Отговори
# 495
Рени, на много разбрани жени е случил Мерт. 😜

# 496
  • Яко в Матрицата...
Какво да правят, не могат да му устоят, та гледат да си го поделят Joy

# 497
Никой от солотата на Афра в Х не се интересува от АБИ, те издирват къде е Мерт. 😄 Само не разбрах, последно в Лондон ли е със Селин или се разхожда хванат за ръка с Мюге?😎 И как Мирай го е пуснала, че допреди няколко дни според солотата двамата са били на романтична почивка в Барселона?😜

Ошета Лондон и с модела Grinning Да не забравяме , че през цялото време използва и Афра,  да върти интриги  Пардон - очилата Grinning

# 498
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета Hug
Чета ви, но и аз нямам муза за редовни коментари Joy. Честно казано вече нямам никаква нагласа за АБИ. Просто чакам да започнат и да преценя дали ще се хареса. Ако не ми допадне сценария, колкото и да харесвам актьорите няма да има шанс. По-скоро ще бъда за запълване на времето Rolling Eyes. Дано да греша
Здравейте, момичета!😊

Аз се успокоявам, че дори да изберат някоя не особено кадърна партньорка Мерт ще играе и за нея, защото е страхотен талант. 😎 И все пак се надявам да е Пънар Дениз. 🙏

И аз много искам да видя Мерт с Пънар за парньорка
Дано напъванията и концентрацията на Шнура да имат резултат за АБИ. Че с рекламата до момента хич не започнаха добре. За приходите на Шнура нямам драма и не ме вълнуват . Ще ме яд за Афра, Дирен и Кенан

# 499
Никой от солотата на Афра в Х не се интересува от АБИ, те издирват къде е Мерт. 😄 Само не разбрах, последно в Лондон ли е със Селин или се разхожда хванат за ръка с Мюге?😎 И как Мирай го е пуснала, че допреди няколко дни според солотата двамата са били на романтична почивка в Барселона?😜

Ошета Лондон и с модела Grinning Да не забравяме , че през цялото време използва и Афра,  да върти интриги  Пардон - очилата Grinning

Ох, моделката от преди месец я бях забравила. 😄 За очилата не знам кой си прави ПР, че и Афра редовно ги носи.😎

# 500
Какво да правят, не могат да му устоят, та гледат да си го поделят Joy

Еййй тоя Мерт бе само скоро да не започнат да хвърчат перушини

# 501
  • София
Ох, от много време не бях виждала толкова коментари сутринта, то пак за нашия чапкънин клюки 🤣

Аз имам един въпрос, риторичен е. Кой изпраща на тази арабка, дето солотата на Афра много я харесват, снимки и информация, с която се опитва да очерня Мерт. Тя разбра за модела първа и тръгна от нея. Сега качила снимка на Селин, дето си мисля, че не е взета от инстаграм, с подобни на нашите очила. Но пък явно днес ще имаме новини около АБИ.

# 502
Ох, от много време не бях виждала толкова коментари сутринта, то пак за нашия чапкънин клюки 🤣

Аз имам един въпрос, риторичен е. Кой изпраща на тази арабка, дето солотата на Афра много я харесват, снимки и информация, с която се опитва да очерня Мерт. Тя разбра за модела първа и тръгна от нея. Сега качила снимка на Селин, дето си мисля, че не е взета от инстаграм, с подобни на нашите очила. Но пък явно днес ще имаме новини около АБИ.

Май е от инста наистина, на 5 ноември имала 14 публикации а сега са 15

# 503
Да вземат наистина да пуснат нещо за АБИ, защото почти никой в Х не го коментира. Такава призрачна рекламна кампания за първи път виждам.

# 504
Ех тоя Мерт бе.Сърцето му като автобус,винаги има място за още една.Stuck Out Tongue Winking EyeJoyМомичета,с тия взривове ми се струва,че ще има голяма динамика.В момента това е вървежното сред драгия турски зрител.Онур явно е напипал пулса на рейтингите.Виждаме Морето колко бързо набира обороти даже в АВ мисля,че е стигнал Узака.Сюжета не е кой знае какво,но динамиката е на ниво.Май в момента екшъна е на мода в турските сериали.В Узака имаше една сцена на взрив на кола.Тука май ще е повече от един взрив.Така,че чакам екшън-драма.Успокоявам се,че няма да има откровени сцени между Афра и Кенан,даже може и целувки да няма.Във фрага на Сърцебиенето показаха такава сцена с Керем и Лизге,но в епизода беше изрязана.Предположението бе,че се страхуват от глоби.Дано да е така иначе няма да понеса такива сцени с Афра и Кенан.Между другото на "Непознатия в огледалото" направиха невероятен финал.Мога смело да твърдя,че това бе най–добрия епизод от всичките им епизоди.И сега едно мое мнение за един от новите сериали.Ще го сложа в скрит текст.
Скрит текст:
   Момичета,много ми допадна "Мошеници" с Бурак Дениз и Хилал Алтънбилек.Не знам колко от вас го гледат.Много са сладки и готини Бурак и Хилал.Нищо общо с оная простотия със Су-то.Надявам се да завършат сезона,защото сценария е добър,режисурата също и играта на двамата е супер.Много са готини въпреки,че Бурак не е особено от любимците ми.Сценаристката е тази на "Присъда".Жалко,че не е дооценен от драгия турски зрител.Та засега си следя него и с всеки епизод все повече са ми симпатични Бурак и Хилал,а Ерсин все по-отвратителен.Браво и на него,обаче,чудесно си изпълнява ролята.Онова "дърво" от Рибарчето,особено от сезон едно го няма.Много добре му се получава ролята на влюбения злодей.

