🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 670
  • 475
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Надкаст спрях да ги гледам, че и за превъртане не стават вече, много слабо. Много бутат към това да има още сезони с известни.. сигурно някой от тях също желае да се изяви и да се уреди.

Даяна въздух не си поема и изобщо беше мъка да се слуша, някъде към средата спрях.

Чакам с нетърпение епизода довечера, считам, че ще бъде интересно. Определено ме спечелиха като фен на предаването, от години нищо друго не съм чакала да почне в ефир, както Трейтърс.

# 166
Не възлагам големи надежди Глория да разбуни кошера. Самият й избор да каже на Венци ми се струва не много подходящ. Отделно, изглежда ми сякаш няма силен авторитет и е малко "онази лудичката там" - казвам го с най-добри чувства, на мен ми е любимка в предаването Simple Smile

Да видим довечера, дано ме опровергае.

# 167
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък гледам Надкаст и те са най-интересни и смислени що се отнася до Предателите.
Помнил е всеки на кой е гласувал на предните маси.
Когато си е стягал багажа в хотела да си заминава и е умувал кои са предателите,стигнал до извода,че са Бачорски и Мая.Дори е пратил съобщения тогава (играта все още си върви) и наистина се е оказал прав.

Днес видеото беше супер интересно и много добър разговор се получи с Йордан Фокустника.

Изгледал е всички англоезични формати и е бил много подготвен.
Каза си двете направления,според които играта се е развалила (и неща,които тук обясняваме всеки ден) :

1. Имало си групичка около Владо Николов и те решавали кой ще е следващият отпаднал.
И Данчо тук много правилно каза,че не са позволили на играта да си протича по натурален начин,а все едно се събрали в Народното събрание и гласуват кой ще е аут.

2. Щитовете - винаги се е обсъждало кой има щит и вместо да правят спънка на предателите,те така им помагали.Някои дори го правили нарочно, други къде на шега. Малцина са искали да си мълчат кой има и няма.

В общи линии сезона е провал за мен точно заради тези 5-6 човека в групичка,начело в Николов и Бачорски,които колят и бесят...защото ама как така друг ще казва какво ще се случва.Жалко,че тези двамата са ги кастнали и са оцапали формата.

Ако обичате фокуси, 29 март в НДК,зала 1 ще правят голямо представление с международни фокустници в различни категории. Аз бих отишла ако бях в Бг,без да се замислям дори.

# 168
  • Другата България
Скрит текст:
Моето беше постчето, но признавам, че бях гроги от работа и ме мързеше да се обяснявам Grinning аз никъде не казвам, че не е успешна стратегия да си фотьойл, но не е интересно за гледане. Е, може пък на някои хора да им е интересно да гледат трима предатели и 22-ма петкановци във втори сезон, но аз поне ще пропусна. Мисля, че се подразбира, че като пиша мнение си е моето мнение, а не говоря за всички Grinning

Да, в моите очи играта има нужда от хора, за които стигането до финала не е самоцел, а искат да гърмят предатели. Това са хората, които правят играта интересна и движат сезоните, а не човек, който е във финалните десет и все още не може да даде добре аргументирано предположение за предател, било то и грешния човек, просто защото не му пука и е влязъл само с цел да издрапа възможно най-напред.

Скрит текст:
Отдавна не го гледам, но и в Биг Брадър често успешна стратегия за стигане напред беше да спиш и да пърдиш цял ден, за да не влизаш в конфликти с никой, та дори крайни победители е имало на които монтажът им е бил предимно спане. Но се съмнявам, че има много зрители, които си пускат предаването, за да гледат как някой спи.
В моите също, въпреки че и аз /вече/ схванах, че най-успешната стратегия да си на финал е именно да си ратанова мебел, затова и съм убедена за Мирела, въпреки че тя самата надали е наясно, че е с печелившата стратегия за финалист. Blush
Другото, което не искам да гледам е именно написаното в предходния пост - за кръговете на доверие и тези около “авторитети“ като Владо Николов. Неговото поведение беше предвидимо, още когато му се появи името като участник мисля писах, а и не само аз - който го е гледал във “Фермата“, нямаше как да не е подготвен за това, което Владо ще предложи. И той не ме/ни разочарова. Аз съм “за“ коалициите, но например за такава между Мая, Коджабашев, че дори и Бачо - хора, които знаят къде са и защо са там. Хора, които мислят, анализират, внимават, стремят се да са хем “невидими“, хем “аларми“, колкото и да е трудно това съчетаване.
Да си като в секта и да чакаш гурутО да ти каже кое копче да натиснеш, щото Х “не го кефи“ не е моето.
Или Дон Корлеоне да седи с пурата и виното и да му се явяват един по един за напътствия....или за отчет кой има щит, кой няма....

# 169
1. Имало си групичка около Владо Николов и те решавали кой ще е следващият отпаднал.
И Данчо тук много правилно каза,че не са позволили на играта да си протича по натурален начин,а все едно се събрали в Народното събрание и гласуват кой ще е аут.

И на мен ми е особено неприятно това, но бях останал с впечатлението, че има дългогодишни очаквания за игра с коалиции и стратегии. Още от преди да почне предаването. Тук във форума понякога се пишат хвалби за американския Биг Брадър и Сървайвър, колко било хубаво, че там се играе по този начин и как нямало БГ аудиторията да го разбере. Ами ето, гледаме вече осми епизод коалицията на Владо Николов и Бачорски, би трябвало да няма недоволни. Е, Данчо е недоволен, защото не е в коалицията.
Сега някои ще кажат, че сравнявам круши с ябълки, но истината е, че е най-добре да няма никакви коалиции и всеки да играе за себе си.

