С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Хм, чудно, как ли имат пациентки мъжете акушер-гинеколози?

# 121
Хм, чудно, как ли имат пациентки мъжете акушер-гинеколози?
Не си ли чула, че има жени, които избират лекаря по пол?!?
В 21ви век сме, никой не ви кара вие да се събличате или да ходите без сутиен. Но чак такива осъдителни постове и морален съд ми идват в повече.

# 122
  • Пловдив
А аз си избирам лекари по отзивите в бг-мамма. Честно. Още преди 20 години. И първи от нашия форум изпищяха АГ-тата.

# 123
То и аз си избирам лекари по препоръките, но не е водещ критерии половата принадлежност.

# 124
  • Пловдив
То и аз си избирам лекари по препоръките, но не е водещ критерии половата принадлежност.
Именно. Избираш си лекар като опитваш да избереш добър, по своите критерии, от предложените препоръки/оплаквания. Не по това дали е мъж/жена.

# 125
Гинеколога въобще не трябва да бъде даван за пример. Това е човек, на който това му е работата и е претръпнал още в университета. Няма нищо общо с мъжете в родата ви.
Искате да ми кажете, че щом пред чуждия мъж, лекаря, го правите, значи няма нищо лошо да се разчекнете пред брат ви или баща ви, и да го помолите да ви помогне с онзи обърнат косъм там долу?! Примерно.
🤦🏼‍♀️

# 126
  • София
И аз кърмих 2 години и 1 месец. Гръдната ми обиколка може да е минимум, ама си свърши работата Simple Smile
Това не се е случвало от бая време, понеже не живеем заедно, но  ако той ми е на гости и гледа ТВ, а аз съм си забравила хавлията в хола примерно няма да губя време да търся нещо за обличане, ами ще се напъхам да си я взема. Че и на простора да е, хич не ми пука дали някой ще ме види.
Или примерно съм  на гости у нашите. Пишка ми се, а пък баща ми се къпе (при тях тоалетната и банята са в едно, тук у  нас са отделни помещения). Та, влизам вътре и толкова. Нито го гледам как се къпе, нито пък той ме гледа как пишкам.
И да, дъщеря ми също не се срамува от тялото си.
И не, не сме нудисти. Нито екцибионисти. Даже тази година банският горе ми беше по изрязан и всички ми казвах, че е супер, ама в началото се чувствах разголена.
И да, вкъщи си ходя по гащи , лятото особено и хич не ми пука!

Гинеколога въобще не трябва да бъде даван за пример. Това е човек, на който това му е работата и е претръпнал още в университета. Няма нищо общо с мъжете в родата ви.
Искате да ми кажете, че щом пред чуждия мъж, лекаря, го правите, значи няма нищо лошо да се разчекнете пред брат ви или баща ви, и да го помолите да ви помогне с онзи обърнат косъм там долу?! Примерно.
🤦🏼‍♀️

Нямам брат, но пред баща ми токова нещо не  бих направила. Има разлика. Точно, както с щипането на ц...те на сестра му от мъжа на авторката

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 09:46 от Светулчица

# 127
Оууу , не...да вляза да пишкам, докато баща ми се къпе...оу, нееее !

# 128
Винаги има изключения, щом хората нямат проблем си е приемливо. В къщи са си.
 И кърменето си е съвсем различен казус и момент.

# 129
  • София
От този форум през годините съм научава невероятни, често отвратителни неща за ежедневието на хората. От смяната на чаршафи веднъж месечно до правене на секс в стая със спящо дете или при будно дете, което знае, че се прави секс. Мислех, че вече нищо не може да ме изненада, но явно съм бъркала. Завоят на тази тема ме просветлява с почти всеки следващ пост.
Нито мога да си представя как човек ползва тоалетна, докато друг човек се къпе в същото помещение, нито как денонощно се стои със сутиен и покрити глезени или защо.

# 130
Аз пък научих, че няма проблем човек да излезе гол на терасата, за да си вземе хавлията.
Кво толкова, хора сме.

# 131
  • Другата България
Тоест, съвсем в реда на нещата е голяма пълнолетна жена да влезе и да “пишка“ в тоалетната, докато баща ѝ се къпе, но пък е абсурдно брат да “щипне“ циците на сестра си?
Много интересни ....стандарти.

# 132
Тоест, съвсем в реда на нещата е голяма пълнолетна жена да влезе и да “пишка“ в тоалетната, докато баща ѝ се къпе, но пък е абсурдно брат да “щипне“ циците на сестра си?
Много интересни ....стандарти.

Смесваш понятията. Човешката голота е нормална. Сексуализирането на всичко, което мърда, не е.

# 133
  • Другата България
Абе....не мисля, че смесвам каквото и да е, но няма да споря.
В случая с тоалетната далеч не визирам /само/ човешката голота.
За мен и моите възприятия и двете неща не са ок, това е.

# 134
  • София
Голотата може да не е проблем, но всеки има право на малко интимност, когато се къпе или ползва тоалетна. Не по сексуални, но по чисто обективни човешки причини.

Общи условия

Активация на акаунт