С какво ви дразнят свекървите? - 169

• 29 351
  • 754
  •   2
Отговори
# 75
Няма подкрепа, не взимате пари, отказват и сте независими. В противен случай за съжаление, който плаща, той поръчва и музиката. Заедно ли живеете, та трябва непрекъснато да си говорите?

# 76
Ама че измислица е цялата история...
Поредната лъжа в темата.
И аз искам да беше измислица.

slanchezara, ние отиваме когато ни кажат и в колкото часа ни кажат. И да не се е оправила, винаги може да се затвори в спалнята и да сложи нещо за две минути. За 5 години как един път не се облече предварително.

Mandy Bo избягвам да наблюдавам, че не знам какво ще видя. Човека има(ше) проблем с едни специални сайтове.

# 77
Аа, Wudu, искате меда, ама без жилото… Е, няма как. Досега не съм виждала на някой мъж мама или тате да му дават финансови инжекции и да не е мазник. Слушка и папка.

Можеш да кажеш на мъжа си, че предпочиташ да не се заяждаш с майка му, защото много я уважаваш, затова си мълчиш. Или че влизате винаги в противоречие и я огорчаваш без да искаш, което много те наранява, боли те и ти е мъчно, затова стоиш по-надалеч. Че нямаш нищо против да прекарвате време заедно… и после веднага си намираш занимание, така че това да не се случи.

# 78
Няма подкрепа, не взимате пари, отказват и сте независими. В противен случай за съжаление, който плаща, той поръчва и музиката. Заедно ли живеете, та трябва непрекъснато да си говорите?
Имат си общ имот, няма как да сме разделни. За съжаление тя поръчва.
Не живеем заедно, само в тези дни се наложи.
Абе, то колко снахи изобщо не ходят, пак не им казват нищо, аз хем уважавам, хем ставам лошата.
От друга страна, ако не ходя, вика, кво съм щяла да правя вкъщи и, че как нейната майка полудяла от самота, не е било добре да стоя вкъщи.

# 79
  • София
Скрит текст:
Ми аз почвам работа след няколко дена, досега съм си била независима, ама никой не виждаше, за много кратко време се наложи да остана незаета и веднага почнаха да дърдорят.
С мм как да се справя, 1 дума не дава да кажа, особено пред нея.
Скрит текст:
А като мълча, свекървата натяква, че не е хубаво да си мълчалив човек.
Ами... Ти си го избрала в крайна сметка. Ти решаваш дали да продължиш да го търпиш или не. Защото проблемът ти е с него основно. Свекърва ти ви се бърка, но той избира да ѝ го позволи. Но и ти правиш същия избор. Ти избираш да ѝ играеш по свирката.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 18:39 от milenaka

# 80
  • Melmak
Wudu, ако някой не те харесва, каквото и да правиш все няма да те харесва.

Аз пак не разбрах финансовата ѝ помощ в какво се изразява?

# 81
От друга страна, ако не ходя, вика, кво съм щяла да правя вкъщи и, че как нейната майка полудяла от самота, не е било добре да стоя вкъщи.

Ами кажи ѝ, че нямаш намерение да стоиш сама вкъщи. Имаш уговорка с приятелки да ходите по кръчми/дискотеки/по мъже.
Тогава и мъжът ти ще спре да ходи при нея, ще си стои вкъщи да те пази. Laughing

# 82
  • Пловдив
Lucky16 - дали правилно прочетох, че мъжът ти се заглежда по гърдите на сестра си, щипе я по гъдите и ти не намираш ТОВА за извратено? А намираш проблем, че зълва ти си ходи по прилепнала тениска у тях? Леле.

# 83
Ама че измислица е цялата история...
Поредната лъжа в темата.
И аз искам да беше измислица.

slanchezara, ние отиваме когато ни кажат и в колкото часа ни кажат. И да не се е оправила, винаги може да се затвори в спалнята и да сложи нещо за две минути. За 5 години как един път не се облече предварително.

Mandy Bo избягвам да наблюдавам, че не знам какво ще видя. Човека има(ше) проблем с едни специални сайтове.
Значи не виждаш гредата във вашите очи, но те дразни сламката в чуждите. Ясно!

# 84
~Боряна~, Янтра,
Знам, че той е по-виновен и всеки път едва се сдържам да не му направя скандал на място. Но знам колко неудобно ще стане за всички, а накрая аз ще изляза смешната.
Но от друга страна, тя как не разбра, че на нейният мъж не му е приятно да има други хора в къщата, независимо кои,и тя да е в този вид. Всеки път един и същ репертоар. На мен ми писна да слушам, как я пращат да се облече, за нея - не знам.

# 85
Аз пак те питам, ако мъжът ти ти каже обличай се, забради се, не се гримирай, не носи къса пола и т.н ще го послушаш ли?

# 86
Даже и в исляма жените не са длъжни да се покриват пред членове на семейството...

# 87
Аз пак те питам, ако мъжът ти ти каже обличай се, забради се, не се гримирай, не носи къса пола и т.н ще го послушаш ли?
Ако аз ходя така пред моят брат (имам брат), със сигурност, ще ме прати да се облека още преди часа в който брат ми ще дойде.

Даже и в исляма жените не са длъжни да се покриват пред членове на семейството...
Искаш да ми кажеш, че жена от арабския свят свободно се разкарва пред братята, бащата и тн. на мъжа си в полупрозрачна блуза, която ще се пръсне отпред и щръкнали зърна? Не го вярвам.

# 88
Wudu, ако някой не те харесва, каквото и да правиш все няма да те харесва.

Аз пак не разбрах финансовата ѝ помощ в какво се изразява?
Например дава пари да си купи кола.

# 89
Обобщих темата на мъжа ми, който има сестра и щеше да повърне при мисълта да щипне сестра си по такъв начин...
Аз пък да се оплача, че моята свекърва не ме дразни, а по-скоро ме обижда с абсолютната си незаентерисованост към хората около себе си. Единствено говори за себе си и собствените си проблеми, тръгнеш да споделяш нещо и те прекъсва нон-стоп. Не е лично нещо към мен, а е към всички, просто е такава

Общи условия

Активация на акаунт