# 170
Не знам дали не е написано вече, защото доста хора гледат чуждите сезони, но би следвало Оля да е останала до края на вечерта, на закуска да е с всички на масата (Мая и Бачорски да пребледнеят като я видят), Карамазов да съобщи за убийството и по пътя/в хода на погребението да гадаят кой е убития (на чие погребение отиват).
Дано да е точно така, защото ще е супер интересно.

П.С. В хода на погребалната процесия Глория увлекателно разказва на всички хубавата българска народна приказка: "Който копае гроб другиму, сам пада в него", само че мишката тук няма да се спаси, а жабите ще я последват в неуспеха си да прескочат следващите две кръгли маси Simple Smile

Прогнозирам, че Мая е първа на пангара, а избраният от Бачо нов предател ще добута до финалната четворка (въпреки че все още тая надежда някак да са успели да останат без предатели).

# 171
  • България
На мен подкастът с Даяна ми хареса - показаха я в пълнота. Тя е разсъждавала по време на играта. Имала е грешна стратегия. Щеше ми се да ни излъчват нейните синхрони.
Даяна се съгласи с Неделчо за Рупецова за Трейтърс, не одобрява Шермин да участва.Аз съм на същото мнение. Рупецова е аналитична и умна.

# 172
  • София
@ Alcor - поднасям извинения! Поне се увеличихме господата в този форум (макар и с прикрит до уточнението наш събрат) Simple Smile
Ясно ми е, че и по други географско-телевизионни територии има всякакви участници, но (като за дебют даже!) нашите неостри цивилки не раздвижват съспенса за драгия зрител. А, сега подчертавам, каквото и да се снима, все пак, все някак, все някога "тихите революции" идват от диваните пред екраните. (Пример с ОСГ е просто в полето с малкото примери - понеже пък нашите РеалитиМейкъри са дебелокожи, колкото зрителите им са "капризни". Миро - иначе спечели уважението ми не като персонаж, а като човек - и Майчето направо разбиха очакванията за хубав дебют на игра и... до тук беше.)

ПП. Мнението ми за Гло и споделянето с ВВ (... на квадрат Hands Thumbsdown) не е в подкрепа, че видите ли тя има стратегия, че е разсъдила и т.н. Ще рече, тя знае, че е клюкар, че ще се раздрънка, че си има по-плътен свой кръг и т.н. Изобщо не го вярвам. Разбира се, ако довечера не видим повече около ситуацията.
И съм съгласен с @ Adoralova (благодаря за преразказа) кои индивиди на терен опропастяват сезона. Особено, като "присъстват" в сценария да ни показват предимно тях.
Коалиция, изградена вътре в играта от стратегии и обстоятелства - и, която прави онова, дето гледа зрителят, по-интересно, приемам. Но твърдо не - предварително оформени (еле пък и скрепени с обещания, ако се окаже тъй - ама едва ли някой ще си каже).

# 173
Надкаст много мазни и неадекватни напоследък, защо бутат към известни, имат файда някаква сигурно, само това ги води. Туджаров е мазния, Неделчо е някак примирен.
Губят публика, дано известните ги компенсират.

Добре, че е Outcast,  и тука ме радва , и обзорите гледам, много разумен и адекватен, допада ми.
SarcasT е разкош (според мен) ,който не е гледал, струва си.
Diavolo, чакам всеки ваш пост, удоволствие е.
Нямате ли подкаст или коментарни видеа?

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:33 от dany_nik

# 174
На мен пък много ми харесаха Даяна и Данчо.   Интересни неща казаха. Даяна каза, че нейн познат й споделил, че Диляна Попова ще участва и била звъняла да прави уговорки преди предаването. 😜 Но Даяна изобщо не иска да се асоциира с подобни прийоми и дори не е искала да знае кои ще са другите участници.
Данчо много готин. Харесвам интелигентни хора с добър изказ. Жалко, че не стана по-централна част от предаването. Бих му отишла на представление. Даяна е много припряна й май хиперактивна, но и тя е умно момиче, изказва се добре, ако се обере и посмири, ще е супер. Неделчо си я кара в същия дух, както и в началото според мен, но Туджарката много повече започна да показва пристрастия, което не ме кефи. Той винаги е бил по-либерален, но сега връзката му с БТВ си личи доста. Генерално май тези два Надкаста ми бяха най-интересни.

# 175
Имам неприятното чувство, че Венци ще прецака Глория.
Ще отиде директно при Бачорски да му каже: "Абе , ти знаеш ли Глория какви ги говори..."

# 176
Глория ще е първата под ножа.

# 177
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох, Глория намери на кого точно да кажеш. То само като му видиш празния, неразбиращ поглед на Бестито и си дотам. Накрая да не изгърмят именно Глория и Ева.

# 178
Глория ме кефи адски много, играта трейтърс и отива, дано не я сготвят и да бутне предателите, ще е грандиозно.

# 179
  • Другата България
“Знаем кои са, ама не казвай на никогоTrollface
Чакай да видим какво ще стане, пък ....каквото стане.
Бачо не прощава, да видим.

Кои са “нашите“???

Общи условия

Активация на акаунт