Отговори
# 510
Сема за очилата на каката 😃

# 511
kotelina,Reni,
Скрит текст:
  Узака си го следя още от сезон 1.В целия сериал ми харесва динамиката и устойчивостта на ГГ.Какво ли не се случи,но те така и не се пуснаха един от друг.Точно това исках и за Рибарчето в сезон 2 и 3.Ако сценаристите бяха успели да направят това сигурно щяха да стигнат до 4-ти сезон и то с много добри рейтинги,защото в Рибарчето също не липсваше динамиката,особено в сезон 1.Морето го следя,но не ме впечатлява особено.Много разтеглиха това с майчинството.Зрителя от 1-ва серия разбра коя е майката и кой  е бащата,а те го точат вече в не знам си колко епизода.Те май вече и овцете на Кочери се светнаха,сал Адил и Есмето не са.Но Мошениците са друга категория и много интелигентно е поднесено всичко.За сега ми е фаворит.Между другото,аз не се ядосвам толкова на героя на Ерсин,колкото на брата на главната героиня,но пък много добре е показано каква е алтернативата за едно момче израснало в такава среда.Даже в началото си мислех,че злоупотребява с наркотици,а се оказа хазарт.Май,тази тема е щекотлива и за турците.Единствено в "Анатомия на хаоса" даваха героя на Дирен да смърка,но той е за НВО.

# 512
И аз смятам, че вторник ще е по-добре да сложат АБИ, защото тогава няма да имат никаква силна конкуренция.

# 513
  • София
И аз смятам, че вторник ще е по-добре да сложат АБИ, защото тогава няма да имат никаква силна конкуренция.

Ще е много добър ход да махнат два сериала едновременно с общ тотал 6-7 и веднага да пуснат на тяхно място АБИ. Другите два също са с нисък рейтинг, реално веднага ще намериш занимание на хората. Стига да им се хареса.

# 514
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Коте, Мими

Скрит текст:
Не съм гледала само последната серия на "Мошениците", че нещо с времето го закъсах. И аз се оказах с три сериала, даже бяха 4, но май ще зануля всичко, ако "АБИ" ми хареса. Та за "Мошениците" - хем ми харесва, хем нещо не ми достига, но не знам какво е. Може би очаквах повече динамика. А и Ерсин ми е ужасно противен с тази визия. Знам, че трябва да има злодей в историята, но Еимир ми е като лошо копие на други дизи злодеи. Ееех, ако знаех, че Емир от Севдата ще ми липсва... Joy

Рени
Скрит текст:
Аз също не съм изгледала изцяло 6-ти епизод, че вечер бързо ме приспива . И аз очаквах да има повече динамика. За визията на Ерсин - определено не е мой тип
Никога не съм предполагала, че и на мен ще ми липсва Емир от Севдата . Но пък интелекта на Емир Козджоулу не може по никакъв начин да се сравнява с нивото на простотия на сегашния Емир.

# 515
kotelina,Reni,
Скрит текст:
   Там е цялата работа,че тоя Севдата не съм го гледала,даже и от тук,от там,та не мога да направя сравнение между двамата герои.Визията на Ерсин е направо смешна,а простотията направо се излива.

# 516

Ще е много добър ход да махнат два сериала едновременно с общ тотал 6-7 и веднага да пуснат на тяхно място АБИ. Другите два също са с нисък рейтинг, реално веднага ще намериш занимание на хората. Стига да им се хареса.

Абсолютно. Най-важното е да е в ден в който може да е първи, защото този висок хонорар на Кенан трябва да се плаща и едва ли второ място ще задоволи Шнура, а сложат ли го в понеделник нямат шанс срещу Града.

# 517
Хелоу, мацки! 🫶
Бая сте пописали, отивам да чета! 😘

# 518
Следващият път Фатито трябва повече да се постарае да докаже, че очилата са "същите".😁

# 519
  • София

Лили, доста акаунти пишат, че е фотошоп, аз не съм убедена, но ако е така още по-голям смях за Фатито.

# 520
От модерните очила носят хората, и аз искам!
Моля за марка и модел!

# 521
  • София
Мирай Данер е качила дъмп от Амстердам. Да не е била и тя с Мерт там, имаме улики, червен лак и маратонки Ню Баланс. Като това на Мюгето вчера, дето ако толкова искаш да си въобразиш, че на снимката с нея е Мерт, горкия трябва да е висок около 155 см.
Между другото Африните в Х са ги хващали няколко пъти да фотошопират разни неща от типа, че някой е запалил свещи и гледа Go Turkey с нея и Енгин или, че е в тренда в Колумбия. Нямам представа какво искат да покажат с тези глупости, стават за смях, лошото е, че и Афра покрай тях отнася подигравки. На мен изобщо не ми е приятно да чета такива неща Sad

# 522
Мирай Данер е качила дъмп от Амстердам. Да не е била и тя с Мерт там, имаме улики, червен лак и маратонки Ню Баланс. Като това на Мюгето вчера, дето ако толкова искаш да си въобразиш, че на снимката с нея е Мерт, горкия трябва да е висок около 155 см.
Между другото Африните в Х са ги хващали няколко пъти да фотошопират разни неща от типа, че някой е запалил свещи и гледа Go Turkey с нея и Енгин или, че е в тренда в Колумбия. Нямам представа какво искат да покажат с тези глупости, стават за смях, лошото е, че и Афра покрай тях отнася подигравки. На мен изобщо не ми е приятно да чета такива неща Sad

Много Мирайки ще му станат на нашия.😂😂😂

# 523
Афра си е достатъчно известна нищо,че не е постоянно на първо място в класацията или да е в тренда в Х. Не разбирам защо трябва да се разпространява нещо лъжливо,фалшиво и правено с Фотошоп. Лъжата винаги излиза на яве. Така тези фенки не й помагат,а реално й вредят.
На Мерт много му станаха жените пък и Мирайките. Милият Joy

# 524
  • София
Още от сета на АБИ

Общи условия

Активация на акаунт