобще не се съмнявам,че ще направят страхотна двойка с много добра химия.С Екин Коч бяха невероятни.Но и папа Кязъм беше просто неотразим.Направо ми настръхваше косата от него.Имах чувството,че са наели истински сериен убиец за филма.

# 69
# 70

🤍🧿🪬♾🧄

# 71
  • София
Сега попаднах на видео, в което е изчистен звука и се чува прословутото Афра, цял ден го коментират в Х, аз с 300 зора уж го чувах

https://www.instagram.com/reel/DQha5bWDa2J

"Нова" информация от фона 😂

Снимките на АБИ започват на 4-ти ноември.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 22:00 от MysteryG

# 72
# 73
Сега попаднах на видео, в което е изчистен звука и се чува прословутото Афра, цял ден го коментират в Х, аз с 300 зора уж го чувах
https://www.instagram.com/reel/DQha5bWDa2J
Тая Бейза, не оставя Афито на мира! 🤣

# 74
То добре,че снимките започват на 4.11. ама като знам каква конспирация беше с "Пера",даже по едно време се питах Фуркан участва ли въобще,същото беше и с Метрука миналата година,та не се надявам на някаква информация по време на симките.Ще има ей така да си гадаем,да гледаме на боб,да следим планетите в Уран ли са и да хвърляме карти Таро.Завесата ще се открехне когато започнат да го излъчват.И като гледам,всичко де що излиза сега е в духа на Узака,някой все от някъде се завръща от цивилизацията в дивата пустош и без него семейството загива,та се вадят едни пистолети,редят се едни отмъщения,май-май нещо такова ще ни очаква.Дано не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт