Отговори
# 720
Почнаха да пишат за химия, а?🤪

# 721
  • Яко в Матрицата...

Ето ви химия - обувки, дрешки, собственик на собствен стил Sunglasses

# 722

Ето ви химия - обувки, дрешки, собственик на собствен стил Sunglasses

Trouble maker!😜😎

# 723
Добър вечер,момичета Heart
Мерт  добре се постара да намери работа на нас феновете Simple Smile
А самата статия еми тя е поредното доказателство ,че някои жълтурковци са бетер махленските клюкарки  Angry
След покъртителната статия да бяха пуснали и видео ,че поне солотата да го нахейтят още повече.Обаче от друга страна видеото може и да покаже съвсем друга реалност тааааа я по добре да си останем само със снимков материал  Angry Голяма тъпотия,Мерт излиза и казва на журналистите ,че е сам и само малко след това излиза така нареченото му гадже и той разбирате ли силно изненадан я изоставя и отпрашва с колата ,а тя горканка с по къси ръкавки и голо томбаче седи и реве пред същите тия журналисти и вика любов моя що тръгна и ма изостави тука на папраците Thinking Да се смееш ли да плачеш ли и аз не знам вече Thinking еми ще го приема като хумореска и ще се посмея Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
"Новото гадже" на Мерт е същото като "новото гадже" на Афра  така като гледам аз ама айде да имат солотата на Афито още един коз който доказва какъв мръсник е тоя Мерт Angry Честно казано  ако Афра и Мерт си имат нови гаджета и не са заедно изобщо няма да го приема като трагедия  обаче да им намират под път и на път някакви измислени връзки и след това да почва здраво хейтене  еми айде няма нужда
За "АБИ" и "Юсуф" аз не съм чак толкова негативно настроена.Поне да почнат пък после ще стане ясно стават ли за гледане или не. От това което е излезнало за "АБИ"колкото и малко да е на мен ми се струва ,че няма да е чак толкова зле положението.А като имам предвид поне трите сериала които съм гледала с Кенан  според мен той не залага толкова на романтиката ,а на екшъна .Все има разни мафиоти срещу които се бори ,все защитава семейството си ,а романтиката е някъде там ,но не и на централно място.Но и да има романтична връзка между главните много зависи как е представена тя в контекста на останалите събития ,а може тази романтика изобщо да не е между героите на Афра и Кенан ,защото то не пречи да е голяма любовна история и тя да е между героя на Кенан и някоя за сега не известна на нас героиня.Така че лично аз предпочитам като почне сериала или поне повечко инфо като има тогава да казвам каквото и да е и  в крайна сметка ако не ми хареса няма да го гледам и готово  Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:55 от Eny87

# 724
  • Яко в Матрицата...
Стига с този Мерт, я да сложа и аз една Афра, като Ени Heart EyesSunglasses

🤍🧿🤍🧿🤍🧿

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:05 от Reni 🧿

# 725
Горките и при тях е започнал да се мъкне Шнура.😵‍💫

# 726
Горките и при тях е започнал да се мъкне Шнура.😵‍💫

Скрит текст:
Има си хас ,те нали сега тия са му новата златна кокошка и той е там да се къпе в звездния им блясък.Simple Smile Ама как се е накиприл в крайчето един такъв като закърпен Simple Smile
Рени  Simple Smile айде и от мене още малко красота.  Simple Smile

# 727
Здравейте дами!
Голяма случка днес… Няма да коментирам много, знам, че не е истина, но знам също, че вече народа е изморен!
Иначе аз съм ей така като Еда! Стори качено преди малко

# 728
Хайде и от мен малко Афра Simple Smile
И класацията

# 729
  • Яко в Матрицата...
Голяма случка днес… Няма да коментирам много, знам, че не е истина, но знам също, че вече народа е изморен!
То даже не знам дали вече е възможно фандомът да се зареди с нови сили и енергия.

Този сладур ми липсва Cry Мерт вместо да ходи по дискотеки с разни безименни каки, да вземе да сподели менажерията Joy

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:09 от Reni 🧿

# 730
# 731
  • София
Нова тема

ЦЪК

# 732
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug
Да си споделя мислите тук, че са по старата тема, преди да скокна в новата къща Stuck Out Tongue Winking Eye

Има си хас ,те нали сега тия са му новата златна кокошка и той е там да се къпе в звездния им блясък.Simple Smile Ама как се е накиприл в крайчето един такъв като закърпен Simple Smile

Ени от самолет си личи, че хич не му е мястото там .
Аз преди Шнура продуцент да се снима с актьорите на актуалното си дизи не съм виждала освен при премиера или мероприятие за  класиране или получаване на награда.
Но това все пак е Шнура

Общи условия

Активация на акаунт