🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 674
  • 475
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Не бих твърдяла за нещо, което не съм видяла, че се е случило “със сигурност“.
Мога само да предполагам въз основа на това, което виждам.
Вече хората, били там ще кажат дали е така, повечето от тях точно това твърдят.
За монтажа е така, да.

Добре, че не знам коя е Шермин....явно и не бива да се стремя да знам. Blush

# 151
  • София
Пореден слаб Надкаст.
От Даяна не съм и очаквал нещо смислено, но това двамата служители на бТВ да си пробутват Шермин и Рупецова в сезон 2 е скандално!
Това само идва да покаже колко много им падна нивото откакто станаха официоз на бТВ.
Бяха Надкаст преди години... В множествено число.
А в момента са станали гъзолизци на компаньонки, безработни, сутеньори и агресивни батки.
Да се прекръстят на СеирКаст.
За няколко клика повече...
Споко, бе - те Елвиса и Йоанка ще предлагат Joy.. Ако всеки идиот с мераци за играта им бута по някой лев, ехе...Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 152
Гледах “Маските”, ако това е бил целия разговор - нормално Венци да не повярва. Постоянно се хвърлят някакви имена “със сигурност”. Ако каже - видях/чух ги да си шушукат - вече има повече тежест. Въпрос на правила дали наистина е позволено, но защо да не е ? Нали идеята на играта е да се изгонят предателите.
Също така предполагам, че разговора е след “погребението”, което за мен значи, че ако е имало завещание, то със сигурност не насочва правилно…..
чакам с нетърпение утрешния епизод.

# 153
Също така предполагам, че разговора е след “погребението”, което за мен значи, че ако е имало завещание, то със сигурност не насочва правилно…..
чакам с нетърпение утрешния епизод.
Разговорът е от същата вечер. Глория беше със същата рокля.

# 154
Всички се чудеха защо никой не подозира Бачорски. А аз се чудя защо никой не заподозря и Мая от самото начало след като тя определено си има "вайб" на предател с нейната сдържаност и дистанцираност. И още по-странно е, че двамата тотално незаподозряни са предатели. Малко ми е като нагласено.

# 155
Ако БТВ вкарат Рупецова и Шермин то сами ще си плюят на хубавото предаване и ще изгонят бая зрители.

Със сигурност да победиш в Трейтърс се изискват различни качества от това просто да си добър на Мафия, но поне е добро начало в сравнение ако си пълен новобранец в подобен тип игри.
А за стоенето пред камери тотално не съм съгласен - никой не се е родил научен и с времето се очупваш. Тези клишета от Онцова са тотално неверни. Ако беше така то Сървайвър нямаше да е толкова велико шоу, а и в нашите ширини Игри на Волята се получава ок, въпреки, че играчите нямат опит пред камери.
Аз не мисля, че точно тези играчи тази година са страшно обаятелни и интересни пред камера.

Иначе победители в Трейтърс далеч не означава най-добри и стратегически играчи. По принцип има логика Предателите да си оставят "лапнишараните" за финал и ако имат късмет да уцелят предателите могат да спечелят. Иначе нашите не очаквам да успеят.
За съжаление очаквам скоро и Глория да е пътник и колкото и логично да подсказва кои са Предателите останалите ще си играят праволинейно сякаш

# 156
  • България
Много хубава анкета. Ако Мая остане сама предател ще избере Коджабашев, ако Бачорски остане сам ще избере Петканов. Прогноза за финал: Венци-Венц, Владо Николов, Мирела и Бачорски. Утре очаквам да изгонят Ева.

# 157
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шермин - категорично не,но Рупецова определено биха вкарали ако Йоана и Мартин са вътре. Ей така,за сеира,макар че в това предаване въобще не трябва да има лични драми и скандали.

# 158
Пренавихте се много от една шега в Надкаст за Шермин и Рупецова, никой не е казал, че са поканени или изобщо ще участват. Chill.

# 159
Шермин и Рупецова с кеф ще ги гледам как тичат по игрите Simple Smile

Доста помислих и дали ми харесва правилото при равенство. Харесва ми! Ако беше с жребий и у нас, 70% от публиката щеше да мисли, че е наглсено, добре са ги решили!

