Отговори
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой има вътрешна информация от къде се купуват плодовете,зеленчуците и месото за приготвяне на ястията в детските кухни гр. Варна?
Благодаря предварително!

# 1
По принцип информацията е публична, търсите на общината обществените поръчки за доставка на храни:
https://app.eop.bg/today?pk_vid=817b84a3fbbccf9e17618078959bbd3f

# 2
  • Sofia
Мисля, че дамата пита за частните, но нека да уточни.

# 3
Благодаря! Не, за общинските питам,но в сайта не ми излиза нищо и ме интересува дали някой има вътрешна информация,тъй като много добре знаете,че почти навсякъде(за жалост) вече плодовете и зеленчуците са ГМО.🫤

# 4
  • Sofia
Благодаря! Не, за общинските питам,но в сайта не ми излиза нищо и ме интересува дали някой има вътрешна информация,тъй като много добре знаете,че почти навсякъде(за жалост) вече плодовете и зеленчуците са ГМО.🫤

А вие какво точно очаквате независимо дали кухнята е държавна или частна. Обикновено се пазарува от Метро освен ако не ползват някой доставчик от обществена поръчка, който пак не се знае откъде купува. Някой продукти продавани за био дават огромни количества нитрати, повече от другите така че  не си мислете, че има спасение освен ако не си отглеждате у дома със стари сортове семена.

Общи условия

Активация на акаунт