# 505
Не мога да разбера какъв е този зор да се търси Мерт къде е и да се докаже с коя е. Какво значение има. Нали официално не е с Афра. Не виждам къде е проблема и зора.
Пък той,ако иска може да си легне и с цял женски футболен отбор. Животът си е негов. Същото важи и за Афра,да спи с който иска.
Това променя ли факта, че и двамата са невероятни актьори и професионалисти - не. Променя ли факта, че искаме да ги гледаме - не. Да пускат инфо за проектите им,че да имаме какво да коментираме. Играта и успехите им са важни.

# 506
Ех тоя Мерт бе.Сърцето му като автобус,винаги има място за още една.Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Мими ,  по скоро  

Скрит текст:
Не може да свари да си закопчее/вдигне панталона Joy

Talk That Talk
https://x.com/mrdzone/status/1986802526243418288

# 507
Мими  Wink
Скрит текст:
Мошенизи/Измамници аз си го следя. Заедно с Узака и Морето. Чак не е истина, че аз следя три сериала едновременно . Това определено за сефте ми се случва Joy. Сценария на Измамниците е добър. Аз точно на такъв се надявах, когато разбрах че пак ще го пише Сема Ергенекон. За жалост обаче рейтинга не е много добър. За пореден път се убеждавам, че комшиите не обичат да се замислят над сюжета в дадено дизи. По-скоро да има там нещо което да върви за шум и от време на време да хвърлят по някое око. Узака и Морето не че не са интересни, особено с реитингите които достигат, но чак пък да е нещо уау - не е. Но ето че комшиите обичат сериали с много драми, кръвосмешения убийства, семейни раздори и отмъщения . Но пък нали Шнура се изказа че правят това което се гледа и съответно продава. Вечния омагьосан кръг .
На Присъда рейтинга също не беше уау но пък явно зрителите в чужбина го оценихме подобаващо в сравнение с турците. Но пък докараха 3 сезона с 95 епизода и за мен лично нямаше нито един глупав и безсмислен епизод. Също си взеха и награда Грами.  Аз обичам такива сериали над чиято тематика да се замислиш, да са заплетени и интригуващи.
До 4-ти епизод на Измамниците много се дразнех, че все още не мога да разбера кой-какво цели и защо. Полека-лека пъзела взех да си го подреждам Stuck Out Tongue Winking Eye. Бурак Дениз и на мен ни ме е сред любимците, обаче пък в Шахмаран а сега и тук доста ми допадна. Хилал Алтънбилек я гледах в Моя прекрасен живот и я харесах чисто визуално. Хубава двойка са. А ролята на Ерсин ми хареса, защото няма нищо общо с ролята му на Абидин, а и все трябва да има един лош Емир в някое дизи Joy. Даже снощи четох, че Бурак и Хилал се били гаджосали

# 508
  • София
Бирсен е писала за фрага на АБИ, може наистина да го пуснат днес

Коментират и вторник за ден на излъчване. Тогава и АТВ и ОГМ имат сериали. Трябва да спрат и двата едновременно за да стане. Не би ме изненадало.

# 509
  • Яко в Матрицата...
Краси, точно Hands Plus1

Не знам кога сварва да хапне нещо, че и да поработи все пак Rolling Eyes

Коте, Мими

Скрит текст:
Не съм гледала само последната серия на "Мошениците", че нещо с времето го закъсах. И аз се оказах с три сериала, даже бяха 4, но май ще зануля всичко, ако "АБИ" ми хареса. Та за "Мошениците" - хем ми харесва, хем нещо не ми достига, но не знам какво е. Може би очаквах повече динамика. А и Ерсин ми е ужасно противен с тази визия. Знам, че трябва да има злодей в историята, но Еимир ми е като лошо копие на други дизи злодеи. Ееех, ако знаех, че Емир от Севдата ще ми липсва... Joy

Общи условия

Активация на акаунт