С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 383
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Абе някои жени са в състояние да си отглеждат свине цял живот, а понякога и наденицата не става.
На една друга тема попаднах, в която лирическата героиня иска да е омъжена на всяка цена, няма значение за кой.

# 106
Потресаващото е не кой как се облича, а братът, който подпипва сестра си. Това е потресаващо. Искрено съжалявам, че го прочетох и сега ще знам, че съществува подобна гадост.

Да, защото е от най-големите табута и няма нормален мъж, който да се разсее дотолкова, че да опипа сестра си и да забрави, че му е сестра

Обаче пък мъж на място. Ако авторката реши да си разхожда печените чушки без сутиен, според нея този същия опипвач на сестри, веднага би ѝ направил забележка и би я изкомандувал да се облече.

# 107
10 страници за едни цици... Все едно никой не е виждал.

# 108
Но пък пред семейството ми съм пълна непускистка, сега не се разнасям демонстративно гола, но, ако трябва да се къпя и съм вече гола, а ми енужно да си взема нещо от стаята, където е баща ми например няма да се облека със сигурност. Ама той няма и да ми обърне внимание (същото е и обратния вариант).
Но!
Ако има чужд човек в стаята няма да го направя, разбирате ли тънкостта?

Бихте влязла гола при баща си?!
Май наистина съм задръстена, но не го знам.

# 109
Нямате ли халати ,кърпи за баня големи,  ококорих се, аз съм от задръстените.

# 110
  • Варна
Бройте ме и мен при задръстените, които нямат отдръстване!

И наистина аз като влизам в банята си взимам халата, ако ли не, съпругът ми ми го дава. Но никакъв шанс да изляза гола, освен ако не сме само двамата. И пак няма да изляза гола, защото ми е студено зимата.

# 111
  • Другата България
10 страници за едни цици... Все едно никой не е виждал.
А моят пост с онагледени цици са го изтрили....на някоя чуФствителна душа не се е понравил.
Пуснах сълза.

И понеже вече гледам се коментира и това зряла жена да се мотае гола пред баща си, да си кажа - за мен и това, и онова със сутиена са не само нелицеприятни, ами и извън моите представи за елементарно уважение и допустими отношения между роднини. Не мога да си представя как ще изляза гола от банята пред по-възрастен роднина, или пред сина си, или ще съм без сутиен пак пред тези хора не заради друго, просто аз няма да се чувствам комфортно.
Но това съм аз, в моя дом.
В собствения си такъв всеки е свободен да прави каквото му е удобно и го кара да се чувства комфортно.

# 112
Преди време  в някакви теми се раздуха как баща спи с 9 годишна дъщеря. Изядоха го, макар не той  направи тема, жена беше за втори съпруг и дъщеря му от предишен брак.
 Детето може да се страхува в чуждия дом, да се глези за да има баща си близо, но го изкараха педофил.
 Сега се приема възрастни , поувехнали индивиди да се разхождат голи   из къщи.
 Какво се промени не знам.
 Само на нудистки плаж   с уговорка.

# 113
  • Другата България
Аз имам колежка, която ми разказва как нейния съпруг почти целогодишно /а през лятото задължително/ ходи вкъщи дибидюс гол. Имат момиче на 10 години, дали не е и на повече, не съм сигурна. Освен това двамата се къпят заедно, баща и дъщеря.
За нея в тези ситуации няма нищо нередно.
Аз не мисля точно така, но тя не ми е искала мнение, просто споделя жената, тъй че аз кимам с глава и си мълча.
Може пък аз да съм изостанала с днешните нормални отношения при семейства с малки деца, имам предвид непълнолетни.

# 114
Още повече се шокирах. Много сте освободени😀 след като родих и нашите дойдоха у нас, баща ми не знаеше, че се цедя и нахълта в стаята да види бебето, като видя, че съм сложила помпата на гърда се смути доста и се врътна и излезе. . Така че не знам, не си представям дори и в такъв момент да му е окей на него. Пред жена - майка, баба, приятелка, събличала съм се. Но пред брат, баща - много отдавна съм научена, че интимните части не се показват пред тях (и други мъже, нали, освен партньора)
Ясно е, че сме семейство, че са ме отгледали, ама нужно ли е, не ги разбирам тия неща. Явно и аз съм от задръстените.
Помня преди години, бях 9-10-ти клас, бях с нашите на море и от вълните ми се беше изместило горнището и ми се беше показала гърдата, баща ми с огромно неудобство ми намекна да си оправя горнището. Или може би трябваше да си остана така.. или направо да го бях махнала това горнище, какво толкова. 😀

# 115
Като една жена кърми по-дълго, и пада пердето. Пред всеки мога да кърмя - пред баща си съм кърмила и не ми дреме въобще. Но и пред непознати не ми пречи

# 116
При кърменето половината гърда се заема от бебето, цеденето с прозрачни фунии, в които зърното ти се засмуква видимо не ми е много подходящо пред баща ми. Едва ли първо вадиш цицата и я размяташ пред хората видимо и после слагаш бебето?

# 117
Аз и съм цедила пред баща ми, така че не ми е проблем. Като помага с малката, а има неща за вършене, няма какво да си усложняваме живота.

А аз не размятам нищо, ама малката като се разсейва и се пуска и се оглежда насам - натам - ами вижда се. И ми е последната грижа. Понякога трябва да се отделим някъде, защото иначе се разсейва прекалено много, но е според зависи. На който му пречи, може да си сложи покривало на очите

# 118
И все пак има разлика пред това да храниш детето си и просто да се събличаш демонстративно пред роднини от мъжки пол. Или да излизаш гола от банята, че си забравила нещо.

# 119
Понеже съм ходила на Иракли преди години, има много семейства, за които голотата хич не е табу. Разбирам ли го? Не. Всичко ли трябва да бъде обърнато на сексуализиране? Пак не, няма как психически да погледна роднините си по сексуален начин, както и да се разхождат.

Просто има хора, които имат различни разбирания. Примерно, аз нямам проблем да се съблека във фитнес, да легна на кушетка за лазерна и т.н. Майка ми пък се ужасява от подобни неща. Та, просто има някои съвсем освободени.

Общи условия

Активация на акаунт