Отговори
# 105
Чакам си аз селфито от Афра и Дирен утре

# 106
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Редактирам се, че повтарям. В Х има панаири и слухове, че нон стоп виждат Афра и Мерт заедно през последната седмица, разбира се няма доказателства Joy
Естествено, че няма да има доказателства Grinning. Цял отбор IT- та сигурно денонощно дебнат из мрежата да не гръмне някоя бомба и то точно преди началото на АБИ. Йок артък!

# 107
Нашите сега по бтв! 🤗

# 108
Липсва ми сезон 1, не знам как изкарахме този сезон 3. Една нормална идея за сценария няма. Всичко буламач. Ужасни истории и идеи Joy
Моля се Шнура да не прецака АБИ и Юсуф. Ох, да почват вече,че да има новини. И аз чакам снимки. Дали Афра ще е с нова прическа?

# 109
Здравейте, момичета. Нещо, на което попаднах в Инстаграм и ме усмихна, а и не знам човек, който след работен понеделник да не е изморен. 🧿 Дано утре видим някоя снимка на Афи и Дирен. Стискам палци и на двамата.❤️

# 110
  • София
Сега разправят, че боНбата щяла да е след старта на сериала на Мерт. Ама тези май сменят стратегията от сега за след две минути, та не знам. Но пък е забавно в Х, в момента на прицел са солотата на Афра, поне така изглежда. Ама и те се излагат порядъчно, типично в техен стил с обиди е раздаване на заповеди към непознати 🤣

# 111

Сега разправят, че боНбата щяла да е след старта на сериала на Мерт. Ама тези май сменят стратегията от сега за след две минути, та не знам. Но пък е забавно в Х, в момента на прицел са солотата на Афра, поне така изглежда. Ама и те се излагат порядъчно, типично в техен стил с обиди е раздаване на заповеди към непознати 🤣

# 112
  • София
Ново 20. Фонът е писала, че снимките на АБИ започват в сряда.

# 113
Скараните са заедно на театър! 🤣✌🏻👏

# 114
  • София
Айде и Мерт да пусне едно стори, ако е с тях, че забрави, че има акаунт в Инстаграм вече 🤣

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:51 от MysteryG

# 115
Лека вечер,мили дами!

# 116
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Айде и Мерт да пусне едно стори, ако е с тях, че забрави, че има акаунт в Инстаграм вече 🤣

Мистери, той сега е зает . И той чака боНбата кога ще им позволят да я гръмнат .

Ново 20. Фонът е писала, че снимките на АБИ започват в сряда.

Очевадно не искат да ни кажат точно кога ще започнат снимките

# 117
Добро утро, момичета!
Пожелавам лек ден Simple Smile

# 118
Здравейте, момичета!😊

Като не са готови, или пък имат някакъв проблем поне да не карат Бирса да пише дата за начало на снимките, че вече 5 пъти го отлагат.🤪

# 119

Общи условия

Активация на акаунт