п.п. Това, че Оля е оставила завещание, може да не е информация, а да им е играта за награден фонд - намерете парите на Оля, примерно.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 12:55 от Одри ♡

# 160
  • София
Замислих се върху написаното в последните 2 стр. от г-жи Мери и Alcor и намирам (приемам) доводи в мненията им. Обаче:
- да, не подозират/подозирали не само Бъч, бая други също, но за мен не е едно и също - ако онези другите (които не са/все още не са) бяха предатели. Тогава и тяхната игра щеше да е различна и не знаем каква. Изобщо не е едно и също: не подозираме фикуса, ами той няма как да е, ама ако си беше злодея - а не залухавел - дали щеше тъй да се държи и преде мрежи...
- да останеш до края - да, това е смисълът, и да си ти, а не други някои; но за да се случи, все пак, трябва да набележиш или едни да те пазят, или други да пратиш у дома (независимо от начина) - или най-добре и от двете по малко. И особено ако си праведен - май за да спечелиш, би трябвало да се понапънеш и да поразчистиш измежду злодеите - понеже, ако накрая си с тях и продължаваш да си нехаеш за тях, зер, нали вече си додрапал като интериор до финалната маса - те там ще ти резнат мерака за победа и парички.
- на нас пред екрана ни е по-лесно, определено, ала аз винаги си мисля и какво в един епизод НЕ сме видели, какво ли може да не ни е показано - нашата "роля" е на отстранен/в отпуск от отдела детектив, комуто само приятелски му подхвърлят по нещо от разследването. Обаче пък, изпълнението на ролите на ония "на терена" си е важно и по косвена причина:
- (за сега последно) ... те там нека си мислят, че не им е важна играта (болшинството интериорни цивилки), нека и разните рейтинги да са "цифра дупка не прави". Само че, всичко там трябва да се хареса на драгия зрител - тя се прави за него, не за фикусите в зимната градина. И ако, не му допадне - на телЕзрителя (дето бил и капризен, и конспиративен, и махнаджия въобще) - след 1-2 сезона със същите повторени "атрибути" в игрите, следващ (пореден) сезон няма да има.
И в тази връзка, не е най-важното дали разните кръгове, квадрати, коалиции и ОПГ-та са от 2-3-ма, а че ги има изобщо и са допуснати преди старта; това е неравнопоставеност - която нямаше да обсъждаме, ако беше заложена в "атрибутите" на онова, което едни ще разиграват, други ще гледат. Или, както вече съм писал: Продукцията да си направи няколко отбора от по една професионална/приятелско-кръгова среда, да им раздаде тефтерче с телефоните на другите и сетне да зяпаме как/с кого ще се справят пред камерите.

# 161
Има подкаст с Дани Белев.

# 162
EmBrother, господин съм, и те разбирам, но за оставането до края нека първо изчакаме финалния епизод. Критиката беше, че някои участници само гласували стадно, всеки път различно, и просто гледали да останат до края. Да подразбираме Петканов, Мирела и Венци. Добре, нека да видим. Ако точно тези станат финалисти и по една или друга причина Бачорски и Мая не спечелят (не вярвайте на слуховете, че Бачорски сам се отказва, няма такива световни прецеденти), ами значи правилно са играли. По начало забелязвам, че се очаква ако праведни печелят, те да са егати детективите, обаче практиката от чуждите версии показва, че често праведните победители са разни фикуси с късмет. То това произлиза от самата игра; ако си твърде добър, ще те отстрелят преди финала.

# 163
Моето беше постчето, но признавам, че бях гроги от работа и ме мързеше да се обяснявам Grinning аз никъде не казвам, че не е успешна стратегия да си фотьойл, но не е интересно за гледане. Е, може пък на някои хора да им е интересно да гледат трима предатели и 22-ма петкановци във втори сезон, но аз поне ще пропусна. Мисля, че се подразбира, че като пиша мнение си е моето мнение, а не говоря за всички Grinning

Да, в моите очи играта има нужда от хора, за които стигането до финала не е самоцел, а искат да гърмят предатели. Това са хората, които правят играта интересна и движат сезоните, а не човек, който е във финалните десет и все още не може да даде добре аргументирано предположение за предател, било то и грешния човек, просто защото не му пука и е влязъл само с цел да издрапа възможно най-напред.

Отдавна не го гледам, но и в Биг Брадър често успешна стратегия за стигане напред беше да спиш и да пърдиш цял ден, за да не влизаш в конфликти с никой, та дори крайни победители е имало на които монтажът им е бил предимно спане. Но се съмнявам, че има много зрители, които си пускат предаването, за да гледат как някой спи.

# 164
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оля може да не знае как е убита, но тя е убедена, че Бачорски е предател и в писмото по някакъв начин, ще ги насочи 😉
Неее, нещо сериозно бъркаш. Оля е убедена, че Владо е предател, Бачо не го подозира особено.
Разбира се, има голяма вероятност да се сети, че Бачо е този, който я уби, но много зависи как ще анонсира Карамазов убийството. Ако каже, че се е случило чрез целувка, тогава със сигурност Оля ще събере 2 и 2, но не вярвам, че ще се случи по такъв начин. Няма как да е толкова просто! По-скоро си представям нещо отвлечено и доста завоалирано, което би насочило повече хора в различни посоки.
Надеждата ми е в Глория, но тук пък зависи тя на кого и какво ще каже, за да я приемат насериозно и да й повярват. Дано си изложи тезата пред Георги и двамата да се задействат заедно, защото тя няма авторитета, който той има сред останалите и е много по-вероятно да се вслушат в неговите думи и да се замислят.

Общи условия

Активация на акаунт